15 / 05 / 2024

dolar neden düştü

dolar neden düştü

Ekonomistler, dolar/TL kurunda yaşanan düşüşü değerlendirdi. Uzmanlar, "Dolar neden düşüyor? Dolardaki düşüş ithal ürünlerin fiyatlarına nasıl ve ne zaman yansır?" gibi soruları cevapladı.

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...

Borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Yerel seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa İstanbul, ilk gününde günün ilk yarısında geriledi. Çimento ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisseleri yatırımcısına kaybettirdi. Peki borsa neden düşüyor? En çok hangi sektörler düştü!

Yabancılara konut satışı neden düştü? 

Yabancılara konut satışı 2023'te önceki seneye göre yarı yarıya düşüş gösterdi. Peki yabancıya konut satışları neden düştü? 

Türkiye'de neden dönüşüm yapılamıyor? Bina dönüştürmek resmen açmaza girdi! 

Deprem ülkesi olması sebebiyle Türkiye’de kentsel dönüşüm meselesi sık sık gündeme geliyor. Peki Türkiye'de neden dönüşüm yapılamıyor? İşte detaylar...

10 Aralık Pazar dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Cuma günü dolar/TL kuru 29 TL ile rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı hafta sonunu ikinci gününde de dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki 10 Aralık Pazar dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Dolarda tansiyon yükselten tablo: 4 TL birden düşmüştü! Google'da dolar neden 24.05 TL oldu?

Google'da dün gece yaşanan dolar hatası gündem olmuştu. Dolar/TL kuru Google'de bir anda 24,05 TL oldu. Peki dolar neden 4 lira birden düştü? Dolar 24,05 seviyesine niçin geriledi? İşte tansiyon yükselten dolar gelişmesi...

ŞOK’ta iğneden ipliğe indirim! Şemsiye 139 TL’ye, UFO ısıtıcı 2 bin 399 TL’ye, aifryer 1.499 TL’ye düştü!

ŞOK Market’in 21 Ekim-24 Ekim tarihli yeni aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Buna göre, şemsiye 139 TL’ye, UFO ısıtıcı 2 bin 399 TL’ye, aifryer 1.499 TL’ye düştü. İşte 20 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolap 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 20 Eylül’de başlayan indirim kampanyası büyük ses getirdi. Buna göre, Sütaş tam yağlı yoğurt 30 TL’ye, dört kapaklı çok amaçlı dolar 1.699 TL’ye, robot süpürge 8 bin 999 TL’ye düştü. İşte 21 Eylül 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

31 Ağustos 2023 Perşembe dolar ne kadar? Dolar bugün kaç lira? Dolar yükseldi mi, düştü mü?

31 Ağustos 2023 Perşembe dolar/TL kuru ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar bugün yükseldi mi, düştü mü? Gözler bugünkü dolar kuruna çevrildi. İşte güncel dolar/TL kuru.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolarda son durum! Dolar/TL bugün yükseldi mi, düştü mü? 

TCMB, piyasa beklentilerinin çok üzerinde bir faiz artırımına gitmesi piyasaları hareketlendirdi. Kararın hemen ardından dolar kuru düşüşe geçerken bugün dolar/TL ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 dolar/TL kuru.

Migros'ta Kütahya Porselen 4 kişilik fincan takım 139,95 TL’ye, mikrodalga fırın 2 bin 199 TL’ye düştü!

Migros’tan yine iğneden ipliğe indirim geldi. Bu kapsamda, Kütahya Porselen 4 kişilik fincan takım 139,95 TL’ye, mikrodalga fırın 2 bin 199 TL’ye, servis tabağı 74,95 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe Migros fiyat listesi...

A101’e iğneden ipliğe indirim geldi!  Simfer midi fırın 899 TL’ye, 6’lı güveç seti 59,90 TL’ye düştü!

A101, artan fiyatlara rağmen müşterilerine uygun fiyatlı ürünler ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 10 Simfer midi fırın 899 TL’ye, 6’lı güveç seti 59,90 TL’ye, süngerli yatak 990 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe A101 fiyat listesi...

dolar neden düştü Haberi

dolar neden düştü

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile beraber dolar, küresel piyasalarda düşme eğilimine girerek 2018 seviyelerine geriledi. Düşüş eğilimi dolar/TL kuruna da yansıyor.

Dolar kasımda 8.58 ile zirve yapmıştı. Dün (12 Şubat 2021) ise 7.02'den işlem görmekteydi. Söz konusu seviye ağustos seviyesine geri dönüş anlamına geliyor. Öte yandan döviz mevduatlarında da keskin bir gerileme mevcut. TCMB verilerine göre 5 Şubat itibarıyla yurt içi döviz mevduatları da 2.1 milyar dolar azaldı.

Ekonomistler dolar/TL kurundaki gerilemenin nedenlerinin başında Merkez Bankası'nın sıkı para politikasındaki ısrarı olduğunu belirtirken yabancı yatırımcıların TL almaya başladığının vurgusunu yapıyor.  

Hürriyet gazetesinden Gaye Kobal'ın haberine göre Finansal Danışmanlık Kurucu Ortağı Murat Özsoy, Gedik Portföy Fon Yönetim Müdürü Eral Karayazıcı ve İntegral Yatırım Araştırma Müdür Yardımcısı Seda Yalçınkaya Özer, dolardaki düşüşü değerlendirdi.

Dolar neden...