02 / 05 / 2024

doğalgaz fiyatlarında artış

doğalgaz fiyatlarında artış

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara'da Petrol ve Gaz Konferansı'nda konuşma yaptı. Enerji Bakanı Yıldız, "Doğal gaz fiyatlarındaki indirim tüketicilere yansıyacaktır" dedi.

Doğalgazda fiyat artışı olmayacak!

Doğalgazda fiyat artışı yokEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) 8. Sektör Toplantısı'nda konuştu, soruları yanıtladı.

Doğalgaz faturalarında 150 TL birden artış olacak! 

Kış ayları geldiğinde en çok cep yakan ve yüksek gelen faturalar arasında yer alan doğalgaz faturaları her vatandaşın dikkatli takip ettiği ödemeler arasında yer alıyor. Doğalgaz faturalarının 150 TL birden artacağı duyuruldu. Bu miktar faturalara ne zaman yansıyacak?

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Konut fiyatlarında artış hızı geriliyor mu? Vatandaşlar 'Öyle değil' dedi!

Konut fiyatlarında reel artış hızı geriliyor. Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, rakamları X sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Yeni yılda ne kadar doğalgaz faturası gelecek? Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Kış mevsiminin gelmesiyle vatandaşlarda doğlgaz fatura korkusu başladı. Vatandaşlar doğalgaz faturalarının nasıl geleceğini merak ederken, ilk rakamlar gelmeye başladı.  Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

EPDK'dan son dakika doğalgaz kararı! Konut tüketicileri dikkat! Yeni yılla beraber resmen uygulanacak!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, yeni yılla beraber doğalgaz piyasasında, serbest tüketici olma sınırında değişikliğe gidilecek.

Doğalgaz piyasasında 1000 metreküp gazın referans fiyatı 11 bin 877 lira 49 oldu

Spot doğalgaz piyasasında dün 1000 metreküp gazın referans rakamı 11 bin 877 lira 49 kuruş olarak açıklandı. Açıklanan rakamlar ve haberin ayrıntıları...

Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Ortadoğu'da İsrail-Filistin arasında yaşanan savaş pek çok emtianın fiyatının artmasına neden oldu. Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Elektrik, doğalgaz ve akaryakıt fiyatları, özellikle kış döneminde daha çok gündemde yer alacak. Elektrik, doğalgaz fiyatlarına yüzde 20-30 arası iddiası gündeme bomba gibi düştü. Elektrik ve doğalgaz faturaları alev alacak! Çiftte zam yolda! 

Tüp fiyatlarında tarihi artış! Artık altından değerli! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz'dan son durum ne?

Tüp gaz fiyatlarında yeni bir artış yaşandı ve son zam rekor bir seviyeye ulaştı! Doğalgaz doldurma gazları için son fiyat bilgisi açıklandı. Peki, son zammın detayları neler? Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz'ın güncel tüp fiyatlarına dair en yeni bilgiler şöyle...

Doğalgaz faturalarında tarih verildi! BOTAŞ'tan tüm abonelere duyuruldu!

0 TL doğalgaz faturası için açıklamada geldi. Doğal gaz kullanan kişilere duyuruldu. İşte detaylar!

Yumurta fiyatlarında artış hızlı tırmanıyor! Yüzde 50'leri bulan artışta bakın son durum ne?

Milyonlarca vatandaşın her gün tükettiği yumurta fiyatlarına sürekli olarak artış gelmeye devam ediyor. Vatandaş bu duruma isyan etti. Yumurta fiyatlarında yaşanan son durum merak konusu oldu. 

Nihayet beklenen gün yaklaştı! İşte doğalgaz faturalarında indirimin olacağı tarih

Doğalgaz indirimi için heyecanlı bekleyiş başladı! 20 Nisan 2023 tarihi sonrası doğalgaz faturalarında olması kuvvetle muhtemel indirim haberleri vatandaşı mutlu etti. İşte konu ile ilgili detaylar.

Doğalgaza indirim mi gelecek? 2023 Karadeniz gazı ile doğalgaz faturalarına indirim yapılacak mı?

Doğalgaz faturalarında indirim olacak mı, doğalgaz faturaları düşecek mi? sorusu vatandaşlar tarafından soruluyor. İşte detaylar!

doğalgaz fiyatlarında artış Haberi

doğalgaz fiyatlarında artış

"Petroldeki düşüş üretici ülkelerden tüketicilere 1 milyar dolar transfer sağladı" diyen Yıldız, "Petroldeki üretim açığının farklı ülkelerce kapatılması söz konusu ve AB'nin enerji politikalarını birleştirmesi doğru bir adım" diye konuştu.Türkiye'nin enerjide proaktif duruşunu devam ettireceğini dile getiren Yıldız açıklamalarını şöyle sürdürdü:


"Petrol fiyatlarının düşmesi türkiye'nin giderlerini azaltıcı yönde etki yaptı. Petrolde net ithalatımızın yarıdan fazlası ulaşım sektöründe kullanılıyor. Botaş'ın geçmiş yıllara yönelik zararının 2016 sonunda bitmesini bekliyoruz. Tanap gibi büyük projelerin tehdit ve fırsatları bitmez. TPAO'nun zararı katkıları dikkate alındığında kabul edilebilir niteliktedir.



TPAO, petrol fiyatlarındaki düşüş nedeniyle 550 milyon dolar kayıba uğradı. Akkuyu Santralı için 735 milyon dolarlık sermaye girişi oldu. Botaş'ın hatları günden güne daha yüksek kapasite ile çalışıyor. Açıkladığım üzere rus gazında yüzde 10.25'lik indirim alınmıştır. Gaz fiyatlarındaki...