01 / 05 / 2024

düzcede kaç yapı ruhsatlı

düzcede kaç yapı ruhsatlı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Düzce’de 2015 yılının ilk altı ayında 3 bin 268 daireye yapı ruhsatı verildi.

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

Kiracı ev sahibi, ev sahibi kiracı oldu! Ev almak isteyenler yurt dışına kaçtı!

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kiracının ev sahibi, ev sahibinin kiracı olduğunu söyleyerek, ev almak isteyenlerin yurt dışına kaçtığını belirtti.

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Türkiye'de neden dönüşüm yapılamıyor? Bina dönüştürmek resmen açmaza girdi! 

Deprem ülkesi olması sebebiyle Türkiye’de kentsel dönüşüm meselesi sık sık gündeme geliyor. Peki Türkiye'de neden dönüşüm yapılamıyor? İşte detaylar...

Yeni kentsel dönüşümle yapılaşma artacak mı? TMMOB tek tek açıkladı!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyonu’nun gerçekleştirdiği 5. İstanbul Kent Sempozyumu'nda yeni kentsel dönüşüm yasası da masaya yatırıldı. Peki yeni kentsel dönüşümle yapılaşma artacak mı? Mülkiyet hakkı ihlali yaşanır mı? 

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

BİM'den koşturacak indirim geldi: Tuvalet kağıdı ve kağıt havluya büyük indirim

Tuvalet kağıdı ve kağıt havlu için BİM mağazasında büyük bir indirim kampanyası başladı. Acele edenler bu fırsattan yararlanabilirler. İşte bu indirimle ilgili tüm merak edilen detaylar...

Gayrimenkulünü kiraya verecekler dikkat! Dövizle kiralama yapılabilir mi? Tek tek açıklandı, cezası var!

Dövizle gayrimenkul kiralama işlemlerine ilişkin detaylar merak ediliyor. Peki dövizle kiralama yapılabilir mi? Yabancı uyruklu kişilerle kiralama nasıl yapılır? İşte detaylar...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı dönüşümü hızlandıracak: Her bölgenin özelliğine göre dönüşüm yapılmalı!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, Kentsel Dönüşüm Başkanlığının kurulmasının çok önemli bir adım olduğuna dikkat çekerek, bu şekilde sürecin hızlanabileceğini belirtti. Ayrıca, her bölgeye özel dönüşüm yapılması gerektiği belirtildi.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL teminatla 2 yıl kiraya verilen dükkanları kaçırmayın!

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL geçici teminatla 2 yıl kiraya verilecek dükkanları kaçırmayın! İhale 23 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

düzcede kaç yapı ruhsatlı Haberi

düzcede kaç yapı ruhsatlı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nden alınan verilere göre, Düzce’de 2015 yılının ilk altı ayında 3 bin 268 daireye yapı ruhsatı verildi.


TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre Ülkemizde yapı ruhsatı verilen yapıların yüz ölçümü yüzde 28,4 azaldı, yapı kullanma izin belgesi verilen yapıların yüzölçümü yüzde 19,4 azaldı.


Doğu Marmara Bölgesinde 2015 yılı ilk altı aylık dönemde Kocaeli’de 10 bin 944 daireye, Sakarya’da 9 bin 615 daireye, Düzce’de 3 bin 268 daireye, Bolu’da bin 863 daireye ve Yalova’da 2 bin 518 daireye yapı ruhsatı...