20 / 07 / 2024

çevre bakanlığının kestiği cezalar

çevre bakanlığının kestiği cezalar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın talimatıyla harekete geçen ekipler Kocaeli Gebze Sanayi bölgesinde 60 işçinin zehirlenmesine sebep olan boya fabrikasına 507 Bin 981 TL para cezası kesti...

Çankaya Belediyesi'nden Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasının imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çankaya Belediyesi tarafından  Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasının imara açılmasına ilişkin açıklama geldi ve kamu yararına aykırılıklar olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yüzde 20 indirimli arsa satışı yapacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışlarının başlayacağını açıkladı. Buna göre, yüzde 25 peşin, 24 ay vade ile satılacak arsalar açık artırma ile sahiplerini bulacağı belirtildi. 100 bin lirası olan açık artırmaya katılabilecekleri belirtiliyor.

Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasının imara açılması çevrecileri ayağa kaldırdı!

Çevre, Şehir ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasını imara açması çevrecileri de ayağa kaldırdı. Söz konusu arsa için imza kampanyası başlatıldı.

Çevre, Şehir ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı’nın Ankara'daki 120 dönümlük arsasını imara açıyor!

Ankara Çiğdem Mahallesi’ndeki 120 dönümlük arsa için hazırlanan imar planı tepkilere neden oldu. Mahalle sakinleri ise yeşilin korunmasını isteyip, planın iptali için imza kampanyası başlattı ve eylem yaptı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı: Binaların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ruhsat aldıkları tarihteki imar kurallarına göre inşa edilmiş yapıların güçlendirilmesinde mevzuat kolaylığı getirdi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü. 

İstanbul Adalar halkı ayaklandı! İmar planının iptali için dava açılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Adalar Belediyesi'nin adaların korunması ve imarının düzenlenmesi amacıyla imar planına yönelik Ada halkının itirazları devam ediyor.

Aile Bakanlığı Ekim 2023 ödemeleri için müjde geldi! Hesaplara 1.100 TL yatırılacak, mutlaka alın!

Aile Bakanlığı'nın merakla beklenen Ekim 2023 ödemeleri için müjde geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, hesaplara 1.100 TL yatırılacak, bu paraları mutlaka alın...

Adalet Bakanlığı'nın personel alım süreci sona erdi: (CTE) için yapılan 626 işçi alımının sonuçları açıklandı!

Adalet Bakanlığı'nın Ceza İnfaz Kurumları için 626 sözleşmeli personel alımına dair sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Bu sonuçlar, 10 ayrı branş için yapılan alım sürecini kapsıyor. CTE sözleşmeli personel sınav sonuçlarına nasıl ve hangi platformdan erişilebilir? İşte detaylar...

Aile Bakanlığının destek ödemeleri için Ekim 2023 müjdesi geldi! Paralar bu tarihte yatırılacak!

Çalışmalarına son sürat devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Ekim 2023 ödemeleri için müjde geldi. Destek ödemeleri işte bu tarihte hesaplara yatırılacak...

Kahramanmaraş'ta yerinde dönüşüm için 35 bin 395 başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen 11 ilin hızla ayağa kaldırılması ve afetzedelerin evlerine kavuşmaları için hayata geçirilen Yerinde Dönüşüm Projesi için Kahramanmaraş'ta şu ana kadar 35 bin 395 başvuru yapıldı.

Yarısı bizden kampanyası başvuru sonuçları belli oldu mu? Milyonların beklediği haberde son dakika gelişmesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan Yarısı Bizden Kampanyası, başvuru sonuçları merak ediliyor. Peki sonuçlar açıklandı mı? Milyonların beklediği haberde son dakika gelişmesi...

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri. Vatandaşın ödeyemeyeceği seviyede zam geliyordu. Bakanlık harekete geçti

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri site aidatları. Aidatlara öyle zamlar geliyor ki vatandaşların ödeyemeyeceği seviyelere çıkarılıyordu. 3 Bakanlık konuyu çözmek için harekete geçti.

çevre bakanlığının kestiği cezalar Haberi

çevre bakanlığının kestiği cezalar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın talimatıyla harekete geçen ekipler Kocaeli Gebze Sanayi bölgesinde 60 işçinin zehirlenmesine sebep olan boya fabrikasına 507 Bin 981 TL para cezası kesti. İşçilerin Fabrikada kullanılan kimyasal hammaddenin aktarımı sırasında bağlantı borusunun patlaması sonucu zehirlendiği tespit edildi.


Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde Kurulu bir lojistik firmasında çalışan 60 işçi zehirlenmesi üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın talimatıyla bakanlık yetkilileri harekete geçti.


Bölgeye giden bakanlık yetkilileri OSB’de yoğun bir koku ile karşılaştı.


Yapılan araştırma sonucunda kokunun etrafa kimyasal hammaddenin aktarımı sırasında bağlantı borusunun patlaması sonucu yayıldığı belirlendi.


Daha sonra ise bölgeye yayılan kimyasalın şirket yetkilileri tarafından işçilerce temizletildiği, kimyasalın karıştığı suyunda Yumrukaya Deresine deşarj edildiği saptandı.


Bakanlık Çevre Kanununa uymadığı için boya fabrikasına 507 Bin 981 TL...