01 / 05 / 2024

elazığda kaç yapıya ruhsat verildi

elazığda kaç yapıya ruhsat verildi

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜTDER) Başkanı Osman Avcıl son dönemde inşaat sektörünün geldiği durum hakkında açıklamalarda bulundu. Avcıl açıklamasında Elazığ'da bin 579 daireye yapı ruhsatı verildiğini belirtti.

Elazığ'da 4,2 büyüklüğünde deprem!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Elazığ'da saat 16.26'da derinliği 9 kilometre olan bir deprem yaşandı.

Elazığ'da yerinde dönüşüm diyen depremzedeler konut inşaatlarına başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen Elazığ'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru yapanlar devletin sağladığı hibe ve kredi desteğiyle kendi konutlarını yapıyor.

O ilde yaşayanlar dikkat! Kaçak yapı denetimleri başladı! 106 kaçak yapıya toplam 7 milyon ceza...

Edirne İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ali Çelik 2023 – 2024 yapılmış ve yapımı devam eden işlemlerle ilgili meclise bilgiler vererek kaçak yapılaşma ile ilgili olarak, 106 adet izinsiz yapıya il encümeni kararı ile 7 milyon 168 bin TL para cezası kesildiğini belirtti.

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

Elazığ'da 254 deprem konutu için kuralar çekildi!

Elazığ'da, 24 Ocak ve 27 Aralık 2020 tarihinde yaşanan depremlerde konutları yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar için hayata geçirilen 254 konut ile 43 iş yerinin kuraları çekildi.

Elazığ’da 10 bin 694 ağır hasarlı bina yıkılıyor!

Elazığ'da 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ağır hasar gördüğü tespit edilen toplamda 10 bin 694 yapının yıkımına başlandı.

Elazığ'da depremzedeler için 2 bin 936 konut yapılıyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından temeli atılan konutların inşası hız kesmeden devam ediyor.

Elazığ'da 84 deprem konutu sahibini buldu!

Elazığ'da 2020 yılında yaşanan depremlerde konutları yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar için hayata geçirilen 84 konut için kura çekimi yapıldı.

Depremzedelere yapılan kira yardımları faiziyle geri alınıyor iddiası! 

Elazığ'da 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından kentsel dönüşüm uygulaması kapsamında depremzedelere kira yardımı yapıldı. Yapılan o kira yardımı ile ilgili şok bir iddia gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Carrefoursa'da beyaz eşya ürünlerinde yüzde 35'e varan indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa'da beyaz eşya ürünleri yüzde 35'e varan oranlarla indirime girdi. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler ne kadar, kaç TL oldu? İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

Sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat! Yetişen 5 litrelik sıvı yağı kapıyor! İşte detaylar!

Sıvı yağ mutfakların vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Her yemekte tüketilen sıvı yağ fiyatlarını vatandaşlar dikkatli bir şekilde takip ediyor. İşte sıvı yağda kaçırılmayacak fırsat!

Elazığ'da 105 deprem konutu sahiplerini buldu!

Elazığ'da, 24 Ocak ve 27 Aralık 2020 tarihlerinde yaşanan depremlerde evleri ağır hasar gören vatandaşlar için 11 farklı yerde hayata geçirilen toplam 105 konutun kuraları çekildi. İşte detaylar...

Elazığ'da 6,8 şiddetindeki deprem sonrası yıkılan evler TOKİ tarafından yeniden inşa edildi

Elazığ’da 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde yapımına başlanan göl manzaralı 305 konut, 86 iş yeri tamamlandı.

elazığda kaç yapıya ruhsat verildi Haberi

elazığda kaç yapıya ruhsat verildi

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği (ELMÜTDER) Başkanı Osman AVCIL son dönemde inşaat sektörünün geldiği durum hakkında açıklamalarda bulundu. Avcıl açıklamasında, 2015 yılının ilk dokuz ayında bir önceki yıla göre belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen yapıların bina sayısının yüzde 20,6, yüz ölçümünün yüzde 24,8, değerinin yüzde 19,9, daire sayısının ise yüzde 23,6 oranında azaldığını söyledi. Yapı ruhsatı verilen binaların 2015 yılı ocak-eylül ayları toplamında; yapıların toplam yüz ölçümünün 132,3 milyon metrekare iken; bunun 72,3 milyon metrekaresinin konut, 34,4 milyon metrekaresinin konut dışı 25,6 milyon metrekaresinin ise ortak kullanım alanı olarak gerçekleştiğini kaydeden Avcıl, kullanma amacına göre 94,5 milyon metrekare ile en yüksek paya iki ve daha fazla daireli ikamet amaçlı binaların sahip olduğunu aktardı. Avcıl, bunu 12,0 milyon metrekare ile ofis...