24 / 07 / 2024

Emek Sinemasının önemi

Emek Sinemasının önemi

1994 yılında Emekli Sandığı'na ait, -sinemanın da bulunduğu- Serkldoryan Bloku olarak da bilinen 4 bin 130 metrekarelik binanın 25 yıllığına kiraya verilmesi, ''Sinema kapatılacak mı?'' endişesi yaratmış.

Türkiye'nin deprem ile mücadelesi ve Deprem Sigortası'nın önemi! 

Ülkemizde art arda meydana gelen yıkıcı depremler yeterince hazırlıklı olmadığımızı gösteriyor. Peki geleceğe yatırım olan deprem sigortasının önemi nedir?

Konut kredilerinde enerji sınıfının önemi nedir? Konut kredilerinde enerji sınıfı neden önemli?

Konut kredilerinde enerji sınıfının önemi giderek artıyor. Konut teminatlı kredilerde neden enerji sınıfı önemli? Gelin birlikte bakalım!

Kentsel dönüşümde 'arsa payı'nın önemi!

Kentsel dönüşüm sürecinde olan bir bölgeden ev almak isteyenlerin, arsa paylarını göz ardı etmemesi gerekiyor. İşte kentsel dönüşüm sürecinde 'arsa payı'nın önemi...

8 maddede site yönetimlerinde kurul kararlarının önemi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "8 maddede site yönetimlerinde kurul kararlarının önemi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi!

Tesis yönetimi ve profesyonel bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi ve işleyişi kat malikleri dışından seçilen profesyonel yöneticilerin ve firmaların sayılarının artması ile de profesyonel yönetim ve entegre tesis yönetimi bir sektör haline geldi.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Pandemiyle sağlıklı şehir yaklaşımının önemi ortaya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, pandemiyle beraber bir kez daha "sağlıklı ve dayanıklı şehir" yaklaşımının öneminin ortaya çıktığını söyledi.

İnternet bağlantı hızı konut fiyatlarını etkiledi!

Koronavirüsle yüksek hız ve kesintisiz internet bağlantısının önemi anlaşıldı. Yapılan araştırmalara göre, fiber internet ve yüksek hıza sahip evlerin daha değerli olduğu ortaya çıktı.Yüksek hızlı bağlantı konut fiyatını balkon ya da kapalı otopark kadar etkiliyor...

İnşaat sektöründe taşeronların önemi!

Koronavirüs salgını nedeniyle duraklama dönemine giren inşaat sektörüne yapılan teşviklerle gerek firmalar gerekse de çalışanlar için birçok iş fırsatının kapıları açılıyor. Workindo da taşeron firma arayanlara ve firmalara teklif vermek isteyen taşeronlara yeni projelerle buluşturuyor.

Ev satın alırken kriterler değişiyor!

Koronavirüsle dünyada milyonlarca insan sosyal izolasyon ve karantina tedbirleri kapsamında uzunca bir süre evlerine kapandı. Bu süreçte balkon, bahçe, teras ve çalışma odası gibi evdeki yaşam alanlarının önemi bir kez daha  ortaya çıktı. 

Balkonların konut tasarımında önemi!

Koronavirüs konut mimarisini ve tercihlerini değiştirdi. 'Konut mimarisinin üvey çocuğu' olarak gösterilen balkonların önemi her geçen gün artıyor...

Covid-19 sürecinde dijital pazarlamanın önemi semineri 12 Mayıs'ta! 

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'Covid-19 sürecinde dijital pazarlamanın önemi ve etkin kullanım yöntemleri' başlıklı seminer, 12 Mayıs'ta ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

Seyhan Döşeme Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Adana’daki selin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha gündeme geldi. Adana Seyhan Belediyesi, Döşeme Mahallesi için kentsel dönüşüm projesi planladığını yazılı olarak açıkladı.

Emek Sinemasının önemi Haberi

Emek Sinemasının önemi



''Bu İstanbul bizim, bu festival hepimizin'' sloganı ile süren İstanbul Film Festivali'nin geleneksel mekanlarından Emek Sineması'nın kapatılmaması için bir imza kampanyası başlatıldı.


    EMEK Sineması'nın da bulunduğu Emekli Sandığı'na ait binanın, 25 yıllığına Kamer İnşaat'a kiralanması, ''Sinema kapatılacak mı?'' endişesi yarattı.

    Tarihi Emek Sineması'nın korunması için, İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı ile Mimar Metin Deniz'in öncülüğünde Emek Sineması Yaşatılsın adlı imza kampanyası başlatıldı. Emek, 990 koltuk kapasitesiyle İstanbul sinemaları içinde özel bir yere sahip.

    

300 MİLYON KİRA

    

    Sinemananın içinde bulunduğu, yap-işlet-devret modeliyle kiralanan 4 bin 103 metrekarelik bina iş merkezine dönüştürülecek. 

    Beyoğlu'nun en önemli...