05 / 05 / 2024

Büyükçekmece dönüşüm son durum

Büyükçekmece dönüşüm son durum

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün öncülüğünde ilçede devam ettirilen Kentsel Dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürerken, risk arz eden binalar yerlerini güvenli ve modern binalara bırakıyor.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Bursa'da büyük dönüşüm başladı! Hem tarihi mirasa sahip çıkılıyor, hem de depreme karşı  konutlar yapılıyor!

İstanbul, Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'nin dördüncü büyük kenti olan Bursa'da büyük bir dönüşüm başladı. Bu kapsamda hem tarihi mirasa sahip çıkılırken hem de deprem riskine karşı dayanıklı konutlar inşa ediliyor.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Marmara 3.1 büyüklüğünde sallandı, deprem uzmanı Naci Görür açıkladı: Büyük depremin öncüsü mü? SON DAKİKA!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da dün akşam meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki bu deprem, beklenen büyük depremin öncüsü mü? İşte detaylar...

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

Büyükçekmece'de deprem hazırlığı: 3 bin bina dönüşecek! 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde son 10 senede 1052 bina yıkıldı. Dönüşüm çalışmaları kapsamında 138'i acil olacak şekilde 3 bin binanın dönüştürülmesi planlanıyor...

Büyük İstanbul dönüşümü resmen başlıyor! Tam 1,5 milyon konut kentsel dönüşüme giriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada devletin hibe desteklerinin olduğu, büyük İstanbul dönüşümüne, bayramın birinci günü başlayacaklarını söyledi.

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Kocaeli Cedit'te kentsel dönüşüm için yüzde 95 uzlaşma sağlandı!

Kocaeli'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yüzde 95 uzlaşma oranı sağlandı. 

Bursa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Geçirdiği koronavirüs hastalığı nedeniyle bir süredir dinlenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kentsel dönüşüm çalışmaları için sahaya iniyor.

Büyükçekmece dönüşüm son durum Haberi

Büyükçekmece dönüşüm son durum

İstanbul’da örnek bir yapılaşmaya sahip olan Büyükçekmece ilçesi Kentsel Dönüşüm’de de öncülük yapıyor.

Çağdaş yaşam alanlarına dönüşüyor

Büyükçekmece ilçe merkezinde 1975 yılı deprem yönetmeliğine göre projelendirilmiş olan, proje tekniği, yapım tekniği, kullanılan malzeme, işçilik ve verilen mühendislik hizmetleri açısından günümüz teknolojisine göre yetersiz olan yapılar yenileniyor. Büyükçekmece Belediyesi yetkilileri risk arz eden bu yapıların dönüşümü konusunda vatandaşları bilgilendirerek, gerekli desteği sağlıyor. Geçmiş yönetmeliklere göre projelendirilmiş bu binalar kentsel dönüşüm projeleri ile projelendirilerek depreme dayanıklı, kaliteli malzeme ve her aşamasında bilimsel ve doğru denetimle yapılmış olan çağdaş yaşam alanlarına dönüştürülüyor.

“Belediye olarak her türlü desteği veriyoruz”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçe merkezinde kentsel dönüşümden faydalanacak yapılara imar planı ile ilave haklar getirildiğini söyleyerek,  “İlçe merkezi dışında kalan bölgelerde ise kentsel dönüşüme girecek...