23 / 07 / 2024

birinci olan yat görünümlü villa

birinci olan yat görünümlü villa

ngiltere’de düzenlenen ‘Uluslararası Gayrimenkul Yarışması’nda birinciliği, yat görünümlü villa projeleriyle Can-Sadi Aydın kardeşler elde etti. İkili, Avrupa’dan 6 mimarın katıldığı ‘En İyi Müstakil Gayrimenkul’ ketegorisinde rakiplerini geride bırakmayı

Gayrimenkul yarışmasında yat görünümlü villa birinci oldu!

İngiltere’de düzenlenen ‘Uluslararası Gayrimenkul Yarışması’nda birinciliği, yat görünümlü villa projeleriyle Can-Sadi Aydın kardeşler elde etti. İkili, Avrupa’dan 6 mimarın katıldığı ‘En İyi Müstakil Gayrimenkul’ ketegorisinde rakiplerini geride bıraktı.

Toprak yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Uzmanı açıkladı! Asıl önemli olan hikayesi... 

Elinde birikimi olan yatırımcılar çeşitli yatırım araçlarını tercih ediyor; bunlardan biri de toprak yatırımı. Peki toprak yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli. Uzmanı açıkladı...

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların yönünü değiştirdi! Parası olan yurt dışına gidiyor...

Yurt dışı inşaat firmalarının acenteleri, Türkiye'de gayrimenkul piyasasında yaşanan fiyat yükselişi ve durgunluğu fırsat bilerek parası olan yatırımcıları yurt dışına çekmeye başladı.

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın olan yatırımcıları beklemeleri konusunda uyararak, gram altında yeni güzergahı açıkladı. Gram altın ne kadar olacak? Altın fiyatları ne olur?

Son dönemin en çok kazandıran yatırımı! Alan hiç pişman olmuyor

Altın, döviz ve arabayı geçerek en fazla getirisi olan yatırım aracı oldu. Son bir yılda arsa fiyatları yüzde 200’lerin üzerinde yükseldi. Alan hiçbir kimse pişman olmuyor. Peki arsa alırken nelere dikkat edilir? İşte tüm detaylar...

Uluslararası emlak yatırımcılarının yeni gözdesi Kıbrıs!

Dünyanın en iyi fiyatlı deniz kenarı mülkleri sıralamasında birinci olan Kıbrıs’a emlak alımı için 72 ülkeden talep geliyor. KKTC’de emlak alım talebi ilk 6 ayda yüzde 40-50 oranında artmış durumda.

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Altının efendisi İslam Memiş yatırımcıları baştan uyardı! Buna yatırım yapan servet sahibi olacak! 

Altının efendisi İslam Memiş, bir miktar parası olan ve yatırım arayışında olan yatırımcıları baştan uyardı. Buna yatırım yapan sertvet sahibi olacak.

İslam Memiş yatırımcılara seslendi! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Tam 12'den vuracaksınız!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde belli bir birimi olan yatırımcılara seslendi. Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek. Tam 12'den vuracaksınız!

İslam Memiş elinde parası olan yatırımcıları uyardı! Bu yatırım aracı sizi zengin edecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş elinde parası olan yatırımcıları uyararak zengin edecek yatırım aracını açıkladı. Buna yatırım yapan kazanacak!

birinci olan yat görünümlü villa Haberi

birinci olan yat görünümlü villa

İngiltere’de düzenlenen ‘Uluslararası Gayrimenkul Yarışması’nda birinciliği, yat görünümlü villa projeleriyle Can-Sadi Aydın kardeşler elde etti.


İkili, Avrupa’dan 6 mimarın katıldığı ‘En İyi Müstakil Gayrimenkul’ ketegorisinde rakiplerini geride bırakmayı başardı. Çeşme Fenerburnu’ndaki villayı 6.5 ayda tamamladıklarını anlatan Can Aydın şunları söyledi: Tasarımda denize açılan yat izlenimi verdik. Eve gelmeden klima, ısıtma sistemi çalışıyor. Kamera ve bahçe sulaması kontrol edilebiliyor. Yatın deniz içinde olduğunu göstermek için yüzme havuzunun yan ısıra etrafında yansıma havuzları da...