03 / 05 / 2024

EBRD türkiye açıklaması

EBRD türkiye açıklaması

EBRD Gayrimenkul ve Turizm Ekibi Direktör Yardımcısı Stepanova, "Türkiye, gayrimenkul alanında yabancı yatırımcı açısından son derece cazip bir pazara sahip ve Kovid-19 salgınına rağmen bu cazibesini korumaya devam ediyor." diye konuştu.

Celal Şengör açıkladı: Türkiye giderek o ülke ile birleşecek maalesef kaçış yok...

Yer bilimci Celal Şengör, katıldığı bir Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda herkesi meraklandıran yorumlarda bulundu. Şengör, dünyada büyük değişimler yaşanacağını anlatarak, kaçışın olmadığını ifade etti. İşte, Şengör'ün, Türkiye ile bir ülkenin birleşeceğini açıklaması ve haberin ayrıntıları..

En fazla vergiyi Türkler ödüyor! Türkiye, ÖTV ve KDV'de açık ara Avrupa şampiyonu...

Türkiye, Avrupa’da otomobil satın alırken en çok verginin ödendiği ülke olarak kayda geçti. OECD’nin dört farlı araç kategorisi için yaptığı vergisiz ve tüm vergiler dahil rakamları karşılaştırıldığında her alanda Türkiye açık ara önde bulunduğu açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

IVECO Türkiye açıkladı! Iveco, 2024 yılına yeni logosu ile girecek...

IVECO Türkiye üst yönetim kadrosu, İspanya'da yapılan IVECO 2024 modelleri lansmanından sonra İstanbul’da basın mensupları ile bir araya geldi; 2023 senesi masaya yatırıldı ve 2024 beklentileri dile getirildi. İşte haberin detayları...

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Çin devreden çıktı, 1 milyon çiftçi ile Türkiye açığı kapatacak!

Çin’in meyve üretim alanlarını pirinç üretimine ayırması ile piyasada boşluk oluştu. Meyve suyu endüstrisinde Türkiye’ye talebin arttığını belirten Meyve Suyu Endüstrisi Derneği Başkanı Ozan Diren, “Bu yıl 500 milyon dolarlık ihracata ulaşacağız” dedi.

TİSK’ten son dakika asgari ücret açıklaması geldi! Bakan Işıkhan enflasyonu vurgulamıştı: Asgari ücrette flaş gelişme!

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Genel Sekreteri Akansel Koç, asgari ücret görüşmelerinin önümüzdeki günlerde başlayacağına dikkat çekti. İşte TİSK'ten yapılan o son dakika açıklaması...

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

EBRD, Türkiye'nin büyüme tahminini revize etti! ABD’ye göre dolar ne zaman 30 TL olacak? Hemen bakın!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Mayıs ayında yüzde 2,5 olarak açıkladığı Türkiye'nin GSYH büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 3,5’a yükseltti. Bank of America ise dolar/TL kurunun son çeyrekte 30 TL’yi göreceğini tahmin etti.

Çip üretiminde Türkiye anahtar ülkelerden birisi olacak!

Yongatek Microelectronics Genel Müdürü Ali Baran, ABD'deki önemli şirketlerin CEO'larının 21. yüzyılda petrolün yerini çipin alacağını söylediğini belirterek, "Türkiye açısından bu konuyu bir fırsat olarak görüyoruz" dedi.

Türkiye'nin yeni MİT Başkanı İbrahim Kalın oldu! İbrahim Kalın kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli? İşte ayrıntılar!

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

Reuters’tan kritik Türkiye açıklaması; Faiz yükselecek, enflasyon düşecek

Türkiye'deki 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerden sonra ortodoks ekonomi politikalarına dönüleceği beklentisiyle Merkez Bankası'nın (TCMB) politika faizinin yüzde 24'e yükselteceği düşünülürken, buna karşın enflasyon bugünkü yüzde 50 civarından sınırlı bir düşüşle sene sonunda yüzde 46 olması bekl

Bakan Nebati'den kentsel dönüşüm açıklaması: Türkiye'nin her ilinden ciddi talep aldık!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme ilişkin yürüttükleri kampanya kapsamında Türkiye'nin her ilinden ciddi talep aldıklarını dile getirdi.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan 'ön sipariş' açıklaması!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'dan resmi açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre; ön sipariş süreci çok yakın bir zamanda başlayacak. İşte detaylar...

EBRD türkiye açıklaması Haberi

EBRD türkiye açıklaması

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Gayrimenkul ve Turizm Ekibi Direktör Yardımcısı Yulia Stepanova, "Türkiye, gayrimenkul alanında yabancı yatırımcı açısından son derece cazip bir pazara sahip ve Kovid-19 salgınına rağmen bu cazibesini korumaya devam ediyor." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı'ndan Uğur Aslanhan'ın haberine göre, gayrimenkul sektörüne yön veren tüm paydaşlar ile sektörün üst düzey yöneticilerinin bir araya geldiği, deneyim ve yeni trendlerin paylaşıldığı RE360Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nın dördüncüsü online olarak sürüyor.

Program kapsamında düzenlenen "Avi Alkaş Yönetiminde Sektör ve Yatırımcılar Paneli"nde konuşan Stepanova, Türkiye'nin gayrimenkul alanında yabancı yatırımcı açısından son derece cazip bir pazara sahip olduğunu ve Kovid-19 salgınına rağmen bu cazibesini korumaya devam ettiğini belirtti.

Döviz kurunun yabancı yatırımcıların Türkiye'ye girmesi için önemli bir fırsat sunduğunu dile getiren Stepanova, oldukça zorlukları olan bir...