29 / 04 / 2024

emaar türkiye ceo

emaar türkiye ceo

Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, MIPIM'de verimli çalışmalar yaptıklarını, Emaar Square'in yabancılardaki etkisini test ettiklerini belirtti...

MediaMarkt Türkiye CEO'su İspanya'ya atandı

MediaMarkt Türkiye'den yurt dışına üst düzey atama yapıldı. MediaMarkt Türkiye Üst Yöneticisi Faruk Kocabaş, MediaMarkt Saturn Grup içerisindeki en iyi pazarlardan birisi olan MediaMarkt İspanya’ya atandı. 

Wolf Tiny CEO: Türkiye’nin tek çıkışı çelik evlerden geçiyor, bir devlet politikasına dönüşmeli!

Çelik evlerin önemine değinen Wolf Tiny CEO’su İbrahim Tetik Türkiye’nin tek çıkışının çelik evlerden geçtiğini ve bir devlet politikasına dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

Türkiye'nin en ucuz sıfır kilometre arabası 189 bin liradan satışa sunuldu! Hem de yüzde yüz elektrikli

Toyota Türkiye CEO'su ve Otomobil Distrübütürleri Derneği Başkanı Ali Haydar Bozkurt, 2022 yılında otomobil fiyatlarının ay ay zam görebileceğine dikkat çekti. Otomobile gelen yüksek zamlar ise ucuz otomobil arayışlarına hız verdi. Bu kapsamda devreye Çin girdi.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO'su listesinde!

Sinpaş GYO CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Seba Gacemer, en güçlü 50 kadın CEO listesinde yer aldı. Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde 20. sırada bulunuyor.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 20. kadın CEO'su oldu!

'Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su araştırması sonuçlarına göre, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, listede 20'nci sırada yer aldı...

Seba Gecemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde!

Sinpaş GYO Genel Müdür Seba Gecemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesine 20'nci sıradan girdi. Çimsa Genel Müdürü Ülkü Özcan ise listede 15. sırada yer aldı.

Emaar'dan Türkiye ve Azerbaycan yerine Ermenistan’a jest!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri Emaar, 21 Eylül’de Burj Khalifa’yı Ermenistan bayrağı ile renklendirdi. Şirket, Türkiye ve Azerbaycan'ı ise es geçti.

Volkan Bozay Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nin yeni CEO'su oldu! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Üst Yöneticiliği (CEO) görevine Volkan Bozay getirildi. 

Seba Gacemer, Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su arasında!

Ekonomist Dergisi'nin bu yıl sekizincisini gerçekleştirdiği ''Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO''su araştırması sonuçlandı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer listede 20'nci sırada yer aldı

VW'den Türkiye'ye dev fabrika yatırımı!

Geçtiğimiz hafta Türkiye’ye gelip Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmelerde bulunan VW CEO’su Herbert Diess yeni fabrika için kararını verdi. 2 milyar euro yatırımla kurulacak fabrika üretime 2022’de başlayacak.

Seba Gacemer Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su arasında!

Ekonomist Dergisi'nin bu yıl yedincisi gerçekleştirilen ''Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO''su araştırması sonuçlandı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer listede 9'uncu sırada yer aldı.

Mresco Türkiye'den emlak sektörüne yepyeni yaklaşım!

Mresco Türkiye Group CEO’su Oya Zingal, yabancı yatırımcıyı Türkiye’deki emlak sektörüne çekecek yepyeni bir yaklaşım geliştirdikleri açıkladı. 

Karaderili'den Türkiye'nin kongre oteli!

Karaderili Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Tevfik Talas, 3 bin 500 metrekare alan üzerine aynı anda 3 bin kişilik kongre ve toplantıların gerçekleştirilebileceği salon yaptıklarını söyleyerek, ''Türkiye'nin kongre oteli olmaya adayız" diye konuştu.

emaar türkiye ceo Haberi

emaar türkiye ceo

Emaar Türkiye, MIPIM'de İstanbul projesi için ziyaretçi olarak yer aldı.  Emaar Properties PJSC’nin ülke iştiraki olan Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban, fuarda verimli çalışmalar yaptıklarını belirtti. Balaban, yabancılar yatırımcıların Emaar Square ile ilgilendiğini, fuarda o yatırımcılarla bir araya gelme şansını yakaladıklarını söyledi. Balaban, " MIPIM sayesinde projemizin yabancılar üzerindeki etkisini test etme imkanını elde ettik"...