15 / 05 / 2024

bütün acil çağrı numaralarının toplanması

bütün acil çağrı numaralarının toplanması

Düzce Valisi Ali İhsan Su, acil çağrı numaralarının tek merkezde toplanacağı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünün hizmet binası inşaatını inceledi...

Bakan Özhaseki'den belediyelere kentsel dönüşüm çağırısı: Kapı sonuna kadar açık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, belediyelere kentsel dönüşüm çağrısı yaparak, "Yeter ki kentsel dönüşüm yapın, kapı sonuna kadar açık." dedi.

Hakmar’da dana kıyma 119,90 TL’ye, bütün tavuk 57,90 TL’ye, Pril sıvı bulaşık deterjanı 89,90 TL’ye düştü!

Türkiye’nin pek çok kentinde şubesi bulunan Hakmar, yeni aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre dana kıyma 119,90 TL’ye, bütün tavuk 57,90 TL’ye, Pril sıvı bulaşık deterjanı 89,90 TL’ye düştü. İşte Hakmar 16 Kasım 2023 fiyat listesi...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. 

A101'de indirim resmen başladı! Toz şeker 5 kg 135 TL'ye, domates salçası 28 TL'ye, bütün piliç et 52 TL'ye düştü!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda A101'de Toz şeker 5 kg 135 TL'ye, domates salçası 28 TL'ye, bütün piliç et 52 TL'ye satılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Ticaret Bakanı Bolat'ın indirim çağrısına yerel zincir marketlerden destek!

Ticaret Bakanı Bolat, dün zincir marketlere indirim çağrısında bulunmuştu. Bakanın çağrısına Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) destek verdi. İşte detaylar...

Ticaret Bakanı'ndan marketlere 'indirim' çağrısı: Halkımız uygun fiyata alışveriş yapsın!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, marketlere 'indirim' çağrısında bulundu. Bakan Bolat, Cumhuriyetin 100. yılında büyük bir indirim kampanyasını bütün marketlerden beklediklerini söyledi. 

Yeni vergiler yolda! 2023 yılında bütçe 1 trilyon lira açık verecek!

OVP’ye göre, şubat depremlerinin yol açtığı ek kaynak ihtiyacı nedeniyle temmuzda çıkarılan 1,1 trilyon liralık ek bütçe ile toplam bütçe büyüklüğü 6,6 trilyona ulaştı. Ancak ek bütçe ile öngörülen ek gelirler de yetmeyeceği için yaklaşık 1 trilyon lira daha fazla açık verilecek.

Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili konuştu. Bakan Özhaseki, başlanan toplam inşaat sayısının 200 bini bulduğunu aktardı ve orta hasarlı binaların da ağır hasarlı gibi görüleceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti! 24 saatte 4 büyük deprem!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son 24 saatte 4'ten büyük 4 depremin meydana geldiğini belirterek, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde! Canlı canlı resmen açıkladı! Bütün emekliler hemen baksın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde... Recep Tayyip Erdoğan, 15 milyon emekliyi etkileyen haberi canlı canlı resmen açıkladı... Bütün emekliler hemen baksın...

Yarısı Bizden Kampanyası deprem bölgesinde de uygulansın çağrısı! 

Müteahhitler depremin yıkıcılığını azaltabilmek amacıyla kentsel dönüşümün desteklenmesi gerektiğini belirterek, Yarısı Bizden Kampanyası'nın deprem bölgesinde de uygulanması çağrısında bulundu. 

KONUTDER'den acil kentsel dönüşüm çağrısı: Yastıkaltındaki 500 milyar dolarlık altın yapı tasarruf sistemine çekilmeli!

KONUTDER başkanı ve icra kurulu üyeleri deprem riski altında olan Türkiye’de kentsel dönüşümün hızlandırılması için çağrı yaptı. Dernek temsilcileri bu amaçla yastıkaltındaki 500 milyar dolar değerindeki altının yapı tasarruf sistemine çekilmesini önerdi. 

bütün acil çağrı numaralarının toplanması Haberi

bütün acil çağrı numaralarının toplanması


Vali Su, Kalıcı Konutlar mevkisindeki inşaatta gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte her alanda önemli çalışmalar sürdürüldüğünü, bunlardan birinin Başbakanlık Acil Afet Durum Yönetim Başkanlığı tarafından yaptırılan lojistik depo hizmeti, diğerinin ise acil çağrı numaralarını tek merkezde toplamayı amaçlayan "112 Acil Çağrı Merkezleri Projesi" olduğunu söyledi.


Dünyada mevsimlerin değiştiğini, küresel ısınmayla beklenmedik yerlerde afetler meydana gelebildiğine dikkati çeken Su, "Allah korusun, hiçbir zaman afet istemeyiz ama olabileceklere karşı da tedbirli davranmamız gerekiyor. Bu amaçla ülkemizin 27 yerinde bölge depoları kuruluyor. Lojistik depolarında olası afet durumunda hemen afetzedelere intikal edebilecek battaniye, çadır, yemek seti, ısıtıcı hazır bulundurulacak. Düzce de bu 27 ilden bir tanesi" şeklinde konuştu.


"Arkamızda yükselen inşaat bin 200 metre alanda 15 metre yüksekliğinde, 48 konteynerin konulacağı lojistik depo olacak" diyen Su,...