05 / 05 / 2024

depremzede kredi destek paketi

depremzede kredi destek paketi

2020 yılında Manisa, Elazığ ve Van'da meydana gelen 3 büyük depremde yıkık, ağır ve orta hasarlı yapı sahipleri için her türlü alt yapı ve sosyal donatılar inşa edilecek ve kredi desteği sağlanacak..

Deprem acil destek kredisinden 6 bin 924 işletme yararlandı! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 6 Şubat depremlerinden etkilenen bölgelerde "Deprem Acil Destek Kredisi"nden bugüne kadar 6 bin 924 işletmenin 2,37 milyar lira kredi kullandığını açıkladı.

AFAD tarafından verilen 10 bin TL destek ödemesinde son dakika kararı!  İkamet kararı yeniden değerlendirilecek!

Kamu Denetçiliği Kurumu'na (KDK), Acil Durum Başkanlığı (AFAD)'a depremzede aileler için 10 bin TL'lik hane başı destek ödemesi talebinin yeniden değerlendirilmesi konusunda tavsiye kararı verdi. 

Depremzede KOBİ'lere finansman desteğinin detayları tek tek açıklandı!

Depremzede KOBİ'lere finansman desteğinin ayrıntıları tek tek belli oldu. İşte söz konusu destek ile ilgili son dakika detayları...

İş Bankası'ndan kadın girişimcilere destek yağacak! 5 yılda 100 milyar liralık kredi kullandıracak!

“Kadının Güçlenmesi Bildirgesi” ile kadın işletmecilere 5 yıl içerisinde 100 milyar TL tutarında finansman sağlayacağını taahhüt eden İş Bankası, Ağustos 2023 itibarıyla kadın girişimcilere 15,9 milyar TL’lik kredi sağladı.

İhracatçılar ve reel sektöre uzun vadeli kredi müjdesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ihracatçılar ve reel sektörün her zaman yanında olduklarını belirterek, "Yeni destek paketimizle firmalarımıza 25 milyar liralık garanti karşılığında 30 milyar liralık kredi imkanını sunacağız" dedi.

Devlet, milyonlarca kişinin derdine deva olacak! 150 bin TL faizsiz, 2 yıl ödemesiz, 5 yıl vadeli destek geliyor!

Devlet ihtiyaç sahibi milyonlarca kişiye destek sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni evlenecek gençlere 150 bin TL kredi, faizsiz, 2 yıl ödemesiz ve 5 yılda geri ödemeli destek sunacak. İşte detaylar...

2023 depremzede kredi ve hibe desteği başvurusu! Depremzede hibe ve kredi şartları neler? 

Depremzede hibe ve kredi desteği yardımı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Peki 2023 depremzede hibe ve kredi desteği başvuruları nasıl yapılır ve şartları neler? İşte ayrıntılar...

Bakan Şimşek'ten deprem kredisi açıklaması! Deprem bölgesinde 559 bin kişiye kredi desteği verildi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Deprem Destek Kredisi' kapsamında, depremden etkilenen illerde yaklaşık 559 bin bireysel müşteriye kredi desteği sağlandığını açıkladı.

Yapı Kredi, uçak biletinin 1000 TL'sini verecek. Kampanya detayları açıklandı

Yapı Kredi tarafından sık uçak kullanan ya da uçak kullanmayı düşünen müşterilerine yönelik bir kampanya başlatıldı. Banka tarafından müşterilerinin uçuş maliyetlerine 1000 TL ile destek verilecek.

Depremzedelere Hibe ve Faizsiz Kredi Başvurusu Başladı mı? İşte Detayları ve Nasıl Başvurulur?

Depremzede hibe ve faizsiz kredi başvurusu detayları belli oldu. Deprem bölgesinde etkilenen vatandaşların evlerin inşa edilmesinde hibe ve faizsiz kredi desteği sunuluyor. Başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. İşte depremzedeler için hibe ve faizsiz kredi desteği detayları…

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

İkinci el almak isteyenlere 400 bin TL'lik kredi Ziraat Bankası'ndan! Detaylar ve kampanya şartları bakın neymiş?

İkinci el araç almak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan 400 bin TL’lik kredi fırsatı geldi.  Banka, gün geçtikçe artan araç fiyatlarında araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara özel destek sunmaya devam ediyor. Vatandaşlar bu kredi fırsatını mutlaka değerlendirmeli, işte detaylar…

2 yıl faizsiz 150 bin TL kredi desteği verilecek! Şartları karşılayanlar hemen alacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençleri evliliğe teşvik etmek için yeni bir destek programını devreye alacaklarını duyurdu. Bu kapsamda, 2 yıl faizsiz 150 bin TL kredi desteği verilecek. İşte destek ödemesine ilişkin merak edilenler...

depremzede kredi destek paketi Haberi

depremzede kredi destek paketi

2020 yılında 7 kentte hasara sebep olan 3 büyük depremden etkilenen afetzedelere destek verilecek. Torba düzenlemeye alınan değişiklik kapsamında yıkık, ağır ve orta hasarlı yapı sahipleri için her türlü alt yapı ve sosyal donatılar inşa edilecek ve kredi desteği sağlanacak.

Yeni Şafak'tan Kenan Biter'in haberine göre; 2020 yılı içerisinde Manisa, Elazığ, Malatya, Diyarbakır, Adıyaman, Tunceli ve Van'da yaşanan depremlerden zarar gören vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için 7296 sayılı Umumi Hayata Müessir Afetler Dolayısıyla Alınacak Tedbirlerle Yapılacak Yardımlara Dair Kanun'da düzenleme yapıldı.

AFETZEDEYE DESTEK

Kanunun geçici 26. maddesinde yapılan ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'na gelen değişiklikle depremlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı fen heyetlerinin belirlediği yıkık, ağır ve orta hasarlı konut, işe yerleri ve ahırlardan hak sahibi olan afetzedelere destekte bulunulacak.

İNŞA EDİLİP, KREDİ DESTEĞİ...