01 / 05 / 2024

elazığda yeni yapılan konutlar

elazığda yeni yapılan konutlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ,Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen Malatya'yı ziyaret etti...

1941'de kiralar hakkında yeni karar! Yeni yapılan konutlar için kira düzenlemesi!

1941 yılında yeni yapılmış veya tadilattan geçen konutların kiraları için yeni bir düzenlemenin yapılması kararlaştırılmış.

Kentsel dönüşümde yapılan yeni binalar da depreme dayanıksız çıktı! 

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların yerine yapılan yeni yapı, inşaat halindeyken hak sahiplerinin şikayeti üzerine yapılan incelemeler sonucu depreme dayanıksız olduğu tespit edildi.

SASA inşaatında çalışan işçilerden düşük zamma tepki! En az iki asgari ücret istiyoruz...

SASA’nın Adana'da yeni yapılan fabrikasının inşaatında çalışan işçiler, maaşlarına yapılan düşük zaman dolayı işi bıraktı. 

The Guardian, 6 Şubat'ı manşetine taşıdı: Depremzedelerin parası yeni evlere yetecek mi?

İngiliz The Guardian gazetesi, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlere manşetinde yer verdi. Gazete, özellikle Hatay'da yeni yapılan konutların fiyatlarının yüksek olmasının halk arasında endişeye neden olduğunu belirtti. 

1935'te İstanbul'da yeni yapılan binaların çatlaması belediyeyi harekete geçirmiş! Nedeni inşaat kalfaları...

1935 yılında, İstanbul'da son 6 ayda yapılan tüm yeni binalarda çatlaklar tespit edilmiş. Belediye harekete geçerken söz konusu durumun inşaat kalfaları yüzünden olduğu ortaya çıkmış. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır?

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır? tapuya dair sorulan soruların başında gelmektedir. İşte merak edilen detaylar!

Elazığ'da 6,8 şiddetindeki deprem sonrası yıkılan evler TOKİ tarafından yeniden inşa edildi

Elazığ’da 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depremin merkez üssü Sivrice ilçesinde yapımına başlanan göl manzaralı 305 konut, 86 iş yeri tamamlandı.

TOKİ, Elazığ'da depremzedeler için 10 milyar TL yatırımla yeni bir kent inşa ediyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde konutları yıkılan vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için çalışma sürdüren TOKİ tarafından, 23 bin 249 konuttan oluşan projenin yüzde 90'ı bitirildi. 

Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan 10’uncu ülke!

Doç. Dr. Faik Tanrıkulu, "2021 yılı verilerine göre Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan ülkeler arasında 10’uncu sıraya yükselirken, İstanbul en çok yatırım yapılan 7’nci şehir olmayı başardı." ifadesini kullandı.

Elazığ'da 50 deprem konutu ve 58 iş yeri için kuralar çekildi!

Elazığ'da, geçtiğimiz sene 24 Ocak'ta yaşanan depremde ağır hasar gördüğü için konut ve iş yerleri yıkılan depremzedeler için yaptırılan 58 iş yeri ve 50 konutun kura çekimi yapıldı.

Yalova'da bağış yapılan arsa için usulsüzlük iddiası!

Yalova’da CHP’li meclis üyesinin, bağış yapılan arsayı eski Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’e devrettiği iddia edildi.

Elazığ'da 395 deprem konutunun kura çekilişi yapıldı!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremde evleri yıkılan vatandaşlar için inşa edilen konutların kura çekilişi yapıldı.

elazığda yeni yapılan konutlar Haberi

elazığda yeni yapılan konutlar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, merkezi Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8'lik depremden etkilenen Malatya'yı ziyaret etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Süleyman Soylu Elazığ deprem sonrası Malatya'yı ziyaret etti. Valiliğe geçen Soylu, Vali Aydın Baruş'tan yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Depreme ilişkin değerlnedirmelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, depremzedelere geçmiş olsun dileklerini ileterek, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifa diledi.

Depremin hemen ardından bölgeye gelerek insanlarla birlikte olduklarını belirten Soylu, "Şunu ifade etmek isterim ki milletimiz büyük bir dayanışma içerisinde oldu. Bu dayanışma içerisinde ortaya konulan irade de aslen bize çok şey öğretti. Büyük bir milletin parçası, ferdiyiz. Böyle büyük bir milletin ferdi olmaktan gurur duyuyoruz. Allah razı olsun." diye konuştu.

Hasar tespit çalışmaları sürüyor

Depremin meydana geldiği saatten...