27 / 04 / 2024

egedeki deniz sıcaklığı

egedeki deniz sıcaklığı

Deniz suyu sıcaklığının 22 derecede ölçüldüğü Fethiye'de yerli yabancı turistler Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belcekız ile Kumburnu plajlarına akın etti.

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942 yılında İstanbul Valisi Lütfi Kırdar kaloriferli binalarda oturanlar için yeni bir karar aldığını ve bu kararın uygulamaya konulacağını açıklamış. Alınan karara göre apartmanların sıcaklık derecesinin düşürülmesine karar verilmiş. Peki neden?

Tüm yurda soğuk hava dalgası geliyor! Hava sıcaklıkları düşecek...

Meteoroloji'nin tahminlerine göre yurtta etkili olan yağışlı hava dalgası günlerce sağanak yağış bırakmaya devam edeceği kaydedildi. Buna göre, yarından itibaren hava sıcaklıklarında ise hissedilir derecede azalacak, hafta sonu hava kışı hissettirecek. İşte haberin ayrıntıları...

Meteoroloji uyardı! Meteoroloji'den 3 bölge için sağanak ve fırtına uyarısı yapıldı...

Meteoroloji'den yapılan açıklama kapsamında son hava durumu tahminleri belirtildi. Buna göre, Ege, Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz yağmurlu hava etkili olacağı bildirildi. Marmara ve kuzey Ege'de kuvvetli poyraz beklenmekte. Hava sıcaklıklarının Marmara ve çevresinde 4 ila 6 derece düşeceği belir

Dikkat meteoroloji açıkladı! 64 il için fırtına ve kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 64 şehir için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Yapılan uyarı kapsamında, yeni hava durumu raporuna göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıkların 4-8 derecelere kadar düşeceği de kaydedildi. İşte haberin detayları...

Y kuşağı konut sektörünün kurtarıcısı oldu! Sektörün çöküşünü Y kuşağı engelledi!

ABD konut piyasası Fed’in faiz artırımıyla beraber sıcaklığını kaybetti. Uzun zamandır zorda olan konut piyasasında bir çöküş yaşanmamasının ise Y kuşağı nedeniyle olduğu iddia ediliyor.

Sinbo’dan elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Sfh-3394 infrared ısıtıcı görücüye çıktı!

Kasım ayının gelmesiyle beraber sıcaklıkların düşmesi sonucu insanlar elektrikli ısıtıcı alımlarına hız verdi. Bu kapsamda, Sinbo da tüm kullanıcıları memnun edecek bir elektrikli ısıtıcıyı piyasaya çıkardı.

Isıtıcı satışlarında büyük artış! Simtech Km1714 quartz ısıtıcı ne kadar?

Ekim ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde havalar hissedilir derecede serinlemeye başladı. Kasım ayıyla beraber sıcaklıkların oldukça düşmesi beklenirken, ısıtıcı satışlarında da artış başladı. Simtech Km1714 quartz ısıtıcı, özellikleriyle göz doldururken, fiyatı da merak konusu oldu.

Deniz suyu sıcaklığı balıkçılığı olumsuz etkiledi! Balık popülasyonu azaldı!

Deniz suyu sıcaklığı balık avcılığını vurdu. Bu durum, balık avcılığını zorlaştırıyor ve balık stoklarının düşmesine sebep oluyor. Sıcaklıkların düşmesi ile beraber hamsinin de artması bekleniyor.

2024 daha sıcak geçecek! Bu ilimizde oturanlar kışı kar görmeden geçirecek!

Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Levent Kurnaz, eylül ayının normalden daha sıcak olacağını belirtirken, “Ocak ayında İstanbul’a kar yağmasını beklemiyoruz. 2024 yılında tüm dünyada sıcaklık rekorları ölçülecek” dedi.

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Kırmızı Alarm: İtalya'da Öldürücü Sıcaklarla Mücadele Başladı, Türkiye Ne Kadar Tehdit Altında?

Dünya üzerinde küresel iklimin değişmesi çok fazla sıcaklığa neden oldu. Öldürücü sıcakların geleceği uyarısı yapıldı. İtalya'da sıcak ölen bir kişinin ardından ülkede art arda uyarılar yapılmaya başladı. İtalya’da sıcaklığın çok fazla olması insanların önlem alması gerektiğini gösteriyor.

2023 insanlığın yaşadığı en sıcak sene olacak! Türkiye'de rekor bekleniyor: Sıcaklık 50 dereceyi aşabilir!

Prof. Dr. Levent Kurnaz, bu yıl hava sıcaklıklarının nasıl olacağı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kurnaz, Türkiye'de rekorların olacağına, sıcaklığın 50 dereceyi aşabileceğine dikkat çekti.

El Nino etkisi başlıyor! Aşırı sıcaklık 2024'e kadar sürecek!

El Nino olarak adlandırılan hava olayı, 1-2 yıl boyunca gezegenin ısınmasına neden oluyor. Dünya genelinde etkisini göstermeye başlayan bu hava olayı birçok yerde iklim değişikliklerine neden oldu.

egedeki deniz sıcaklığı Haberi

egedeki deniz sıcaklığı

Fethiye ve Bodrum ilçelerinde sıcak hava dolayısıyla sahillerde yoğunluk yaşandı.

Hava sıcaklığının 31, deniz suyu sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü Fethiye'de, sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belcekız ile Kumburnu plajlarına akın etti. Bazı turistler denizde yüzüp kumsalda güneşlenirken, bazıları kafelerde dinlenip kitap okumayı tercih etti. Macera tutkunu tatilciler ise bin 900 metrelik Babadağ'dan yamaç paraşütüyle uçuş yapıp, Ölüdeniz güzel manzarasını kuş bakışı izleme fırsatı buldu. Plajda güneşlenen turistler de paraşütlerin gökyüzündeki görsel şovunu izledi. Plajda güneşlenen Damla Çavuş, sezon yeni açılmasına rağmen plajların dolu olduğunu söyledi. Okulların yaz tatiline girmesiyle ilçeye gelen misafir sayısının artmasını beklediğini belirten Çavuş, "Herkesi yaz tatilinde Fethiye'ye bekliyoruz. Doğası ve deniziyle iyi bir tatil geçirmek isteyen herkes tercih edebilir" dedi.

Öte yandan...