01 / 09 / 2024

dünyadan noel evleri

dünyadan noel evleri

Yeni yıl coşkusuyla yine ışıl ışıl bir döneme girdik. Çam ağaçları, süslemeler, hediyeler hayatımıza coşku getirdi. Yeni yıl ruhunu sonuna kadar hissetmek isteyenler evlerini rengarenk ışıklarla süsleyerek göz alıcı bir hale getirdi..

Ev kiralamak isteyenler aman dikkat! Dolandırıcılar sahte kimlikle kiracıların peşinde!

Sahte kimlikle dolandırıcılık, emlak sektörüne de sıçradı. Sahipleri çoğunlukla yurt dışında olan evleri sahte kimlik ve vekaletle kiraya veren dolandırıcılar vatandaşları mağdur ediyor. 

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

Dünyaca ünlü banka iflas ettiğini açıkladı. Dünyadan binlerce müşterisi var. Müşteriler şaşkına döndü

Dünya genelinde bankalardan endişe verici haberler gelmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü bir banka daha iflas ettiğini açıkladı. Müşteriler şaşkına döndü.

Dünyadan elinde doları olanlara acil uyarı. Öğrenen bankaya koştu. Yatırımcılar dondu kaldı

Dünyadan elinde dolar olan vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi. Haberi alan vatandaşlar acil olarak bankaya koştu. İşte konunun detayları...

Avrupa ülkelerinden depremzedeye ‘geçici vize ve kalma hakkı’! Hangi AB ülkeleri depremzedelere geçici vize veriyor?

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketlerinin ardından dünyadan bölgeye destek yağmaya devam ediyor. Bazı Avrupa Birliği ülkeleri depremzedelere vize kolaylığı getirildiğini duyurdu. Böylece depremzedeler, yurt dışında yaşayan yakınlarının yanına geçici vizeyle gidebilecek.

Afet bölgesine bir destek te O kuruluştan geldi! Ahbap'a 1 milyon TL bağışladı

Tüm Türkiye'nin kenetlendiği Kahramanmaraş depremine dünyadan da ses geliyor. Bir çok kurum ve şahsi yardımlar Türkiye'ye gönderildi. Bu yardımlardan biri de kripto para borsası BingX’ten geldi.

İşsiz kalmak istemeyenler dikkat! Bu mesleklerin ömrü bitiyor

Uzmanlar 2030'a kadar birçok mesleğin popüler hale geleceğini, bununla birlikte bazı mesleklerin dünyadan silineceğini paylaştı. İşte geleceğin meslekleri ve dünyadan silinecek mesleklerin tamamı…

Bu yöntemlerle evinizi saunaya çevirin! Uzmanların sır gibi sakladığı o yöntem ortaya çıktı!

Hava sıcaklıkları artık mevsim normallerinin üzerinde yer almaya başladı. Hal böyle olunca bu durum doğalgaz faturalarına yansıyor. Peki doğalgaz faturasını düşürüp evleri ısıtmak mümkün mü? İşte detaylar!

Yeni açıklandı! Yerli otomobil Togg’a dünyadan talep yağıyor!

ABD'de görücüye çıkan ve Türkiye’nin yerli mobilitede geldiği son teknolojinin şaheseri sayılan Togg’a sadece yurt içinden değil, yurt dışından da çok önemli talep geldiği bildirildi.

Dünyadan soyutlanmak isteyenlere müjde! Vatan Bilgisayar'dan kulaklıklara indirim! 20 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, kulaklık sektöründe inanılmaz fırsatlar sunuyor. Kabloludan kablosuza, kulaktan kulak içine kadar çok çeşitli var. Peki, Vatan Bilgisayar'da hangi kulaklıklar satılıyor? Vatan Bilgisayar'da kulaklık fiyatları ne kadar? İşte 20 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kira fiyatlarındaki artış durdurulabilir mi?

Türkiye’de kira fiyatlarında yaşanan yükseliş son dönemlerde herkesin ana gündem maddelerinden biri haline geldi. Kira yükselişleri kontrolsüz bir biçimde yaşanıyor. Peki artan kira fiyatlarına devlet müdahalesi mümkün mü? İşte dünyadan örneklerle kira fiyatlarına yapılan müdahaleler...

INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı!

Dünyadan ve Türkiye’den seçkin tasarım ve dekorasyon markalarını tek çatı altında toplayan ilk büyük konsept mağaza INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı...

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm evleri yükseliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları devam ediyor.

dünyadan noel evleri Haberi

dünyadan noel evleri

Yeni yıl coşkusuyla yine ışıl ışıl bir döneme girdik. Çam ağaçları, süslemeler, hediyeler hayatımıza coşku getirdi. Yeni yıl ruhunu sonuna kadar hissetmek isteyenler evlerini rengarenk ışıklarla süsleyerek göz alıcı bir hale getirdi. İşte en çok dikkat çeken yılbaşı evleri...