07 / 05 / 2024

Dr Sb Yapı Proje adres 

Dr Sb Yapı Proje adres 

Dr Sb Yapı Proje Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Sarıkaya tarafından kuruldu.

Şehir Plancısı Dr. Buğra Gökce'den sünger şehir açıklaması: İstanbul'da neler yapıldı? 

Şehir Plancısı Dr. Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından sünger şehirler ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Peki sünger şehir nedir? İstanbul'da bu doğrultuda neler yapılıyor? İşte Gökce'nin o paylaşımı...

Asgari ücrete Temmuz 2024 zammı gelecek mi? Prof. Dr. Hakan Kara zam yapılmazsa ne olacağını paylaştı!

Milyonlarca kişi asgari ücrete Temmuz ayında zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken Prof. Dr. Hakan Kara, asgari ücrete zam yapılmadığı takdirde oluşacak tabloyu paylaştı. İşte Prof. Dr. Hakan Kara'nın o paylaşımı...

Türkiye'nin yüzde 30'u kaçak yapılarda yaşıyor! Prof Dr Övgün Ahmet Ercan 'depremden değil, kötü yapılardan korkuyoruz'

Prof Dr. Ahmet Ercan ülke genelindeki kaçak yapıları değerlendirerek 'depremden değil kötü yapılardan korkuyoruz' dedi.

Kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? İstanbul nasıl dönüşebilir? Prof. Dr. Şükrü Ersoy tek tek açıkladı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Ersoy, kentsel dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini tek tek açıkladı. Diğer yandan İstanbul'un riskli binalarına da değinerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunulmamalı...

Prof. Dr. Naci Görür, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı dün yapılan deprem ve kentsel dönüşüm temalı konuşmasında ilk defa konuştu. Buna göre, Görür, "İstanbul'u depreme hazırlamak sadece yapı sorunuymuş gibi sunmayalım" diye konuştu. 

Prof. Dr. Naci Görür'den Tunceli açıklaması: Çok sevindim! Depreme hazırlık çalışmaları yapılmaya başlandı

Prof. Dr. Naci Görür Tunceli ve ilçelerinde depreme hazırlık çalışmalarının yapılmaya başlandığına dair  gelen haberlere ''çok sevindim'' diyerek  yönetimi kutladı. Bu sevincini sosyal medya üzerinden şu sözlerle paylaştı...

Prof. Dr. Ahmet Ercan Van depremi için tarih vererek yapılması gerekenleri açıkladı! Bu yapılar çok yorgun...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Van'ın, gelecekte olası bir depreme hazırlıklı olması gerektiğini söyleyerek, yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.

Dr. Ferhan Vahit Benli kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Gübretaş’ta ne iş yapıyor?

Dr. Ferhan Vahit Benli, doktorasını nerede tamamladı? Ne zaman Genel Müdür ve CFO oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ferhan Vahit Benli’nin hayatı...

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eurofins Dr Global Gıda Analiz Laboratuvarı Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Prof. Dr. Cemalettin Dönmez'den depreme dayanıklı yapılar için 'Şili formülü' önerisi!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin Dönmez yaptığı açıklamada depreme dayanıklı yapılar için perde duvar kullanımının önemine değindi. 

Drızomax İnşaat Yapı Ekipmanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drızomax İnşaat Yapı Ekipmanları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Anatoly Pochınok tarafından kuruldu.

Dr Sb Yapı Proje adres  Haberi

Dr Sb Yapı Proje adres 

Dr Sb Yapı Proje Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Sarıkaya tarafından kuruldu.

Dr Sb Yapı Proje Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:
1. Şirket, sınai, ticari, zirai, gıda, mali, gayrimenkul, inşaat, taahhüt, petrol, petrol ürünleri,telekomünikasyon ile her türlü taşımacılık, otomotiv, madencilik, reklamcılık, enerji üretim, enerji dağıtımı, doğalgaz dağıtımı, enerji ve doğalgaz toptan satışıveya turizm, hizmet sektörü konuları ile iştigal eden şirketler ile her türlü aracı ve diğer alanlarda faaliyet gösteren şirketleri bizzat kurabilir. Kurulmuş olanlara ortak veya pay sahibi sıfatı ile katılabilir, idarelerini Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire,müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu,demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman,...