25 / 08 / 2024

euro bölgesi son dakika

euro bölgesi son dakika

Bugün piyasaların merakla beklediği Euro Bölgesi eylül ayında yıllık enflasyon rakamları açıklandı. Enflasyon rakamları rekora imza atarken euro/TL kuru ne kadar oldu? Euro yükseldi mi, düştü mü? İşte 19 Ekim 2022 euro/TL kuru...

Euro Bölgesi'nde kıyamet kopuyor! Enflasyon zirve yaptı

Euro Bölgesi'nde, eylül ayında yıllık enflasyon enerji fiyatlarındaki artışın da etkisiyle yüzde 9,9'a çıkarak kayıtlardaki en yüksek seviyeyi kaydetti.

Euro Bölgesi'nde konut fiyatlarında düşüş yaşandı! 

Euro Bölgesi'nde konut fiyatları 2023 yıının son çeyreğinde yüzde 1,1 oranında azaldı. Buna göre, konut fiyatları senelik bazda Lüksemburg'da yüzde 14,4, Almanya'da yüzde 7,1, Finlandiya'da yüzde 4,4, Fransa'da yüzde 3,6 kadar azalmış oldu.

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Antalya'nın 4 ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında Antalya'da yaşanan aşırı yağış ve fırtına sonrası Muratpaşa, Kepez, Serik ve Aksu ilçelerinin 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu. 

Euro Bölgesi bankaları açıkladı! Mortgage başvuruları toparlanabilir

Euro Bölgesi bankaları, ipotek ve firmalara verilen krediler ile ilgili olarak talepte toparlanma beklediği açıklamasında bulunuldu.

Batman'daki selden etkilenen 11 mahalle "afet bölgesi" ilan edildi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin dört bir yanında etkisini gösteren sağanak yağış sebebiyle Batman'da sel felaketi yaşandı. Valilik'ten konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Kentte afet bölgesi ilan edilen mahalleler tek tek açıklandı. İşte o açıklama...

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi artış gösterdi

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, eylül ayında bir önceki aya oranla yüzde 0,4 yükseldi. Buna göre, Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, eylül ayında ağustos ayına oranla yüzde 0,4 artış gösterdiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Euro bölgesinde enflasyon son 2 yılın altına gerilerken euro kuru 30,16 TL oldu! 

Euro Bölgesi'nde ekim ayı tüketici fiyatları yıllık bazda düşüşe geçti. Böylece son 2 yılın en düşük seviyesini test ederken, Euro kuru ise 30.16 TL seviyesinde değerleniyor...

Euro Bölgesi'nde enflasyon Temmuz'da yıllık bazda yükseldi!

Temmuz'da bir önceki aya oranla yüzde 0,1 gerileyen Euro Bölgesi'ndeki enflasyon rakamları yıllık olarak ise yüzde 5,3 seviyesinde belirlendi.

Euro Bölgesi'ndeki kredi talebinde sert düşüş!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Banka Kredi Anketi'ne göre, Avro Bölgesi'nde hem firmalar hem de hanehalkının kredi talebi keskin bir biçimde azalış gösterirken, bankaların takipteki kredilere yönelik endişesi de artıyor.

Euro Bölgesi’nde çekirdek enflasyon tahminleri geride bıraktı!

Euro Bölgesi’nde çekirdek enflasyon Haziran ayında yapılan bütün tahminleri aşarak Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) gelecek haftaki toplantıda faiz artıracağı beklentisini güçlü hale getirdi.

IMF'den Euro Bölgesi için belirsizlik uyarısı!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva yaptığı açıklamada Avro Bölgesi'nde büyüme için aşağı yönlü, enflasyon için yukarı yönlü riskler olduğunu ve belirsizliğin yüksek seyrettiğini belirtti.

Euro Bölgesi’nde perakende satışlar yüzde 1,2 azaldı!

Euro Bölgesi’nde perakende satışlar yüzde 1,2 geriledi. en fazla düşüş yüzde 2,7 ile Letonya'da oldu. İşte detaylar...

Avrupa Merkez Bankası temsilcileri resmen açıkladı! Euro 20 gün sonra böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Konseyinin iki temsilcisi Euro Bölgesi'ndeki enflasyon görünümüne yönelik değerlendirmelerde bulundu. Değerlendirme sonuçlarına göre euronun yönü belli oldu. Euro 20 gün sonra böyle olacak.

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi yüzde 3,9 artış gösterdi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 3,9 yükseldi.

euro bölgesi son dakika Haberi

euro bölgesi son dakika

Euro bölgesinde bugün kritik gelişmeler yaşandı. Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan enflasyon rakamlarına çevrilmişti. Beklenen rakamlar açıkladı.

Euro Bölgesi'nde, eylül ayında yıllık enflasyon enerji fiyatlarındaki artışın da etkisiyle yüzde 9,9'a çıkarak kayıtlardaki en yüksek seviyeyi kaydetti. 

Kritik rakamlardan sonra euro ne kadar oldu? Euro kaç TL oldu? İşte son dakika euro kuru 19 Ekim 2022..

ENFLASYON RAKAMLARI AÇIKLANDI

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Euro Bölgesi ve Avrupa Birliği'nin (AB) eylül ayına yönelik yıllık enflasyon verilerini duyurdu. Verilere göre, Euro Bölgesi'nde ağustosta yüzde 9,1 olan yıllık enflasyon, eylül ayında yüzde 9,9'a yükselerek rekora imza attı.

Euro Bölgesi enflasyon kayıtları 1997 yılından itibaren tutukmaya başlanmıştı. Böylece Avro Bölgesi'nde eylül ayında enflasyon, verilerin Eurostat tarafından toplandığı son 25 yıldan beri ölçülen en yüksek seviye olarak kayıt altına alındı.

AB'de...