30 / 06 / 2024

erdoğan ve obama

erdoğan ve obama

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan 29 Mart,- 2 Nisan 2016 tarihleri arasında Amerika'ya yapacağı ziyarette, ABD Başkanı Obama ile Maryland eyaletinde inşa edilen caminin açılışına da katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat verdi: Dar ve orta gelirlilere kapsamlı konut desteği geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla beraber hükümet, dar ve orta gelirlilerin konuta erişimi için çalışma başlatıyor. Hazine ile TOKİ sahaya inerek, kapsamli bir destek paketi hazırlanacak. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konut ve araç piyasasında balon sönmeye başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından enflasyon ve hayat pahalılığı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Erdoğan'ın o açıklaması...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 80 bine yakın konut ve köy evini sahiplerine teslim ettik...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AFAD Başkanlığında "AFAD - DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni”nde bir konuşma gerçekleştirdi. Erdoğan; "Nüfusunun yüzde 71'i deprem riski çok fazla olan yerlerde ikamet eden Türkiye için kentsel dönüşüm çalışmaları bizler için tercihten öte zorunluluk.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 ayda deprem bölgesi genelinde 75 bin konut teslim edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman'daki deprem konutlarının teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Mehmet Özhaseki de tek tek tarih verdi. 

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceği ve acilen bitirilmeli!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, depremin Türkiye’nin gerçeği olduğunu belirterek, kentsel dönüşümdeki yetersizliklere dikkat çekti. Bayraktar Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceğidir ve acilen bitirilmelidir'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'daki kentsel dönüşümü merkezi yönetim ve yerel yönetimle sürdüreceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve dönüşümün kararlı bir şekilde sürdürüleceğinin altını çizdi.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 350 bin konut ve 1.5 milyon TL destek müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul Programı'nda 350 bin konutun dönüşümünü sağlayacaklarını ve 1,5 milyon destek vereceklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evi için teslim tarihi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 46 bin deprem konutu ve köy evini yıl sonuna kadar teslim etmeyi planladıklarını söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli ve asgari ücret zammı açıklaması! Çalışan ve emeklilere son dakika müjdesi geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ve asgari ücretlilerin dört gözle beklediği Ocak zammı ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 200 bin konut ve emeklilere ikramiye müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından konut ve emeklilere ikramiye başta olmak üzere birçok başlık hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, "Afet bölgesinde 200 bin konutun inşası hızla devam ediyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları hakkında açkılamalarda bulundu. Yapılan açıklama kapsamında kredi ve burs miktarına gelen zam oranı da belli oldu. İşte 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarının detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

erdoğan ve obama Haberi

erdoğan ve obama

Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan, Nükleer Güvenlik Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'ye gidiyor. Erdoğan 29 Mart,- 2 Nisan 2016 tarihleri arasında Amerika'ya yapacağı ziyarette, ABD Başkanı Obama ile Maryland eyaletinde inşa edilen caminin açılışına da katılacak. ABD Başkanı Obama ile yaklaşık 1 ay önce telefonla 1 saat 20 dakika görüşen Erdoğan'ın ABD ziyareti sırasında Suriye ve Bölgedeki yeni gelişmeler hakkında yüz yüze temaslarda bulunması da bekleniyor.



Cumhuriyet


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


ABD'deki Türkler için inşa edilen ve nisanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yapacağı külliyede, Osmanlı mimarisinde bir cami ve Selçuklu tarzı bir kültür merkezi bulunuyor


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 29 Mart-2 Nisan arasında ABD'nin başkenti Washington DC'de resmi açılışını yapacağı Maryland Külliyesi'nin mimarı Hilmi Şenalp, projeyi SABAH'a anlattı. Amerika'da artan Türk nüfusunun dini hizmet ihtiyaçlarını karşılamak...