19 / 05 / 2024

Çıralı mevkiinde yürüyüş yolu

Çıralı mevkiinde yürüyüş yolu

Kemer'e bağlı Ulupınar Mahallesi'ndeki Çıralı mevkiinde yürüyüş yolu yapılması ve taşkın koruma projesi uygulanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Pier Çeşme'de son 10 daire fırsatı! Kasım sonunda teslim!

Mega İnşaat tarafından Ege'nin yükselen yıldızı Sakızlıkoy mevkiinde yükselen Pier Çeşme projesinde son 10 dairenin satışı devam ediyor. Peki Pier Çeşme'de daire fiyatları ne kadar? Pier Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Pier Çeşme ile ilgili detaylar...

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Aden Plus 12 aya varan vadeyle satışa çıktı! Yeni proje! 

Aden Plus projesi, Sakarya Karasu'da Aziziye mevkiinde yükseliyor. Projede topraktan satışlar başladı. Peki Aden Plus'ta konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bodrumin lansmana özel fiyatlarla satışta! Yarısı peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! 

Bodrumin projesi, Bodrum'da Ortakent Yahşi mevkiinde yükseliyor. Projede lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. Peki Bodrumin projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Artvin Eski Köprübaşı'nda yürütülen inşaat çalışmaları!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları mecliste!

Artvin'de Eski Köprübaşı mevkiinde yürütülen inşaat çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Kötü niyetli firmalar konkordato ile piyasayı tıkıyor!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, şirketlere yatırım çağrısı yaparak, "Ülkenin içinden geçtiği şartlara rağmen frene basmamalıyız" dedi.

Başakşehir'e havuzlu cami!

Başakşehir’in Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi’nde modern konutların hayata geçirildiği Hoşdere mevkiinde yükselen bin 500 kişilik cami Ramazan ayında ibadete açılacak.

Güral Loft Çiftehavuzlar'da yüzde 10 indirim kampanyası!

Kaçırılmayacak bir kampanyanın başladığı Güral Loft Çiftehavuzlar projesinde yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.

Asce Kıral Büyük Konak Rezidans fiyat!

Asce & Kıral Yapı tarafından hayata geçirilen Kadıköy Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor.

Çıralı mevkiinde yürüyüş yolu Haberi

Çıralı mevkiinde yürüyüş yolu

Kemer Kaymakam vekili Halil Serdar Cevheroğlu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Üraz, Ulupınar Mahallesi'ne bağlı Çıralı mevkiinde incelemelerde bulundu. Ulupınar Muhtarlığı ve Çıralı Turizm İşletmecileri Derneği'nin yürüyüş yolu yapılmasını istediği Çıralı sahil yolu ve yağmur nedeniyle sürekli su baskını yaşanan yerleri gezen Kaymakam vekili Cevheroğlu ve Koordinatör Üraz vatandaşla da sohbet etti.


'DOĞAYI TAHRİP ETMEYECEK PROJELERE VARIZ'

Kaymakam vekili Cevheroğlu, "Burası birçok kurumun müdahil olduğu bir bölge, hem Milli Parklar Müdürlüğü hem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı var. İncelemelerimizde şunu gördük ki hem burada yaşayan vatandaşlar hem de turistler sahil bandında bir yürüyüş yolu olması konusunda istekliler. Elbette vatandaşlarımızın ve turistlerimizin isteklerini uygun olduğu çerçevede yapmamız gerekmekte. Zaten Çıralı'da doğayı tahrip etmeyecek bütün projelerde varız" dedi.


Atıl durumda ve çirkin görüntü...