30 / 04 / 2024

Emlak Çadırı son durum

Emlak Çadırı son durum

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenen Emlak Çadırı’nda tamamı hemen teslim konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümün tamamı kırılması güç bir rekora imza atarak 6 saatte satıldı.

Kıbrıs'tan yabancılar gidiyor, Türkler geliyor! Emlak sektöründeki kriz nasıl çözülür?

Emlak sektörünün duayen isimlerinden Ali Özmen Safa, emlak sektöründe yaşanan kriz ortamında alıcı profilinin değiştiğine ve yabancıların gittiğine Türklerin geldiğine dikkat çekti. İşte sektördeki son durum...

Çin'deki emlak sektörüne son hamle! En büyük kredi kuruluşundan sürpriz karar!

Çin'in emlak sektörü için genişleyen bir kurtarma kampanyasının son hamlesi Çin'in en büyük kredi kuruluşu Ping An Bank Co'dan geldi. 

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!

New York'ta ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki emlak dolandırıcılığı davasında kapanış konuşmaları yapıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Emlak sektöründeki dolandırıcılara dikkat! Başınız ağrıyabilir!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen emlak sektöründe sık sık dolandırıcılık vakalarının yaşandığını dile getiren Antalya Emlakçılar ve İş Takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, emlakçıları uyardı.

Sanal gerçeklik teknolojisiyle emlak sektöründe kartlar yeniden dağıtılıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen sanal gerçeklik teknolojisi, oyun ve eğlence sektörlerinde etkili olurken, emlak sektöründe de pek çok şeyi değiştirdi. Konut almak isteyenler, artık bir evi şahsen görmekle sınırlı kalmıyor ve emlakçılar daha çok müşteriye ulaşabiliyor.

Emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmıyor!

Son dönemde yüksek kiralar ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getirdi. İki taraf arasındaki anlaşmazlıkları değerlendiren Emlakçı Adil Arhan "Objektif olursak kiracı da haklı, mal sahibi de…" dedi. Ayrıca Arhan emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmadığına dikkat çekti.

Çin’den krizdeki emlak sektörünü destekleme sinyali geldi!

Çin Komünist Partisi politbürosu son dönemlerde sık sık gündeme gelen emlak sektörü başta olmak üzere ekonomide toparlanma sözü verdi. Söz konusu bu karar piyasalar tarafından coşku ile karşılandı.

Metaverse'te emlak yatırımı için doğru zaman mı?

Son dönemde popülerliği yükselen ve internetin geleceği şeklinde görülen Metaverse’de sanal emlak yatırımları kazanç sağlayacak mı? Kripto paralarla alınıp satılan bu emlakların, kripto paralar kadar yüksek volatilite göstermesi öngörülüyor.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Balıkesir Gönen'de Buğdaylı mahallesi son zamanlarda emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Çin'in emlak sektörü Evergrande krizinden nasıl etkilenecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Şant Manukyan, bugünkü köşesinde Çin'in emlak sektöründe yaşanan krizi ve Evergrande'nin son durumunu kaleme aldı. İşte Şant Manukyan'ın 'Çin büyümesi veya yavaşlaması' başlıklı yazısı...

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Rusya'da ticari emlak yatırımına talep azalıyor!

Rusya’da ticari emlak yatırımları son beş yılın en düşük seviyesine düştü. Buna göre, 2021’in ilk çeyreğinde arazi ve ticari emlak satışlarının toplam hacmi, önceki yıla göre 1 milyar ruble azaldı.

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Emlak Çadırı son durum Haberi

Emlak Çadırı son durum

Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve dükkanlardan oluşan 240 bağımsız bölümün tamamı Emlak Çadırı’nda rekor sürede satıldı. Emlak Çadırı’nda kırılması güç bir rekora imza atarak 6 saatte toplam 67 milyon 450 bin TL ciro elde edildi. Açık artırma usulü ile satılan konutlar 99 bin TL’den, VIP ofisler 149 bin TL’den ve Cadde Dükkanlar 199 bin TL’den satışa sunuldu.



Fiyatı yatırımcı belirledi

Tamamlanmış ve iskanı alınmış markalı Gayrimenkul projelerindeki bağımsız bölümleri “Fiyatı siz belirleyin…” sloganı ile alıcılarla buluşturan Emlak Çadırı, katılımcılarına maket üzerinden değil, görerek beğendiği konut, ofis ya da dükkanı bütçelerine uygun fiyatlarla satınalma imkanı buldu. Ön başvuruları emlakcadiri.com web sitesi üzerinden kabul eden Emlak Çadırı’na yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi.