27 / 04 / 2024

elektik aboneliği

elektik aboneliği

Elektrikte yapılan yeni düzenleme ile birlikte bir sürü değişiklikler getirildi. Vatandaşın abonelik çilesi artık sona erecek. Abone olurken beyan yetecek ve elektrik kesintisi artık SMS‘le bildirilecek.

Microsoft Xbox Mastercard: Oyunlarla dolu bir kredi kartı mı?

Microsoft, Xbox Mastercard adı verilen ve ilk kez satın alındığında Game Pass aboneliği de içeren bir kredi kartı tanıttı. Bu özel kredi kartı, standart bir kartın tüm işlevlerini yerine getirebilecek ve kullanıcılarına çeşitli ayrıcalıklar sunacak. İşte bu kartın özellikleri...

Netflix'e zam geldi! Dünyanın en pahalı aboneliği Türkiye'de! Ücretler ne kadar, kaç TL oldu?

Netflix Türkiye abonelik ücretlerine zam geldi, kullanıcıları şaşırttı! İşte detaylar...

İBB'den 'öğrenci' hamlesi! Usulsüzlük yapanlar aboneliği bitti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilik durumu biten öğrencilerin yıl boyu indirimli kart kullanmasının önüne geçti. Haksız bir şekilde öğrenci indirimi kullananların artık kartları tam bilet basacak..

Twitter Blue Türkiye sularında görüldü! 2 Şubat 2023 fiyat listesi...

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından oluşturulan Twitter Blue aboneliği, Türk tarayıcılara indi. Detaylar için buraya tıklayın!

Twitter'da yeni dönem başladı! İşte açıklanan fiyatı

Twitter, yeni döneme girerek Blue aboneliği için yıllık ödeme seçeneğini duyurdu. Peki fiyatı ne kadar işte detaylar.

9.90 TL'ye BluTV aboneliği!

Geçtiğimiz günlerde abonelik fiyatına ikinci kez zam yapılarak 49,90 TL'ye ulaşması BluTV, bugüne özel 9.90 TL oldu. İşte detaylar...

İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?

İskan, bir binanın tamamı için verilen ve bu binanın kullanıma uygun olduğunu belirten bir belgedir. Peki “İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?” İşte detaylar!

Arçelik kahve makinesi alana 1.700 TL değerinde kahve aboneliği hediye! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen beyaz eşya markası Arçelik’te şimdi seçili kahve makinesi alımlarında 1.700 TL değerinde kahve aboneliği hediye! İşte 22 Ekim 2022 fiyat listesi…

Futbol tutkunlarına müjde! Televizyonunu Vestel’den al, DIGITURK'ü ücretsiz izle! 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Teknoloji devi Vestel 49” ve üstü televizyon alımlarında 1 yıllık DIGITURK taraftar paketi aboneliği hediye veriliyor. Televizyonunu Vestel’den alanlar DIGITURK'ü ücretsiz izleme şansına sahip. İşte kampanya detayları ve fiyat listesi.

Konut piyasasında ev sahiplerinden kiracıyı bezdiren yeni taktikler! Elektrik ve su aboneliği yok

Konut fiyatlarındaki aşırı yükseliş ve konut arzında yaşanan problemler kiracıların olağanüstü kira artışlarına mecburen 'evet' demelerine neden oldu. Ev sahipleriyse istedikleri kirayı alamadığı kiracıyı evden çıkarmak için yeni taktiklere başvuruyor. İşte detaylar..

Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni konut alacak olanlar ya da kiraya çıkacak olan vatandaşların oturacakları konutta doğal gaz aboneliğini yaptırmaları gerekiyor. Peki, Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar..

Elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni bir eve taşınırken, iş yeri açarken veya inşaatı yeni bitmiş bir yapı için sıfırdan elektrik abonelik başvurusu yapılması gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Su abonelik iptali para iadesi 2022 ne kadar? Su aboneliği nasıl iptal edilir?

Taşınma ya da iş yeri değişikliği gibi çeşitli sebeplerle su aboneliğini iptal ettirmek isteyenler su aboneliği nasıl iptal edilir? Su abonelik iptali para iadesi 2022 ne kadar? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte tüm merak edilenler...

elektik aboneliği Haberi

elektik aboneliği

Elektrik Piyasası Müşteri Hizmetleri Yönetmeliği, dün Resmi Gazete’de yayınlanarak yürülüğe girdi. Elektrik kesintisi, elektrik faturaları, abonelik ya da abonelik iptali gibi birçok konuya değişiklikler geliyor. 


- Yönetmeliğe göre elektrik tüketicisinin telep etmesi halinde elektrik kesintileri, kesintinin ne kadar daha devam edeceği gibi tüm bilgiler müşterilere SMS veya e-posta yolu ile gönderilecek. Vatandaşın bu durumu talep etmesi halinde elektrik dağıtım firması SMS veya e-posta ile bunu bildirmek zorunda kalacak. 


ÇAĞRI MERKEZİ ZORUNLU


- Tüm elektrik dağıtım şirketlerinin çağrı merkezleri 7-24 saat çalışmak zorunda olacak. 

- Vatandaş elektrik aboneliği başvurularını artık internet ya da telefon aracılığıyla yapabilecek. Mümkün olması halinde abonelik sözleşmeleri elektronik imzayla imzalanabilecek.  

- Elektrik faturaları, kredi kartıyla ödenebilecek. Faturaların kredi kartıyla ödenmesine ilişkin usul ve esaslar kurul kararıyla belirlenecek.


YANLIŞ BİLGİ İPTAL SEBEBİ


-...