02 / 05 / 2024

Doğatoria Pendik fiyatları

Doğatoria Pendik fiyatları

Doğatoria Pendik fiyatları 170 bin liradan başlayarak değişiyor. Seydioğlu Grup İnşaat imzasını taşıyan Doğatoria Evleri Pendik projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

BOTAŞ duyurdu! Doğal gaz fiyatlarına zam geldi mi? 

BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada yılbaşından itibaren ocak ayında doğal gaz satış tarifelerine yönelik detaylar ile ilgili bilgi verildi. Buna göre, doğal gazda ocak ayında  geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı olan tarifenin sabit kalacağı açıklandı. İ

Avrupa'da doğal gaz fiyatları güçlü arz ile geriliyor...

Avrupa doğal gaz rakamları, soğuk hava koşullarına rağmen beklenenden düşük depolama çekilmeleri ve güçlü arz nedeni ile  bugün aşağı yönlü hareket ediyor. İşte haberin ayrıntıları...

Konutlarda tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı! 

Avrupa İstatistik Ofisi, AB üyesi ülkelerde bu yılın ilk yarısında konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatlarına dair verileri yayımladı. Bu kapsamda AB ülkelerinde tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı.

Gaz fiyatları resmen uçtu! Sadece bir haftada yüzde 44,7 arttı!

Avrupa'da doğal gaz fiyatları resmen uçtu. Fiyatları, İsrail-Filistin çatışmasından sonra derinleşen arz güvenliği endişelerine bağlı olarak bir haftada yüzde 44,7 oranında artış gösterdi.

Doğal gazda zamsız faturasız dönem! Rakam 13 milyar TL'ye ulaştı

Doğal gaz faturası konusunda önemli bir açıklama geldi. Nisan ayından itibaren 19.8 milyon aboneye doğal gaz faturası gönderilmezken, bu tarihten bu yana 2.7 milyar metreküp doğal gazın bedeli olan 13.4 milyar lira Hazine tarafından ödendi. Ayrıca, Eylül ayında doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağ

Doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ’tan son dakika açıklaması!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), doğal gaz fiyatlarında haziran ayı için bir değişiklik olmayacağını duyurdu. BOTAŞ tarafından yapılan duyuruda, Avrupa ülkeleri arasında Ukrayna'nın ardından en düşük doğal gaz fiyatının Türkiye'de uygulandığı belirtildi.

AB ülkeleri de elektrik ve gaz fiyatlarından mustarip!  Geçen yıl rekor yükseliş yaşandı

Avrupa İstatistik Ofisi verilerine göre konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatları, geçen yıl görülmemiş düzeyde yükseldi. En pahalı elektriği Danimarka, en pahalı doğal gazı İsveç kullandı.

Harrem'den Anneler Günü için doğal hediyeler! Fiyatları ne kadar? 

Yaklaşan Anneler Günü’nde, annelerimize ne kadar değerli olduklarını hatırlatmanın en güzel örneklerinden bir tanesi de doğal ürünler hediye etmek.

Doğal gazda fiyatların ne zaman düşeceği açıklandı! İşte çok merak edilen o tarih!

Geçtiğimiz sene başından bu yana dünya ekonomisini tarihte görülmemiş şekilde sarsan doğal gazdan bu kez de bir tahmin geldi. Dünyanın en büyük kredi derecelendirme kuruluşlarından Fitch, gaz fiyatlarındaki düşüş için tarih bildirdi.

Bakan’dan sevindirici haber! Doğal gaz fiyatlarından sonra elektrikte yeni indirim sinyali!

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gaz ve elektrik fiyatlarındaki indirimler ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Bakan, mart ayında yeni indirimlerin sinyalini verirken, bu indirimlerin meskenlere yansıyıp yansımayacağı merak ediliyor.

Vatandaş için ısınmak artık lüks oldu! Hükümete doğal gaz faturası için çağrı geldi!

Avrupa’da doğal gaz fiyatları bir yıl içinde yüzde 85’e yakın oranda düşerken, Türkiye’de ise konutlarda yüzde 164, sanayide de yüzde 273 arttı. Bu duruma tepki gösteren CHP, hükümete çağrı yaparak, ısınmanın artık bir lüks haline geldiğini savundu ve bu nedenle doğal gaz fiyatlarının indirilmesini

Migros'ta çaya yüzde 30 indirim! Lipton, Doğuş, Çaykur fiyatları dibi gördü! 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında çaya yüzde 30 indirim geldi. Lipton, Doğuş, Çaykur gibi markalar dibi gördü. İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi...

Tüm ülkelerin vatandaşlarını sevindirecek haber! Doğal gaz fiyatlarında büyük düşüş!

Avrupa genelinde kış aylarına rağmen hava şartlarının beklenenden daha ılıman geçmesi ve doğalgaz depolarındaki doluluk oranları, gaz fiyatlarında rahatlama sağladı. Geçtiğimiz yıl Avrupa’da tüm ekonomik dengeleri değiştiren doğal gaz fiyatlarının son 5 ayda yüzde 83 gerilediği bildirildi.

Doğatoria Pendik fiyatları Haberi

Doğatoria Pendik fiyatları


Seydioğlu Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen Doğatoria Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Velibaba Mahallesi'nde inşa ediliyor.


Doğatoria Evleri Pendik projesi 111 adet konuttan meydana geliyor. 2 blok olarak tasarlanan Doğatoria Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Doğatoria Evleri Pendik projesinde konut teslimlerinin Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor. Doğatoria Pendik fiyatları 170 bin liradan başlıyor.


Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Doğatoria Evleri Pendik projesinde açık / kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun parkı gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



*Haberdeki görsel firmanın Yayatoria projesine aittir.



Telefon: (0216) 307 61 96

Web adresi: http://www.seydioglugrup.com/

Gülcihan...