07 / 05 / 2024

bünymin önel kim

bünymin önel kim

Mezitli Esnaf ve Sanatkarları Kooperatif Başkan Bünyamin Önel, özellikle 'korsan emlakçılar' tarafından yatırımcıların suistimal edildiğini belirterek, "Ev alırken ya da kiralarken hataya düşmeyin" dedi.

Beşiktaş'taki yangın 29 kişiye mezar oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Binaya ruhsat verenler kim?' diye sordu!

29 kişinin hayatını kaybettiği İstanbul Beşiktaş'taki gece klübünde çıkan yangın günlerdir hafızalardan silinmezken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Erdoğan Binaya ruhsat verenler kim?' diye tepki gösterdi.

Ev sahipleri dikkat! Kiracının bıraktığı aidat borcu kim tarafından ödenir? 

Günümüz şartlarında ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar artarak devam edebiliyor. En ufak bir sorun bile iki taraf arasında büyütülüp bazen mahkemeye kadar gidebiliyor. Kiracılar, ev sahiplerine borç bırakıp evden çıkabiliyorlar peki bu kalan borcu kim öder? 

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

Tünel kalıp nedir? Avantajları ve dezavantajları neler?

Tünel kalıp sistemi, yapılarda taşıyıcı duvar (perde) ve döşemelerin bütün halinde, tek işlemle yerinde dökümünü sağlayan yapım tekniğidir. Peki avantajları ve dezavantajları neler? 

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Yeni yılda kim, ne kadar zam alacak? Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? Detaylar arka arkaya açıklandı!

​​​​​​​SGK ile ilgili en düşük emekli aylığı için ara zamlar gelecek. Emekli aylığı düzenlemesi için bütçe çalışmaları devam ediyor. Emekli aylığı zammı için TBMM’nin açılmasıyla birlikte harekete geçilmesi bekleniyor. Peki Ocak 2024’te en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Kim ne kadar zam alacak?

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

 Bu indirimler kaçmaz! Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu; İşte tam liste 

Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu yayımlandı. Kim Market Marmara Bölgesi mağazalarında geçerli olan indirimli ürünler listesinde yok yok! İşte  Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu ve fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

ODTÜ deprem bölgesi için ön inceleme raporunu paylaştı: Tünel kalıp sistemli binalar güven verdi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Deprem Mühendisliği Araştırma Merkezi, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerine ilişkin ön değerlendirme raporunu paylaştı. Raporda, tünel kalıp sistemli binaların, diğerlerine oranla çok daha iyi bir performans gösterdiği vurgulandı. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde çalışanların maaşını devlet ödeyecek! Kim ne kadar maaş alacak?

Deprem felaketi nedeniyle bölgede hasar alan birçok işletme faaliyetini durdurmak zorunda kalırken, bu işyerlerinde çalışanların maaşları devlet tarafından ödenecek. Pandemi dönemindeki kısa çalışma ödeneği, depremle birlikte tekrar geri dönerken, kim ne kadar alacak sorusunun cevabı da netleşti.

TOKİ'nin deprem bölgesindeki 133 bin 759 konutu depremden etkilenmedi! Tünel kalıp detayı binalardaki hasarı engelledi!

TOKİ’nin, 9 saat arayla önce 7,7 ardından 7,6 büyüklüğündeki depremlerin meydana geldiği Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman’ın da aralarında yer aldığı 10 şehirde 133 bin 759 konut inşa ettiği belirlendi. Bu evlerin hiçbiri hasar görmedi. İşte ayrıntılar...

Kim Market’te yılbaşı atıştırmalıklarında büyük indirim! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Kim Market  yılbaşı gecesi  için alınabilecek atıştırmalık ürünlerde indirim yaptı. 2 Ocak Pazartesi gününe kadar geçerli olacak indirim kampanyasında hangi ürünler var? Fiyatları kaç TL oldu? İşte detaylar…

bünymin önel kim Haberi

bünymin önel kim

1996 yılından bu yana Mezitli Esnaf ve Sanatkarları Kooperatif Başkanlığı yapan Bünyamin Önel, yazılı açıklamasında; gayrimenkul sektöründeki sıkıntılara değindi. 

Önel, gayrimenkul yatırımcılarını güvenilir gayrimenkul firmaları ile çalışmaları konusunda uyardı. 

Ev alacak ya da kiralayacak olanların veya arsaya yatırım yapacakların 'korsan' olarak tabir edilen ve sektörün adeta kanayan yarası haline gelen kişilerce mağdur edildiğine dikkat çeken Önel, "Yatırımınız hatanız olmasın" dedi. 

Gayrimenkul sektörü içinde faaliyet gösteren ciddi kurumların öncelikle müşterinin güvenini kazanmak için çaba harcadığını belirten Önel, "Ev alıp satarken ya da kiralarken öncelik müşterinin güvenliği olmalı. 

Çünkü yıllardır yapmış olduğu birikimini, ya da yatırımını en güvenli ellerde işletmek ister. 

O eller de sektörde bu işi profesyonelce yapan markalaşmış firmalardır. 

Ancak son zamanlarda sayıları gün geçtikçe artan ve mantar gibi türeyen korsan emlakçılar kendi menfaatleri doğrultusunda...