29 / 04 / 2024

Çağrı yeni mağazalar

Çağrı yeni mağazalar

Çağrı market, 44. şubesini Ümreniye’de açtı. Açılışta konuşan Çağrı Market Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kara, Çağrı Market’in en nihai amacının Türkiye’nin en büyük şirketi olmak olmadığını belirtti.

Konutlara ağır vergi yükleri geliyor...

Yeni vergi olmayacağı sözü veren iktidar, oturduğu ev dışında konut alacaklara ağır vergi yükü getireceğini açıkladı. Buna göre, kredi ile  birden fazla konut alacaklar yüzde 15 oranında Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) ödeyecek.  İşte haberin detayları..

AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje!

AP Univercity, Şani İnşaat imzasıyla Kırıkkale Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi'nin sadece 30 metre ilerisinde yükseliyor. AP Univercity yüzde 30 peşin 20 ay vadeyle satışa çıktı! Yeni proje, işte ayrıntılar..

İzmir Aliağa'da yeni yat üretim tesisi kuruluyor!

Türkiye'de yatçılık sektörü yeni bir yatırımla büyüyor. İzmir Aliağa'da Aurora Nautical Turizm Yatçılık şirketi tarafından kurulacak tesiste 5-24 metrelik yatlar üretilecek. 

Yeni ekmek kapısı oldu! Ama ağır cezası var

Kısa süreli kiralama sistemi Türkiye'de de her geçen gün daha yaygınlaşıyor. Evini ya da evinin bir bölümünü günlük, haftalık gibi kısa süreli olarak kiraya verenler ek gelir desteği veriyor. Ancak ağır cezaları da var. İşte tüm detaylar...

Audi 2023 Nisan ayı fiyat listesi açıklandı: Yeni model ve artan fiyatlar

Alman lüks otomobil üreticisi Audi, 2023 Nisan ayı için güncellenmiş fiyat listesini açıkladı. Yeni modellerin yanı sıra, birçok aracın fiyatlarında artış olduğu görüldü.

Deprem bölgesindeki müteahhitlerden hükümete çağrı!

Deprem bölgesinde yeni yapılacak konutlarla ilgili hükümet ilk adımları atarken, müteahhitlerden de önemli bir çağrı geldi. Kamu müteahhitleri, konutların bir senede bitirilmesi için ilginç bir talepte bulundu.

Google’da acil toplantı çağrısı!  ChatGPT krizi büyüyor!

Son dönemde en çok konuşulan yeni yapay zeka projelerinden biri olan ChatGPT, Google’da kriz yaratmaya devam ediyor. Konuya ilişkin Google ve çatı şirketi olan Alphabet nasıl aksiyon alacakları üzerinde çalışırken son olarak şirket kurucuları ofise acil toplantıya çağrıldı.

Dev müteahhitlerden hükümete çağrı! Arsa almayalım, kiracı olalım!

Türkiye’nin en ünlü müteahhitleri, inşaat sektöründe artık yeni bir trend oluştuğunu, küçük evlere ilginin artacağını söyledi. Yeni Evim projesinden de umutlu olan sektör devleri ayrıca, hükümetten kamu arazilerine kiracı olmak için çağrı yaparken, yeni dönemde Ege ve Akdeniz’in prim yapacağı görüşü

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Hükümete,“Doları bizim için 23 TL yapın” çağrısı!

Uzun süredir kurun artmaması nedeniyle rekabette zorlanan ihracatçılardan hükümete yeni çağrı geldi. Hazır giyim ve konfeksiyon sektörü, ekonomi yönetimine seslenerek, dolar kurunun kendileri için 23 TL olarak uygulanmasını istedi.

TOKİ Ağrı projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçeye 132 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Ağrı projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle tek bir ilçeye 132 konutluk yeni proje geliyor...

İslam Memiş elinde gümüş olanlara acil çağrı yaptı! 

Gümüş fiyatları yeni haftaya değer kayıpları ile başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini merak ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşü olanlara acil çağrıda bulundu. 

TOKİ Ağrı projesiyle 132 yeni konut geliyor! Bu tarihi kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ağrı'da 132 konutluk yeni proje inşa edecek.

Çağrı yeni mağazalar Haberi

Çağrı yeni mağazalar


Çağrı market, 44. şubesini Ümreniye’de açtı. Açılışta konuşan Çağrı Market Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kara, Çağrı Market’in en nihai amacının Türkiye’nin en büyük şirketi olmak olmadığını belirterek “Ancak amacımız Türkiye’nin en saygın şirketi olmaktır” dedi.


Çağrı Market Genel Koordinatörü Abidin Çavuşoğlu ise müşterilerine daha iyi hizmet ve kaliteli ürünleri daha uygun fiyatla sunma çabasında olduklarını belirterek “Yeni şubemiz 42 çalışanı, ücretsiz servis ve 30 araçlık otoparkı ile hizmete girmiştir” diye...