29 / 04 / 2024

doğalgaza indirim mi yapılacak

doğalgaza indirim mi yapılacak

Putin'in Türkiye ziyaretine değinen Bakan Zeybekçi, ziyaretin Gündem maddeleri arasında doğalgazın da yer aldığını, Türkiye'ye doğalgaz temininde Rusya'nın ağırlığının artmasıyla bir fiyat avantajının oluşabileceğini bildirdi.

Taner Yıldız: Rusya'dan doğalgaz fiyatında indirim talep ettik!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgaz fiyatında indirim talebini Rusya tarafına ilettiklerini belirterek, "Bu revizyonun, Türkiye Cumhuriyeti'nin 1 Ocak 2015 itibarıyla hakkı olduğunu ve bununla alakalı hazırlık yapmalarını istedik" dedi

Tüp fiyatlarını gören vatandaşlar doğalgaza geçiyor! İşte zamlı tüp fiyatları...

Yeni yılın ilk tüp zammının yapıldığı açıklandı. Buna göre, tüp fiyatlarında gelen zamlar ocak söndürüyor. Zamlı fiyatları gören tüketiciler doğalgaza geçiş için işlemlere başladılar bile. İşte zamlı büyük ve küçük tüp fiyatları ve haerin detayları...

Dev kurumdan 2024 yılı petrol için 90 dolar tahmini! Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? 

Dev kurum,Goldman Sachs, 2024 yılı brent ham petrolü için 90 dolar tahmininde bulundu. Açıklamanın ardından akıllara hemen 'akaryakıta indirim mi gelecek?' sorusu geldi. Peki yeni yılda akaryakıt fiyatları ne olur, indirim gelecek mi?

Kış yaklaşırken gözler doğalgaza çevrildi! Doğalgaza zam gelecek mi? Gaz fiyatları için uyarı geldi

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) dünyadaki gaz talep artışına yönelik raporunu açıkladı. Rapora göre gaz talep artışında düşüş görülüyor. Rapor sonucuna göre uzmanlardan uyarı geldi. Kış yaklaşırken doğalgaza zam mı gelecek? Doğalgaza zam gelecek mi?

Elektrik ve doğalgaza çift haneli zam yolda! Faturalar katlanacak!

Elektrik ve doğalgaza çift haneli zam yapılacağı gündeme geldi. Halk Tv yazarı Olcay Aydilek, konuya ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte ayrıntılar...

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

BOTAŞ, eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. Eylül ayında doğalgaz faturalarına zam mı gelecek? Bu ay doğalgaza zam mı geliyor? İşte detaylar...

BOTAŞ'tan açıklama: Doğalgaza zam mı geliyor? İşte Ağustos ayı tarifesi

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ),  ağustos ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Ağustos ayında doğalgaza zam gelecek mi? İşte detaylar...

BOTAŞ Temmuz doğalgaz tarifesini resmen açıkladı! Doğalgaza zam mı geliyor? 

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) temmuz ayı itibariyle geçerli olacak yeni tarifeyi açıkladı. Peki temmuzda doğalgaza zam mı geliyor? Doğalgaza zam gelecek mi? İşte 2023 Temmuz doğalgaz tarifesi.

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Akaryakıt fiyatları düşecek mi? Benzine ve motorine indirim gelecek mi? 3 Haziran 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin ve mazot fiyatında meydana gelecek değişimler brent petrol varil fiyatındaki dalgalanmaya göre şekilleniyor. Peki 3 Haziran Cumartesi benzine, motorine ve LPG’ye indirim mi gelecek? İşte detaylar!

Akaryakıt alacakların beklediği gün! Akaryakıta indirim mi geliyor? Hemen bakın!

Akaryakıt fiyatları araç sahiplerinin yüzlerini güldürecek. Benzine, motorine ve LPG’ye yeni indirim mi gelecek? İşte detaylar!

Araç sahipleri kontağı o tarihe kadar kapatın! Benzin ve motorine indirim mi geliyor? 1 Haziran akaryakıt fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına indirim mi gelecek? Brent petrol ne kadar oldu? İşte güncel 1 Haziran 2023 benzin, motorin ve LPG fiyatı!

Bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim mi geldi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi emrak ediliyor. Bugün dolar kurunun düşmesiyle demir fiyatları geriledi. Peki hurda fiyatlarına da indirim geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 29 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Tüp fiyatlarında ilkbahar rüzgarı! Mayıs ayı fiyat listeleri peş peşe güncellendi!

Doğalgaza indirim müjdesinden sonra tüp fiyatları da geriledi. Peki Mayıs ayında tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte 2 Mayıs 2023 güncel tüp fiyatları...

doğalgaza indirim mi yapılacak Haberi

doğalgaza indirim mi yapılacak

Ekonomi Bakanı Zeybekci, petrol fiyatlarındaki düşüşün doğalgaz fiyatlarına da yansıyacağını ifade etti.


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, petrol fiyatlarındaki düşüşün doğalgaza yansımasının kaçınılmaz olduğunu ve fiyatlarda bir iyileşme beklediklerini belirtti.


Denizli'de doğalgaz temel atma törenine katılan Zeybekci, gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Putin'in Türkiye ziyaretine değinen Bakan, ziyaretin Gündem maddeleri arasında doğalgazın da yer aldığını, Türkiye'ye doğalgaz temininde Rusya'nın ağırlığının artmasıyla bir fiyat avantajının oluşabileceğini bildirdi.


Petrol fiyatlarındaki düşüşün zaman içerisinde doğalgaz fiyatlarına yansımasının olacağını ifade eden Zeybekci, şöyle konuştu:


"Önümüzdeki dönemde petrol fiyatlarındaki bu seviyenin korunacağı, önümüzdeki yıl da devam edeceği yönünde beklentimiz var. Bunun doğalgaza yansıması da kaçınılmaz. Onun için bir iyileşme olması beklentiler dahilinde.


Bunun ocaktan itibaren de oluşması muhtemel. Rusya Devlet Başkanı Putin geldiğinde bu gündem maddeleri içinde var. Zaten ben evvelsi gün oradaydım,...