06 / 05 / 2024

denizbank genel merkez

denizbank genel merkez

Türk bankacılık sektörünün en başarılı kurumları arasında yer alan DenizBank, genel merkezini Torun Tower’ a taşıyor. DenizBank Torun Tower'da 30 kat kiraladı. Torun Tower DenizBank’ın merkezi oluyor.

Torunlar GYO, Torun Tower'ı Denizbank'a satıyor! 

Gayrimenkul devinden yılın ilk çeyreği için ilk satış haberi geldi. Torunlar GYO, 2014 yılından beri Denizbank genel müdürlük binası olarak kullanılan Torun Tower'ı satıyor. Torun Tower, Denizbank tarafından milyonlarca dolar bedelle alınacak...

Merkez Bankası Başkanı bile İstanbul’da ev kiralayamıyorsa asgari ücretli ne yapsın?

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından "Merkez Bankası Başkanı bile İstanbul’da ev kiralayamıyorsa asgari ücretli ne yapsın?" diye sordu. İşte Babuşcu'nun o açıklamasına gelen yanıtlar...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 72 personel alacak! İşte TKGM personel alımı başvuru tarihleri!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü (TKGM), merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalışacak 72 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Peki TKGM personel alımı başvurusu ne zaman başlayacak?

Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası yapılacak iddiası!

Türk-İş'in genel merkez binasını Atatürk Orman Çiftliği'ne yapmak istediği ortaya çıktı. Peki Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası mı yapılacak? Atatürk Orman Çiftliği ile ilgili son dakika gelişmesi...

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

DenizBank, Kıbrıs’a açıldı! KKTC Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesi faaliyete geçti!

DenizBank, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesini faaliyete geçirdi. DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, amaçlarının ülkede erişilebilir, kesintisiz ve kaliteli bankacılık hizmetleri sunmak olduğunu söyledi.

Dr. A. Botan Berker Merkez Bankasında hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Dr. A. Botan Berker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Merkez Bankasında hangi pozisyonda görev aldı? Dünyaca ünlü hangi kuruluşun Türkiye Genel Müdürlüğü görevinde yer aldı? İşte Dr. A. Botan Berker ile ilgili araştırılan tüm detaylar...

Merkez Bankası Başkanı Erkan o ismi en yakınına atadı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, 13 Haziran’da bankanın İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Gizem Uzuner'i görevden almıştı. Başkan Erkan, dün de beraber çalışacağı Başkanlık Ofisi Genel Müdürlüğüne kurum içinden Emine Aslı Üvez Meriç'i atadı.

Merkez Bankası’ndan Kur Korumalı Mevduat’a fren!

Toplam hacmi 121 milyar doları aşan KKM hesaplarına TCMB’den fren geliyor. Merkez Bankası’nın bankaların hazineden sorumlu genel müdür yardımcıları ile görüştüğünü belirten kaynaklar, yüzde 30’lara varan döviz dönüşümlü KKM hesaplarına verilen primlerin yasaklayacağını aktarıyor.

Merkez rezervlerinde şok eden hadise! Seçimden önce 9 milyar doları gördü

Merkez Bankası'nın rezervleri 14 Mayıs Genel Seçimlerinden önceki hafta 9 milyar dolarlık tarihi bir gerileme meydana geldi. Swap hariç kesin rezerv -57,8 milyar dolarla en aşağılara gelirken, kasadan altın satışı da devam etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6 meslek grubundan personel alımı yapacak! Mühendis, temizlik görevlisi, güvenlik...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün merkez ve taşra hizmet birimlerine 78 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. İşte Başvuruya ilişkin merak edilenler...

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Banu Evleri'nde yüzde 40 peşinat, 60 ay vade ile ev sahibi olma fırsatı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu ile İmece Tasarruf A.Ş. arasında iş birliği protokolü 16 mart 2023 tarihinde İmece Genel Merkez Binasında gerçekleşti.

denizbank genel merkez Haberi

denizbank genel merkez

Denizbank, İstanbul’un ve iş dünyasının kalbi Esentepe’de yükselen Torun Tower’daki ofis kiralamasını gerçekleştirdi. 


Lokasyonu, mimarisi ve A Plus olma özelliğiyle ofis anlayışına farklı bir bakış açısı getiren Torun Tower’daki bu kiralama, Türkiye’deki en büyük ofis kiralaması oldu. 


Torunlar GYO’nun, iş dünyasının merkezi Esentepe’de hayata geçirdiği, 39 kat ve kapalı alanı 106.000 m2den oluşan Torun Tower ofis projesi, Denizbank’ın yeni adresi olacak. 6 Şubat 2014, Perşembe günü gerçekleştirilen imza törenine, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ve DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş ile banka yetkilileri katıldı. Türkiye’nin en büyük m2lik ofis kiralamasına imza atılan sözleşme kapsamında, 4 katı Torunlar’ın kullanımına bırakılan binanın geri kalan kısmı DenizBank’ın 8 ayrı binadaki faaliyetlerini 10 yıllık süreyle tek bir çatı altında toplayacak.


Kiralamaya ilişkin görüşlerini dile...