25 / 07 / 2024

Birevim tasarruf seferberliği

Birevim tasarruf seferberliği

“BİREVİM”, Bursa özelinde gerçekleşleşen “Yerel Halkın Tasarruf ve Finans Davranışlarına Yönelik Tutum” araştırması sonuçları yayınlandı. Araştırma sonucunda Bursalılar 30 yaşından önce tasarruf yaparken, Bursa’da 10 kişiden 6’sının borcu bulunmuyor.

Birevim: Tasarruf sahiplerinin ödemeleri yapıldı, mağduriyet yok!

Birevim, mağduriyet iddiaları ile ilgili bir açıklama yaptı. Birevim'den yapılan açıklamada, tasarruf sahiplerinin ödemelerinin yapıldığı ve mağduriyet olmadığı belirtildi. İşte o açıklama...  

11 ilde başlatılan konut seferberliği inşaat izinlerine de yansıdı!

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerin etkilediği 11 şehirde başlatılan konut seferberliği yapı ruhsatlarına da yansıdı. Açıklanan rakamlara göre geçen seme bu bölgede alınan inşaat izni sayısı 68 bin 202'ye çıktı.

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

Firmalarda kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

Kentsel dönüşüm seferberliği, pek çok sektörü de harekete geçirdi. Domino etkisi oluşturarak, inşaat başta olmak üzere diğer yan sektörlerde de üretim ve büyüme artması bekleniyor. 

'Ev almak zorlaşıyor, konut üretim seferberliği başlatılmalı'!

Türkiye’nin 3. büyük kenti İzmir’de kooperatifler aracılığıyla 150 bin kişinin barınma sorununa çözüm getiren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ev almanın zorlaştığını ve konut üretim seferberliğinin başlatılması gerektiğini belirtti.

Her 4 kişiden biri tasarruf yapmaya başladı!

ING Türkiye tarafından yapılan araştırmaya göre, tasarruf sahipliği oranı ilk çeyrekteki yüzde 19’dan yüzde 25,3’e yükseldi. Böylece araştırmanın yapılmaya başlandığı 2011 yılından bu yana tasarruf sahipliğinde en yüksek orana ulaşıldı.

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Kentsel dönüşüm mağduru olmayın! İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi gereken adımlar

6 Şubat Kahramanmaraş’ta meydan gelen ve 11 ili etkileyen depremler, dayanıksız yapı stoku gerçeğini ortaya çıkarırken İstanbul olmak üzere bir çok şehirde kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Ancak bu süreçte mağdur olmamak için dikkat edilmesi gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm sürecinde izlenmesi g

Tasarruf sahipliği artarken, kadınlardaki tasarruf oranındaki yükseliş dikkat çekti!

ING Türkiye tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin Tasarruf Eğilimleri Araştırması’nın 2023 yılı ilk çeyrek sonuçlarına göre, tasarruf sahipliği oranı yüzde 19’a çıkarken, kadınlarda tasarruf sahipliği oranı 4,5 puan yükseldi.

Depremzedelere Turkcell’den dev istihdam seferberliği! Turkcell, 1100 kişiye iş imkanı sağlayacak!

Turkcell, depremden etkilenen 11 ildeki afetzedelere ve bölge dışında olup birinci derece yakınları afetzede olanlara yönelik istihdam seferberliği başlattı.

Türkiye İMSAD'tan Deprem Haftası açıklaması: Bilinç seferberliği oluşturmalıyız!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, güvenli bina için güçlü denetim vurgusu yaparak, "Deprem konusunda bilinç seferberliği oluşturmalıyız" dedi.

İstanbul’da deprem seferberliği! Ekrem İmamoğlu canlı yayında tek tek açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Deprem Dirençli İstanbul İçin Seferberlik" başlıklı toplantıda önemli açıklamalar yaptı. Ekrem İmamoğlu, "İBB olarak inisiyatif aldıklarını belirterek, "Düzeni değiştiriyoruz. Her şeyi sıfırdan başlatıyoruz" diye konuştu.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Birevim tasarruf seferberliği Haberi

Birevim tasarruf seferberliği

2020 yılını ‘Tasarruf Seferberliği Yılı’ ilan eden BİREVİM’in “180 Günde Birlikte Mümkün’ farkındalık projesinin yeni durağı Bursa olarak açıklandı. Proje kapsamında, “Bursa Yerel Halkın Tasarruf ve Finans Davranışlarına Yönelik Tutum Araştırması” çalışmasının sonuçlarını yayınladı. 

Bursa Yıldırım şubesinde çalışanların katılımıyla düzenlenen Kırmızı Tim canlı yayınında konuşan BİREVİM Pazarlama ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Didem Sübar Özdemir, Bursa’da aylık tasarruf miktarı ve tasarruf edilebilecek tutarın Türkiye ortalamasının oldukça üzerinde olduğunu açıkladı. “Bursa gerçek anlamda ‘geleceği’ için tasarruf ediyor” diye konuşan Özdemir, “Araştırmamızdan, Bursa’nın, aylık tasarruf miktarı ve tasarruf edilebilecek ortalama tutarının 1.645 TL olduğu sonucu çıktı. Ayrıca Bursa’da tasarrufun 30 yaşından önce başladığı tespit edildi. Bu sonuçlar hem marka olarak bizim var olma sebeplerimize çok yakın hem de Bursa’nın ve...