06 / 05 / 2024

Bilgi Evi ve Kurs Merkezi denizli

Bilgi Evi ve Kurs Merkezi denizli

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime hizmetleri devam ediyor. Son olarak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımıyla Atalar Mahallesi’nde 10. Bilgi Evi ve Kurs Merkezi açıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 10'uncu Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'ni açıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 10'uncu Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'ni kent merkezine açıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin 9 farklı noktasında açtığı Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'ne bir yenisini daha ekliyor.

Evi ya da arsası olan emekliler aman dikkat! Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman, emlak vergisinden kimler muaf?

Evi ve arsası olan emekliler emlak vergisi ile ilgili detaylar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Emlak vergisi ödemeleri 31 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek. Peki milyonlarca kişiyi ilgilendiren emlak vergisinden kimler muaf? 

Evi ve iş yeri kirada olanlar dikkat: Kira beyan sınırı 2023 ne kadar? Kira vergisi hesaplama 2024!

Geçtiğimiz yıl konut ve iş yerinden kira geliri elde eden binlerce gayrimenkul sahibi, 'kira beyan sınırı 2023 ne kadar?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte kira vergisi hesaplama 2024!

Evi ve arsası olanlar dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor! 

Evi ve arsası olan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor. İşte emlak vergisi 2024 ödemeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bir zamanlar bir ailenin tek maaşla bir evi ve bir arabası olabilirken şimdi ne değişti?

Burç Okumuş, resmi sosyal medya hesabı üzerinden 'Bir zamanlar bir ailenin tek maaşla bir evi ve bir arabası olabilirken şimdi ne değişti' sorusunun yanıtı ile ilgili teorilerini paylaştı. İşte Burç Okumuş'un o paylaşımı...

Kira geliri elde edip Mart'ta beyanname vermeyene ceza var! Evi ve iş yeri kirada olanlar bu rakamlara dikkat!

Kira gelir vergisi ve kira beyannamesi konuları Mart ayıyla yeniden gündeme geldi. Peki kira geliri vergisini kimler veriyor? Kira geliri beyannamesi ne zaman verilir? İşte tüm ayrıntılar ve merak edilenler... 

Kira geliri 21 bin TL'yi aşanlar vergi ödüyor! Evi ve iş yeri olanlara son dakika indirim müjdesi!

Evini ve iş yerini kiraya verenlerin “gayrimenkul sermaye iradı” kapsamında kira geliri vergisi ödemesi gerekiyor. Bu şartlara sahip olanlar kira gelirinden indirim yapabiliyor. İşte kira geliri vergisi ile ilgili tüm detaylar...

Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum dataları tamamlandı...

Dünya Gaztesi'nden Ferit Barış Parlak'ın yazısına göre; Coğrafi Bilgi Sistemleri ve akıllı kentler sektöründe faaliyet yapan Başarsoft tarafından 16’ncısı gerçekleştirilen ‘Teknoloji Günü’nde açıklamalar yapan Yönetim Kurulu Başkanı Alim Küçükpehlivan, Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum datalar

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kasım Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla yapılan köy evi ve deprem konutu tamamlanıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla hayata geçirilen köy evi ve konutun inşaatı tamamlanıyor.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla köy evi ve deprem konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeler arasında yer alan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla bir köy evi ve 6 dairelik konut inşa ediliyor.

Rumelihisarı Bilgi Teknolojileri Ve Finansal Çözümler Anonim Şirketi kuruldu!

Rumelihisarı Bilgi Teknolojileri Ve Finansal Çözümler Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Topdemir tarafından kuruldu.

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Doların 35 TL olacağını söyleyen Dolar Kahini Selçuk Geçer arabası ve evi olanları acil uyardı! Kırmızı alarm

Dolar kurunun 35 TL olacağını söyleyen Dolar Kahini Selçuk Geçer, evi ve arası olanlar için acil uyarıda bulundu. İşte ayrıntılar...

Bilgi Evi ve Kurs Merkezi denizli Haberi

Bilgi Evi ve Kurs Merkezi denizli

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin 9 farklı noktasında açtığı Bilgi Evi ve Kurs Merkezilerine bir yenisini daha ekledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Atalar Bilgi Evi ve Kurs Merkezi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılımı ile açıldı. 10. Bilgi evi ve kurs merkezinin de açılması ile 2 bin 500 öğrenci bu merkezlerde eğitim alacak. 



Düzenlenen törene Bakan Zeybekci’nin yanı sıra Denizli Milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Bilal Uçar, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çok sayıda davetli ile merkezden yararlanacak öğrencilerin velileri de katıldı.


“Hedefe Giden Oklar Atacağız”

Açılışta konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eğitime desteklerini artıracaklarını söyleyerek “Hedefe giden oklar atacağız” dedi. 


Başkan Zolan “Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, 2006 yılında eğitime verdiği destekle büyük bir adım atmıştı. ‘Eğitim için Belediye binasını...