30 / 04 / 2024

donald trumph emlak

donald trumph emlak

İnatçı İskoçyalı balıkçı Michael Forbes, lüks bir tatil köyü inşa etmek isteyen Amerikalı emlak kralı Donald Trump'a arazisini satmayarak kafa tutuyor.

Emlak dolandırıcılığı davası için Trump'tan 100 milyon dolar teklifi!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları suçlamasıyla yargılandıkları dava sonucu çarptırıldıkları ceza için 100 milyon dolar teklifte bulundu.

ABD eski başkanı Donald Trump 454 milyon dolar cezaya çarptırıldığı davayı temyize götürdü!

ABD eski başkanı Donald Trump, New York'ta emlak sektöründe dolandırıcılıkla yargılanmış olduğu davada verilen 454 milyon dolarlık para cezası kararını temyize götürdü.

Trump'a emlak dolandırıcılığı davasında 354,9 milyon dolar ceza! 

Emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı suçlamasıyla ilgili New York'taki davada eski ABD Başkanı Donald Trump'a 354,9 milyon dolar ceza kesildi. 

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!

New York'ta ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki emlak dolandırıcılığı davasında kapanış konuşmaları yapıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Donald Trump hakkında süren emlak dolandırıcılığı davasındaki konuşma yasağı askıya alındı!

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta süren davada yargıç tarafından verilmiş olan "konuşma yasağı" askıya alındı.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

ABD eski Başkanı Donald Trump, emlak dolandırıcılığı davasında ifade verdi!

ABD Başkanı eski Başkanı Donald Trump, hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta devam eden davanın duruşmasında ifade verdi.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Donald Trump'ın çocuklarına emlak manipülasyonu soruşturması!

ABD gündemini son zamanlarda meşgul eden bir olayda Donald Trump'ın çocuklarından geldi. ABD New York Başsavcılığı ABD eski Başkanı Donald Trump'ın çocuklarının taşınmazların değerlerinde manipülasyon yapıp yapmadıklarını tespit etmek amacıyla ifadeye çağırdı.

Donald Trump'ın emlak serveti 2,5 milyar dolara yaklaştı!

Eski ABD Başkanı ve iş insanı Donald Trump, 25 senede ilk defa Forbes dergisi tarafından açıklanan "ABD'nin En Zengin 400 Kişisi" listesinde yer almadı. 

Donald Trump'ın çocukluk evi 3 milyar dolara satışta!

ABD Başkanı Donald Trump'ın çocukluğunu geçirdiği, New York'taki müstakil ev tekrar satışa sunuldu. Evi elden çıkarmakta bir hayli zorlanan emlakçı, Trump'ın destekçilerini gözüne kestirdi.

Amerikan Güzeli'ndeki sahtekar emlakçıyı canlandıran Gallagher: Trump'ı temel aldım!

2000'de en iyi film dahil 5 dalda Oscar'la ödüllendirilmiş 'American Beauty' (Amerikan Güzeli) isimli filmin oyuncularından Peter Gallagher, canlandırdığı ahlaksız emlak kralı Buddy Kane'in Donald Trump'ı örneek aldığını söyledi...

donald trumph emlak Haberi

donald trumph emlak



Trump'ın İskoçya'nın kuzeydoğusunda turnuvalara da ev sahipliği yapabilecek kapasitede 2 golf sahasının yer aldığı, 950 bungalov ve 450 odalı lüks bir tatil tesisi inşa etmek istediğini yazan The Guardian gazetesi, 723 milyon avroluk projenin, 55 yaşındaki Forbes'in atalarından kalma çiftliğini satmayı reddetmesi yüzünden hayata geçirilemediğini aktardı.


Kazları, kedileri ve tavuklarından ayrı kalmayı da reddettiği belirtilen Forbes'in Trump tarafından, "manzarayı bozma stratejisi yürüterek, sonuçta daha yüksek bir fiyata anlaşma fırsatı yakalamaya çalışmakla" suçlandığı da belirtiliyor.


Forbes ise, kendisine sunulan 506 milyon avroluk teklifin arazinin piyasa değerinin çok altında kaldığını belirterek, "Bana ait ve satmıyorum. O, insanların kendisine hayır demesine alışık değil"...