03 / 05 / 2024

düzce kalıcı konut sorunu

düzce kalıcı konut sorunu

Düzce Belediye Başkanı Keleş: "Doğal afetlerin insanların yaşamlarında ağır tahribatları vardır ancak deprem gerçeği konusunda bilinçli olmak ve buna karşın fiziksel, sosyal ve ekonomik tedbirleri almak deprem tahribatlarını en aza indirir" dedi.

Galatasaray Hatay'da 100 kalıcı konut yaptırıyor!

Hatay'da depremzede çocuklar ve esnafla bir araya gelen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada Galatasaray'ın Hatay’da 100 tane kalıcı konut yaptırdığını açıkladı. 

Kalıcı deprem konutlarının yapımı devam ediyor...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra kalıcı konut çalışmaları kapsamında, Gaziantep'in Atalar köyünde hafif çelikten yapılan 130 köy evinden 32'si tamamlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Samandağ'da yapılacak olan 424 Kalıcı Konut Projesi'ne başlanıyor

Samandağ Kaymakamlığı tarafından ilçede TOKİ tarafından yapılacak olan 424 kalıcı konutun projesinin belli olduğu belirtildi. Buna göre, Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerde evleri yıkılan afetzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. İşte haberin detayl

Gaziantep'te sene sonuna kadar tam 10 bin 350 kalıcı konut teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen Gaziantep'te sene sonuna kadar 10 bin 350 kalıcı konutun teslim edilmesi planlanıyor.

Düşüşler kalıcı değil diyen İslam Memiş gümüşü işaret ederek tarih ve rakam verdi! Ciddi alımlar yapardım...

Son günlerde düşüşe geçen gümüşle ilgili altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşler kalıcı değil diyerek gümüşün geleceği rekor seviyeyi açıklayarak ''ciddi alımlar yapardım'' dedi.

Düzce'de 2 adet konut imarlı 8 taksitle satışa çıkıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf!

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

Gümüş fiyatları, son zamanlarda dolar kurundaki hareketlilikle ani iniş çıkış yaşarken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara ''Gümüşte düşüşler kalıcı değildir'' diyerek uyardı.

Galatasaray, Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa edecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada kulüp olarak Kahramanmaraş'ta kalıcı konut inşa etmek istediklerine değindi.

Konut ve kira fiyatları arttı, Tiny house (küçük ev) kalıcı konut oldu! Üstelik vergiye tabi değil

Önce pandemi daha sonra depremle birlikte talebin arttığı tiny house’lar (küçük ev), yükselen konut ve kira fiyatları sebebiyle şimdi de kalıcı konut olarak kullanılmaya başlandı. Üreticilerin şehir içinde bu küçük evler için istasyonlar sunması, çoğu yazlık bölgede de tiny house köylerinin oluşması

Tiny house'lara talep patladı! 250 bin TL'den başlayan küçük evler kalıcı konut oluyor! 

Önce pandemi ardından depremle birlikte talebin arttığı tiny house’lar (küçük ev), artan ev ve kira fiyatları sebebiyle şimdi de kalıcı konut olarak tercih ediliyor. İşte tiny house'lar ile ilgili merak edilenler...

Çay üreticilerinden deprem bölgesine kalıcı konut desteği!

Rize Valiliği himayesinde hazırlanan 'Çay sokağı' projesi ile Hatay ve Gaziantep'e kalıcı konutlar inşa edilecek. İşte konu ile ilgili detaylar...

ATO'nun kalıcı konut kampanyasına sanattan 1 milyon TL'nin üzerinde destek!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenmiş olan bölgelere kalıcı konut kazandırmak için "Ayın Yıldızıyım" temasıyla başlatmış olduğu bağış çağrısında sanatçı ve sanatseverlerin desteğiyle 1 milyon TL'yi aşan gelir toplandı.

düzce kalıcı konut sorunu Haberi

düzce kalıcı konut sorunu

 Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 12 Kasım 1999 Düzce depremine ilişkin, doğal afetlerin insanların yaşamlarında ağır tahribatları olduğunu ancak deprem gerçeği konusunda bilinçlenerek, fiziksel, sosyal ve ekonomik tedbirleri alarak bu tahribatların en aza indirilebileceğini bildirdi.


Keleş, yayımladığı mesajda, 17 Ağustos ve 12 Kasım 1999'da yaşanan iki büyük depremin Düzce'de büyük yıkımlara neden olduğunu hatırlattı.


Aradan geçen 16 yıl içerisinde kentin fiziksel ve kültürel alanda hızlı bir kalkınma içinde olduğunu aktaran Keleş, mesajında şunları kaydetti:


 "Düzce arka arkaya iki büyük deprem yaşamıştır. Doğal afetlerin insanların yaşamlarında ağır tahribatları vardır ancak deprem gerçeği konusunda bilinçli olmak ve buna karşın fiziksel, sosyal ve ekonomik tedbirleri almak deprem tahribatlarını en aza indirir. Deprem sonrasında Düzce'de fiziksel değişimlere ve yıkımlara karşın yeniden yapılanmaya yönelik çok ciddi adımlar...