09 / 05 / 2024

esinder yapı fatih mahallesi kentsel dönüşüm

esinder yapı fatih mahallesi kentsel dönüşüm

Esinder Yapı A.Ş. Kentsel Dönüşüm Kredisi kapsamında Türkiye’nin en genç ve yenilikçi bankalarından biri olan Denizbank ile garantörlük anlaşmasını imzaladı

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Fatih Ebiçlioğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Koç Holding’de ne iş yapıyor?

Fatih Ebiçlioğlu hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üniversitelerde öğretim görevlisi olarak ders veriyor? Arçelik’te hangi alanda çalışmalar yapıyor? İşte Fatih Ebiçlioğlu’nun hayatına ilişkin detaylar...

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan ne iş yapıyor?

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan hangi mesleği yapıyor? Fatih Erdoğan nereden mezundur? İşte detaylar!

Fatih Bayraktar Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Bayraktar Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bayraktar tarafından kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Fatih'te 10.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

Basın İlan Kurumu, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Binbirdirek Mahallesi, 235 ada 21 parselde, 25 yıl süreli olarak "Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama" modeli işini 10 milyon 488 bin 336 TL'ye ihaleye çıkardı.

Lagos Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Nolu Şubesi açıldı!

Lagos Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Nolu Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından açıldı.

Lagos Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi açıldı!

Lagos Yapı İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Nolu Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından açıldı.

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı!

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı. Mağdur G.E'nin avukatı Sinan Keskin, "Evde kıymete haiz bir şey bulamadık, ev tamamen boşaltılmıştı" dedi.

Fatih'te 2 bin 632 adet yapının mimari durumu incelendi! 

Fatih Belediyesi tarafından yürütülen envanter çalışmasının birinci etabında eski Eminönü bölgesinde 32 mahalledeki toplam 2 bin 632 adet tescilli sivil mimari yapının güncel durumları tespit edildi.

Fatih Portakal’ın çiftliğinde kaçak yapıya rastlanmadı!

Gazeteci Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal'ın İzmir Seferihisar'daki çiftliğinde kaçak yapılaşma olduğu yönündeki iddiası üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan incelemede kaçak yapıya rastlanmadı.

Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki çiftlik evine kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın Seferihisar’daki 8.3 dönümlük çiftlik evine, yasalara aykırı şekilde 3 kaçak yapı inşa ettiği öğrenildi. Portakal’ın zamanında eleştirdiği İmar Barışı’ndan da yararlandığı ortaya çıktı...

Fatih Cankurtaran'da 2 riskli yapı yıkılıyor!

İstanbul Fatih Cankurtaran Mahallesi Terbıyık Sokağı'nda yer alan riskli yapı statüsünde olan 2 binanın yıkımına başlandı...

esinder yapı fatih mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

esinder yapı fatih mahallesi kentsel dönüşüm


Anlaşmaya göre, kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen kat malikleri devlet desteğinin yanı sıra Esinder Yapı A.Ş. ve Denizbank işbirliğiyle çok uygun kredi avantajları kazanacaklardır. Denizbank'tan kentsel dönüşüm kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, Esinder Yapı A.Ş. ye başvurarak detaylı bilgi alabilirler.


Esinder Yapı A.Ş. toplantı salonunda imzalanan kredi törenine, Esinder Yapı A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Aksoy ve diğer yönetim kurulu üyelerinin yanında Denizbank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk; Mortgage ve Taşıt Finansman Bölümü  Bölüm Müdürü Hakan Varol ; Mortgage ve Taşıt Finansmanı Bölümü Bölüm Yönetmeni Serkut İsafça ;Avrupa 2 Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürü Murat Kulaksız; Avrupa 2 Bölge Müdürlüğü Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Arzu Koro; Avrupa 2 Bölge Müdürlüğü Mortgage ve...