08 / 05 / 2024

döner günü

döner günü

Babacan Holding, ev sahibi olmak isteyenler için yatırımlarını ara vermeden sürdürüyor. Babacan Holding'in Beylikdüzü e-5 üzerinde hayata geçirdiği yeni projesi 'Babacan Premium' da bunlardan sadece biri...

Kiralık konut arzı artacak, kira fiyatları düşecek: ‘Günübirlik’ sorunu haftaya Genel Kurul’da!

Kiralık konut arzının yükseltilmesi için hayata geçirilmesi planlanan “günübirlik kiralık evler” düzenlemesinin haftaya Genel Kurul’da görüşülmesi bekleniyor.

Evini günlük kiraya verenlere dikkat: artık yeni düzenlemeyle günlük kiralama yapılabilecek

Günübirlik kiralamalarla ilgili yeni bir düzenleme üzerinde çalışılıyor. Bu düzenleme, günübirlik kiraya verilen konutların ticari işletme olarak kabul edilmesini ve bu nedenle belge edinilmesini zorunlu kılabilir. Bu tarz işletmenin açılabilmesi için yazılı onay gerekiyor. 

4 gün çalışma düzenine bir ülke daha katıldı! Bu ülkede de artık haftanın 3 günü tatil!

Haftada dört gün çalışma düzeni Avrupa'nın dört bir yanında hızla yayılıyor! Avrupa'daki dört günlük çalışma düzeni eğilimi artmaya devam ediyor. Bu düzene bir ülke daha katılarak haftalık beş günlük çalışma programını dört günlük çalışma düzeni ile değiştirdi.

Gram altında geri vites! Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı

Dün 1850 dolara kadar yükselen altın fiyatları bugün düştü. Yatırımcılar ise ''altın fiyatları neden düştü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı!

Haftada 4 gün mesaili sistem şimdi Türkiye'de

Aksa Akrilik, haftada dört gün mesai uygulamasına geçiyor. Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Taş, uygulamanın 200 çalışanla üç ay süreyle deneneceğini duyurdu.

Hepsiburada, Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel kampanya düzenledi! İşte 25 Eylül 2022 çizgi roman fiyatları

Hepsi burada 25 Eylül Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel indirim kampanyası düzenledi. Üç gün sürecek kampanya sürecinde hepsiburada.com’dan alacağınız tüm çizgi romanlar sepette yüzde 15 indirimle satılıyor.

Dört gün içinde başvurdun başvurdun! Akbank başvuranlara 0 faizle 7500 TL veriyor

Akbank, müşterilerine kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Akbank 4 gün içinde başvuran herkese 0 faizle 7500 TL nakit desteği veriyor. İşte detaylar!

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umut Güner tarafından açıldı.

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Tarihi Demirci Döner Lokantası, 3. havalimanında şube açıyor!

Orçun Ongun, 3. havalimanının yeme-içme merkezlerini işletecek olan TU'M ve IC Grubu ile Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın ikinci şubesini açmak için görüşmeler yapıyor…

Babacan Premium Döner Günü 16 Nisan'da!

Babacan Holding imzasıyla hayata geçirilen Babacan Premium satış ofisinde 16 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan ‘Döner Günü’ etkinliğinde aileler bir araya gelecek.

Tarihi Demirci Döner Lokantası’nı Caglayan Architects tasarladı!

Caglayan Architects'in tasarladığı “Tarihi Demirci Döner Lokantası” misafirlerine metropol yaşantısından uzak bir mola verdiriyor.

Caglayan Architects, Tarihi Demirci Döner Lokantası'nı tasarladı!

Mimar Umut Cem Çağlayan’ın kurucusu olduğu Caglayan Architects tarafından Tarihi Yarımada’nın nostaljik atmosferine uygun olarak “Tarihi Demirci Döner Lokantası” tasarlandı.

döner günü Haberi

döner günü

14 yıldır güvenilir binalar üreten Babacan Holding, ev sahibi olmak isteyenler için yatırımlarını ara vermeden sürdürüyor. Babacan Holding'in Beylikdüzü e-5 üzerinde hayata geçirdiği yeni projesi 'Babacan Premium' da bunlardan sadece biri...  


Marka, hem projelerini tanıtmak hem de hem de ailelerle bir araya gelerek keyifli bir pazar günü geçirmek adına döner etkinliği düzenlemeye hazırlanıyor. 30 Ekim Pazar günü  Babacan Premium satış ofisinde gerçekleştirilecek olan etkinlik kapsamında aileler bir yandan Babacan Holding’in etkinliğe özel sunduğu fırsatlardan yararlanırken bir yandan da eğlenceli vakit geçirebilecek. 


Babacan Holding’den yapılan açıklamaya göre etkinlik herkese açık olacak.


Web: