10 / 05 / 2024

Capatect iyi mi

Capatect iyi mi

Dünyada 40 yıl, Türkiye’de 10 yıllı aşkın tecrübeye sahip sektörün lider markası Capatect, teknolojik ve pratik ürünlere sahip Organic Isı Yalıtım Sistemi’ni geliştirdi.Capatect Organic Isı Yalıtım, uygulamada tasarruf sağlıyor.

Konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi bir dönem mi?

Konut satışları ülke genelinde düşüşe geçti. Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre binde bir oranında geriledi. Peki konut sektörü nereye gidiyor? Ev almak için iyi dönem mi?

'İşler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş altın için sil baştan rakam verdi! Birikimlerinize sahip çıkın!

'Birikimlerinize sahip çıkın, işler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altın için sil baştan rakam verdi. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları ne olur? İşte altının geleceği seviye...

Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor: Asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi? Son tahminler paylaşıldı!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücrete ara zam gelip gelmeyeceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi?

FED faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?

FED'in faiz kararı merakla beklenirken, Ekonomist Tunç Şatıroğlu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve "Fed faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?" diyerek bu sorunun yanıtını verdi. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildi...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, tarafından yapılan açıklamada 2023 senesinde Türkiye'nin en iyi turizm köyleri seçildiği kaydedildi.

Evi kiraya vermek mi? yoksa vadeli hesaba yatırım mı? daha cazip...

Ev kiraya vermek iyi bir yatırım mı? Yoksa paranızı vadeye yatırıp faiz almak mı daha cazip! Ev kiraya vermek uzun dönemde kazandıran bir yöntemdir. Fakat son günlerde sosyal medya x üzerinden, uzmanlar ev mi? vadeli hesap mı? konusunu tartışmaya açıyor. İşte haberin detayları ve yorumlar...

İkinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi?

AutoClub Genel Müdürü Turgut Yüksekdağ, X sosyal medya hesabından 2. el otomobil alım satımı ve kurumsal 2. el otomobil firmaları ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peki ikinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi? Vatandaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor? 

ÖTV’siz telefon satış tarihi belli mi oldu? İşte Model model, marka marka 9500 TL altı vergisiz telefon ve bilgisayar...

Milyonlarca kişiyi kapsayan vergisiz telefon ve bilgisayar konusun gündemde sorgulanmaya devam ediyor. Peki, ÖTV’siz telefon satış tarihi belli mi oldu? İşte detaylar...

Tezsiz yüksek lisans yapmak isteyenler için ALES gerekli mi sorusu cevaplandı! İşte detaylar!

Lisans eğitimi tamamlandıktan sonra, akademik kariyerde ilerlemek ve not ortalaması iyi olan öğrenciler yüksek lisansa yönelmektedirler. Yüksek lisans, tezli yüksek lisans ve tezsiz yüksek lisans olarak ikiye ayrılmaktadır. Peki tezsiz yüksek lisans için ALES gerekli mi? İşte bu sorunun yanıtı…

Türkiye'nin en büyük depremi kaç şiddetinde? Depremde binanın sallanması iyi mi?

Deprem ülkemizin coğrafi kaderidir. Bundan dolayı da herkesin bu gerçeğe göre yaşaması gerekmektedir. Peki “Depremde binanın sallanması iyi mi, kötü mü? İşte detaylar!

Altın 26 gün sonra tam bu kadar olacak! İyi haberler geride mi kaldı? Elinde altını olanların etekleri tutuşacak

Altının ons fiyatı 2000 doların üzerine çıkarken, gram altın da 1225 TL oldu. Peki altın fiyatları ilerleyen günlerde nasıl olacak? Altın fiyatları düşecek mi? Uzmanlardan korkutan açıklama geldi. İyi haberler geride mi kaldı? Altını olanların etekleri tutuştu.

2023’ün en iyi akıllı telefonu belli oldu! 4 Mart 2023 fiyat listesi...

2023'ün en iyi akıllı telefonu hangisi, iPhone 14 mü yoksa Samsung Galaxy S23 ailesi mi daha başarılı? Daha fazlasını buradan öğrenin.

Xiaomi, Mi 11 serisine özel MIUI 14'ü duyurdu!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, bir zamanlar Mi serisi ile oldukça iyi bir izlenim bırakmıştı. O dönemde amiral gemilerini geride bırakan modeller üreten şirket, artık "Mi" takılarını kullanmıyor ve bunun yerine farklı gözlerle bakan bu modelleri kullanıyor.  İşte ayrıntılar...

Capatect iyi mi Haberi

Capatect iyi mi

Capatect Dalmaçyalı ısı yalıtım levhaları ile Dünyada ilk defa “İdeal Karbon Dengesi” ne sahip ısı yalıtım levhalarının kullanarak, bu alanda bir devrime imza atan Filli Boya Yalıtım, açtığı bu yolda bir adım daha ilerleyerek, Capatect Organic Sistemi piyasaya sunuyor.


Avrupa’da yaygın olarak kullanılan, pratik ve kullanıma hazır ürünleri sayesinde standart ısı yalıtım sistemlerine göre %20’ye varan oranda hızlı ve kolay uygulanan “Capatect Organic Sistem”, ısı yalıtım uygulamasında işçilik, iskele ve genel gider maliyetlerinin düşürülmesini sağıyor.


İçerisindeki özel ısı yalıtım yapıştırıcısı, sıvası ve kaplama ürünü ile standart sistemlere göre daha çok dayanım performansı sağlayan Capatect Organik Sistem, kullanıma hazır ürünleri ile çok daha hızlı bir uygulama sağlıyor.


Capatect Organik Isı Yalıtım Yapıştırıcısı


Çimento esaslı yapıştırma harcına oranla yüksek esneklik ve yapışma gücüne sahip olan...