20 / 05 / 2024

boşanma tazminatını gayrimenkulle ödeyen ünlüler

boşanma tazminatını gayrimenkulle ödeyen ünlüler

Ünlüler olayları boşanmalarının yanı sıra ödedikleri tazminat bedelleriyle uzun süre gündemde kalıyorlar. Ünlüler binlerce TL ödenen nafakalar dışında milyon dolarlık villalarını da eşlerine bırakıyor.

TÜİK açıkladı: 5 bin 126 çift, 1 sene dolmadan boşandı!

TÜİK tarafından Türkiye'de 5 bin 126 çiftin 1 sene dolmadan boşandığı, en yaygın boşanma sebebinin de şiddetli geçimsizlik olduğu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kıdem tazminatı şartları değişiyor mu? Kıdem tazminatınızı nasıl alabilirsiniz?

Sosyal Güvenlik Uzmanı Melis Elmen, kıdem tazminatını alarak işten çıkmak isteyenlere yönelik bir takım önemli bilgiler verdi. Buna göre Kıdem tazminatı şartları neler? Kimler kıdem tazminatını alabiliyor? İşte merak edilem tüm sorulara yanıtlar haberde...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatınız gasp ediliyor olabilir! İşverenlerden akılalmaz oyun!

Kötü niyetli işverenlerin işçilere oynadığı akılalmaz oyun ortaya çıktı. İşverenlerin işçinin aylığını 3-4 ay geciktirdiği ve arabuluculuk masasında aylık ödemesi yapılırken, ‘Hiçbir alacağım kalmamıştır’ diye imza attırılarak kıdem tazminatının gasp edildiği öğrenildi.

Emlak sektörü çöküyor: 1.4 milyar nüfuslu ülkede milyonlarca ev boş!

Emlak kriziyle baş başa kalan Çin'de milyonlarca evin boş olduğu belirtiliyor. Çin'de, eski bir yetkili ülke nüfusunun tamamının bile boş evleri dolduramayacağını belirtiyor.

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Boşanma durumunda çiftler arası mal paylaşımı nasıl yapılır? Mal paylaşımı davası nasıl açılır?

Boşanma sürecinde merak edilen konulardan bir de mal paylaşımdır. Mal paylaşımı davası açılarak, çiftler arasında bazı mallar paylaştırılır. Peki mal paylaşımı nasıl açılır, mal paylaşımı davası nasıl açılır ve hangi mallar paylaşılır? İşte boşanma sürecinde mal paylaşımı detayları…

Emekli maaşı almak için bakın neler yaptılar! Duyanın ağzı açık kalacak!

Emekli maaşı almak amacıyla 4 bini aşkın kişi, sahte boşanma yoluna gitti. Denetimlerden sonra kâğıt üzerinde boşananların maaşları kesildi. Tüm ödemeler ise tahsil edilmeye başlandı.

Tarlasına traktör alacaklar dikkat! Türk Boğası fiyatlarını art arda açıkladı!

Türk Boğası lakabı ile tanınan Tümosan traktör fiyatlarını açıkladı. Peki, Tümosan traktörler ne kadar? Tümosan traktörler kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

Bu deliller artık boşanma davalarında kullanılmayacak! Avukat tüm detayları ile bahsetti

Boşanma davalarında sunulan deliller tarafların haklı çıkması konusunda oldukça yardımcı unsurlar. Fakat boşanma avukatı olan isim boşanma davasında delil olarak kullanılmayacak şeylerden bahsetti. İşte detaylar...

Karısına 'neden erkek doğurmadın' demek psikolojik şiddet sayılacak! Yargıtay boşanma sebebi olarak belirledi!

Yargıtay boşanma davasında çarpıcı bir karar aldı. Yargıtay Hukuk Dairesi ‘’neden erkek çocuk doğurmadın?’’ diye eşini hor gören erkek eşi kusurlu buldu. İşte kararla ilgili tüm detaylar…

EYT kıdem tazminatı ödemelerinde son dakika gelişmesi! Başvurular bugün başlıyor!

EYT kapsamında emekli olacak çalışanların kıdem tazminatını ödeyecek KOBİ ve KOBİ dışı firmaların finansman ihtiyacının karşılanmasında KGF tarafından devreye alınan Hazine destekli EYT Destek Paketi başvuruları bugün başlıyor.

EYT'liler dikkat! Bunu yapmazsanız tazminatınız yanacak! Bakın o detay neymiş!

EYT ile ilgili yasa teklifi TBMM’de kabul edildi. Emeklilik için gün sayan çalışanlar, sürecin nasıl işleyeceğini merak ederken, kıdem tazminatının yanmaması için uzmanlardan kritik bir uyarı geldi.

Milyonların gözü kulağı burada! İşte kıdem tazminatında ilk 6 ay tutarı!

2023’ün ilk altı ayı için geçerli olacak kıdem tazminatının tutarı belli oldu. İşte o tutar!

boşanma tazminatını gayrimenkulle ödeyen ünlüler Haberi

boşanma tazminatını gayrimenkulle ödeyen ünlüler

Ünlüler olayları boşanmalarının yanı sıra ödedikleri tazminat bedelleriyle uzun süre gündemde kalıyorlar. Ünlüler binlerce TL ödenen nafakalar dışında milyon dolarlık villalarını da eşlerine bırakıyor. 



1-Acun Ilıcalı

TV8’in patronu Acun Ilıcalı önceki gün 13 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı’dan 10 dakika süren duruşma sonunda boşandı. Ilıcalı’nın eski eşine 150 bin TL iştirak nafakası, Miami, Beykoz, Bodrum ve Zorlu Center’da da ev bıraktığı ortaya çıktı. Dudak uçuklatan rakamlar, akıllara boşanırken adeta servet sahibi olan ünlüleri getirdi.



2-Cem Yılmaz

Ünlü komedyen Cem Yılmaz 20 ay evli kaldığı Ahu Yağtu’yla boşanırken, bir servet ödedi ve oğlu Kemal’in geleceğini güvence altına aldı. Yılmaz, Kemal için aylık 10 bin TL nafaka, 500 bin dolar tazminat, Yağtu’ya lüks otomobil, Sarıyer ve Şişli’de gayrimenkul vermeyi kabul etti.



3-Cem Hakko

Cem Hakko...