05 / 05 / 2024

Eski bakan İlker Tuncay at çiftliği

Eski bakan İlker Tuncay at çiftliği

ESKİ Tarım Orman ve Köyişleri Bakanı Tuncay, Antalya’nın Kundu turizm bölgesinde Lara Horse Club At Çiftliği’ni hayata geçirdi. Tuncay, "At ve binicilik benim tutkum. Siyasetten emekli olduktan sonra yapmak istediğimi Antalya’da hayata geçirdim" dedi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Ankara-Eskişehir YHT ile 20 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Eskişehir hattının Türkiye'nin "gözbebeği" olduğunu kaydederek, "Ankara-Eskişehir hattında açılışından bu yana 5 Nisan 2024'e kadar 20 milyon 419 bin 448 yolcu taşındı." dedi.

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceği ve acilen bitirilmeli!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, depremin Türkiye’nin gerçeği olduğunu belirterek, kentsel dönüşümdeki yetersizliklere dikkat çekti. Bayraktar Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceğidir ve acilen bitirilmelidir'' dedi.

TOKİ Tuzla mağdurlarından eylem!

TOKİ mağdurları, senelerdir tamamlanmayan konutları sebebiyle Kartal Soğanlık Gümüşsuyu Mahallesi'ndeki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı inşaatının önünde bir araya gelerek eski bakan Murat Kurum’u protesto etti. 

Çevre ve Şehircilik eski Bakanından öneri!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, X sosyal medya hesabından Türkiye'nin kalkınması için gerekli olan 1'inci ve öncelikli şartı açıkladı. İşte Bayraktar'ın o paylaşımı...

AK Parti'nin İstanbul adayı resmen Murat Kurum oldu!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı resmen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum oldu. 

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

Adil Karaismailoğlu: Depreme dirençli yapılar yapmak bizlerin elinde! Vatandaş dönüşüm için ne diyor?

Ak Parti Trabzon Milletvekili ve Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Adil Karaismailoğlu, X sosyal medya hesabından, kentsel dönüşüm ile ilgili bir video yayınladı. Peki Adil Karaismailoğlu'nun bu açıklamasına vatandaşlardan hangi yorumlar geldi? 

Ahmet Eşref Fakıbaba'dan çarpıcı öneri: TOKİ arsa satmasın, satarsa kooperatiflere satsın! 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, TOKİ ile ilgili çarpıcı bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Fakıbaba'nın o açıklaması...

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı'ndan 5 öneri!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar ülkenin her alanda düze çıkabilmesi için 5 öneri açıkladı. İşte o öneriler...

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Eski Bakan Akdağ: ‘Kentsel dönüşümde mevzuatlar daha katı olmalı’

Kocaeli’nde Afet Yönetimi ve Afet Zamanlarında Sağlık Hizmetleri Kongresi’ne katılan Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, “Mevcut mevzuat kentsel dönüşümle alakalı insanlara bazı haklar veriyor. Bu konudaki mevzuatın çok daha katı olması gerektiği kanaatindeyim” diye konuştu.

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

Belediye işçilerine kadro gelişmesi! Reform niteliğinde adımlar atılacak! Açıklamalar peş peşe geldi!

Belediye işçilerine kadro düzenlemesine ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Vedat Bilgin, canlı yayında yaptığı açıklamada çalışmanın neredeyse bittiğini söylemişti. Peki, Belediye şirket işçilerine kadro verilecek mi? İşte detaylar...

Eski bakan İlker Tuncay at çiftliği Haberi

Eski bakan İlker Tuncay at çiftliği

TBMM’de 20 yıl milletvekilliği yapan, Mesut Yılmaz başbakanlığındaki 48’inci Hükümet’te Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı görevini üstlenen İlker Tuncay, emekliliğini atlarıyla ilgilenerek geçiriyor. Zamanının çoğunu geçen yıl devraldığı Antalya’daki at çiftliğinde geçiren Tuncay, ırk atlarını tek tek tımarlıyor, beslenmelerini takip edip Ankara ve İstanbul gibi şehirlerde düzenlenen yarışlara gönderiyor.


Arap, İngiliz ve Amerikan Mustang cinsi 30’un üzerinde atı bulunduğunu belirten Tuncay, onların her biriyle ayrı ilgilendiğini vurguladı. Atlarının 8’inin Ankara’da yarışta olduğunu, birkaç gün içinde döneceğini kaydeden Tuncay, şöyle dedi:


"At ve binicilik; benim tutkum. Siyasetten emekli olduktan sonra yapmak istediğimi Antalya’da hayata geçirdim. Lara Horse Club’te amatör biniciler için de atlarımız var. Buraya gelenler binicilik kursu alabiliyor, çocuklar saatlik atlara binerek eğlenebiliyor. Anne ve babaları ise kahvaltı yapıyor, içeceklerini yudumluyor....