06 / 05 / 2024

celal şengör İstanbul depremi açıklaması

celal şengör İstanbul depremi açıklaması

Dünyaca ünlü jeolog ve bilim insanı Prof. Dr. Celal Şengör beklenen İstanbul depremine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Celal Şengör, İstanbul’u ciddi bir yıkımın beklediğinin altını çizdi.

Celal Şengör'den deprem açıklaması: Suskun bölge batıdan kırılmaya başladı!

Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Celal Şengör, dün İstanbul'da Marmara açıklarında meydana gelen depremle ilgili, "Suskun bölge batıdan kırılmaya başladı" dedi...

Prof. Dr. Naci Görür açıkladı! Maalesef 'uzatmaları oynuyoruz' 

Prof. Dr. Naci Görür katıldığı bir canlı yayında İstanbul depremi ile ilgili olarak uyarılar yatı. Sayın Görür, İstanbul'da beklenen depremin 7.2 ve 7.6 büyüklüğünde olabileceğini kaydetti. 

Prof. Dr. Celal Şengör'den korkutan açıklama: 7.4'lük deprem olabilir! Tekirdağ-İstanbul-İzmit arası tamamen gidecek!

Yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili korkutan açıklamalarda bulundu. İşte 'Tekirdağ-İstanbul arası ve İstanbul-İzmit arası tamamen gidecek' diyen Şengör'ün o açıklamaları...

Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi

Milyonlarca insan olası İstanbul depremi ile ilgili uzmanların yorumlarını takip etmeye devame diyor. Konuyla ilgili Naci Görür 'İstanbul'da her an 7'den büyük bir deprem olabilir' dedi' Övgün Ahmet Ercan, 'kanıt gösterin' cevabını verdi. 

Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi açıklaması: Kesinlikle 7'den büyük deprem olacak!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan İstanbul depremi açıklaması geldi. Görür "İstanbul’da kesinlikle 7’den büyük bir deprem olacaktır" dedi. 

Celal Şengör açıkladı: Türkiye giderek o ülke ile birleşecek maalesef kaçış yok...

Yer bilimci Celal Şengör, katıldığı bir Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda herkesi meraklandıran yorumlarda bulundu. Şengör, dünyada büyük değişimler yaşanacağını anlatarak, kaçışın olmadığını ifade etti. İşte, Şengör'ün, Türkiye ile bir ülkenin birleşeceğini açıklaması ve haberin ayrıntıları..

İstanbul depremi iki deprem uzmanını birbirine düşürdü! Celal Şengör, Şener Üşümezsoy'u ağır eleştirdi: Zır cahillik!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un beklenen İstanbul depremiyle ilgili açıklamalar yapmasının ardından Prof. Celal Şengör'den ağır eleştiri geldi.

Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunulmamalı...

Prof. Dr. Naci Görür, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dün yapılan deprem ve kentsel dönüşüm temalı konuşmasında ilk defa konuştu. Buna göre, Görür, "İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunmayalım" diye konuştu. 

Deprem uzmanından tüyler ürperten açıklama: İstanbul topun ağzında! Şehrin içinde de fay var!

Beklenen büyük İstanbul depremi sık sık gündeme geliyor. Prof. Dr. Celal Şengör ve Prof. Dr. Naci Görür, Marmara'yı etkileyecek depremle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Marmara 3.1 büyüklüğünde sallandı, deprem uzmanı Naci Görür açıkladı: Büyük depremin öncüsü mü? SON DAKİKA!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da dün akşam meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki bu deprem, beklenen büyük depremin öncüsü mü? İşte detaylar...

Naci Görür'den İstanbullular için korkutan açıklama: İstanbul depreme hiç hazır değil! 

Deprem konusundaki uyarı ile gündemden hiç düşmeyen yer bilimi uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul için korkuttuğunu belirterek, İstanbul'un depreme hazır olmadığını söyledi. 

Celal Şengör'den korkutan deprem açıklaması: İstanbul yıkılacak

Marmara Depremi'nin beklenmesi, İstanbul'da tedirginliği artırıyor. Prof. Dr. Celal Şengör, İstanbul'da yaşanabilecek depreme dikkat çekiyor ve ortaya çıkabilecek kaosu öngörüyor. Şengör, depreme dayanıklı bir evde yaşamasına rağmen İstanbul'u terk edeceğini ifade ediyor. İşte detaylar...

15 bin lira sel yardımı nasıl alınır? İstanbul sel yardımı başvuru şartları neler?

İstanbul'da yaşanan selden sonra 15 bin TL yardım yapılacağı açıklandı. Peki, 15 bin lira sel yardımı nasıl alınır? İstanbul sel yardımı başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Prof. Dr. Naci Görür üstüne basa basa uyardı! İstanbul'da 100 bin binada insanlar ölümü bekliyor

Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'da 100 bin binada insanların ölümü beklediğini belirterek, hızlı şekilde o insanlar için çözüm yolları aranması konusunda üstüne basa basa uyarılarda bulundu.

celal şengör İstanbul depremi açıklaması Haberi

celal şengör İstanbul depremi açıklaması

Dünyaca ünlü jeolog ve bilim insanı Prof. Dr. Celal Şengör beklenen İstanbul depremine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Şengör, “İstanbul depremi bağımsızlığımızı elimizden alacak” dedi. İstanbul’un Türkiye’nin kalbi olduğuna dikkat çeken Şengör, İstanbul depremi ile ilgili ürküten açıklamalar yaptı. 

“BAĞIMSIZLIĞIMIZI ELİMİZDEN ALACAK” 

Kafa dergisinin Youtube kanalında Candaş Tolga Işık ile birlikte “Tarihin Fay Hatları” isimli programda İstanbul depremini değerlendiren Celal Şengör, beklenen depreme ilişkin, “İstanbul depremi bağımsızlığımızı elimizden alacak. İstanbul, Türkiye’nin kalbi. Tüm sanayi İstanbul’da toplanmış durumda zaten bu nedenle Atatürk sanayiyi Anadolu’ya yaymak için çalışmalar gerçekleştirdi” diye konuştu. 

FAY HATTI İKİ PARÇA HALİNDE KIRILACAK 

İstanbul’dan geçen fay hattının iki parça halinde kırılacağına dikkat çeken Prof. Şengör, şehrin güney sahilinin en tehlikeli bölgeler olduğuna vurgu yaptı....