06 / 05 / 2024

Can Şimşek Mimarlık Atölyesi nerede

Can Şimşek Mimarlık Atölyesi nerede

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek, kendi ismini taşıyan mimarlık atölyesini yeni yerinde hizmete açtı. Can Şimşek Mimarlık Atölyesi’ isimli işyerini düzenlediği kokteyl ile açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Mehmet Şimşek'ten kira gelirini beyan etmeyenlere pişmanlık çağrısı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada kira, ücret ve değer artışı kazancı kaynaklı gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen mükelleflerin tespit edildiğini dile getirerek pişmanlık çağrısı yaptı...

Mehmet Şimşek'in enflasyon açıklamasına ünlü ekonomistten karşılık geldi: Gıda enflasyonunu azaltabilirsiniz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "2024 yılında da başta enflasyon olmak üzere programımızın hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi. Açılamanın ardından, ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan karşılık geldi. İşte o değerlendirme...

Bakan Şimşek'ten doları olanlara kötü haber! Mevcut sistem kaldırılacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın 2024 yılı bütçesi üzerine TBMM'de konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kur Korumalı Mevduat'ı cazip kılan vergi düzenlemelerini gözden geçireceklerini söyledi.

Kiracılardan Bakan Şimşek'e tepki: Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiraları asgari ücrete eşitlendi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan "büyükşehirlerde kiralarda gerileme başladı" açıklamaya, kiracılardan tepki geldi. Kiracılar Dayanışması Platformu Başkanı Cengiz Kul, Anadolu’nun en ücra köşesinde bile ev kiralarının asgari ücrete eşitlendiğine dikkat çekti. 

Mehmet Şimşek'le görüşme yapan Cem Küçük'ten asgari ücret haberi: 2024 asgari ücret için rakam belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gazeteci Cem Küçük’ü makamında ağırlayarak kendisine sorulan soruları yanıtladı. Bunlardan en önemlisi de asgari ücret zammıydı. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

Son dakika! Mehmet Şimşek, Gabar'da çıkan petrolü rakamlarla verdi! Fışkırıyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gabar'da günlük petrol üretiminin 25 bin varile ulaşmasıyla ilgili bir açıklama yaptı. Bakan Şimşek, petrol üretiminin Türkiye ekonomisine sağladığı katkıyı rakamsal olarak açıkladı.

KKM’de parası olanlar dikkat! Bakan Şimşek’ten kur korumalı mevduata ilişkin büyük yankı uyandıracak açıklama!

Dünya Bankası ve IMF’nin yıllık toplantılarına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomi gündemine yönelik açıklamalar yaptı. Bakan Şimşek, kur korumalı mevduattan çıkmak istediklerini ifade etti.

Vdt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vdt Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sevdin Şimşek ve Vedat Şimşek ortaklığında kuruldu.

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarsin Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Şimşek tarafından kuruldu.

Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu! Bakan Şimşek sinyali vermişti: Hangi adımlar atılacak? 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartları için yeni bir düzenleme yapılacağının sinyalini vermişti. Kredi kartlarına gelecek 4 kısıtlama belli oldu. İşte detaylar...

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Emekli zammında flaş açıklama! Bakan Şimşek tek tek duyurdu: En düşük emekli maaşı...

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği maaş zammı ile ilgili son dakika açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten geldi. Şimşek, en düşük emekli maaşı ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Can Şimşek Mimarlık Atölyesi nerede Haberi

Can Şimşek Mimarlık Atölyesi nerede

Can Şimşek, Merpenevi ile aynı çatı altında hizmete sunduğu ‘Can Şimşek Mimarlık Atölyesi’ isimli işyerini düzenlediği kokteyl ile açılışını gerçekleştirdi. 


Açılışta Şimşek’i; CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Mimarlar Odası üyeleri, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Remzi Çınar, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Basri Akyıldız, Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Necla Yörüklü ve Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Taş başta olmak üzere çok sayıda dostu yalnız bırakmadı.


Nitelikli yapı ürünleriyle, çağın gereklerine uygun projeler üreten CŞMA, özel merpen tasarımları ile adını kısa sürede duyuran “iyi merpenler” üretmeyi kendine hedef edinen Merpenevi ile birlikte hizmet vereceği yeni adresinde faaliyete geçti. Nilüfer ilçesi Balat mahallesindeki yeni adresinde faaliyetini sürdürecek olan Şimşek, açılışta yaptığı konuşmada prestijli projelere imza atacağını söyledi. Şimşek sözlerini şöyle sürdürdü:...