04 / 05 / 2024

ev kredisi başvuruları

ev kredisi başvuruları

Günümüzde herkes, kedi kuruluşları ve bankalarda sunulan düşük faizli ve uzun vadeli konut kredileri ile ev sahibi oluyor. Ev kredisinde bazı koşullar aranıyor. İşte ev kredisi başvuru koşulları..

Ev kredisi başvuru şartları!

Bir kimsenin kredi kullanarak ev alabilmesi için öncelikle gelirin aylık ödemelere uygun olması ve evin de gerekli koşulları taşıyor olması gerekiyor. Peki, ev kredisi başvuru şartları nelerdir?

Faizsiz evlilik kredisi başvuruları 15 Şubat'ta yapılacak! Yeni evlenecek gençler şimdi detaylara bakın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ilk kez deprem bölgesinde uygulanacak Aile ve Gençlik Fonu başvurularının 15 Şubat'ta alınacağını açıkladı. İşte o kredi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

1.20 faizli konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak? 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Orta Vadeli Program kapsamında yaptığı açıklama kapsamında, ilk defa ev alacak vatandaşlara yönelik güzel haberler kaydedildi. Buna göre, 1.20 faiz oranı ile düşük faizli konut kredisi kampanyası başlatılacağı açıklandı. İşte haberin detayları...

İlk evim konut kredisi için başvurular başladı mı? Düşük faizli konut kredisinde son durum!

İlk defa konut sahibi olacaklara düşük faizli konut kredisinde detaylar pek çok kişi tarafından araştırılıyor. 1.20 düşük faizli konut kredisinden hiç konut olmayan kişiler yararlanabilecek. Peki, ilk evim konut kredisi için başvurular başladı mı?

Evlilik kredisi başvuruları başladı mı? Faizsiz krediden yararlanmak isteyenler acele etsin! Ayrıntılar netleşti...

Aile ve Gençli Fonu dün resmen kuruldu. Söz konusu fonun kurulmasının ardından gözler evlilik kredisine çevrildi. Peki evlilik kredisi başvuruları başladı mı? Faizsiz krediden yararlanmak isteyenler dikkat...

Düşük faizli konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak, kimler başvurabilir?

İlk defa konut alacaklara yönelik Orta Vadeli Program (OVP) ile konut kredisi başvuru tarihleri ve şartları, konu ile ilgilenenlerin gündeminde ilk sırada yer alıyor. Peki 1,20 düşük faiz oranı ile İlk Evim konut kredisi başvuruları ne zaman başlıyor? 

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı!

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı...

Ev hanımlarına emeklilik başvuruları 2023 başladı mı, şartları neler?

Milyonlarca ev hanımı emekli hayalini kuruyor. Peki, Ev hanımlarına emeklilik başvuruları 2023 başladı mı, şartları neler? İşte son dakika gelişmeleri...

Konut kredisi faizleri 23 yılın zirvesini, başvurular 28 yılın dibini gördü!

ABD'de konut kredisi faizleri 23 yılın zirvesini görürken, başvurular ise 28 yılın dibini gördü.

Faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları neler?

Evlilik kredisi başvuru tarihi, ödeme takvimi ve şartları ile ilgili detaylar merak konusu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili açıklamada bulundu. Açıklama sonrasında faizsin evlilik kredisi başvuruları gündemde.

Evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlayacak? 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin TL verilecek!

Milyonlarca çiftin heyecanla belediği evlilik kredisinin ne zaman verileceği merak ediliyor. Peki, Evlilik kredisi başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

ABD'de mortgage (konut kredisi) faizleri yükselirken başvurular azaldı!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, önceki hafta yüzde 7,27'ye oranında artarken, mortgage başvuruları 1996 yılından bu yana en düşük seviyeye geriledi.

Evlilik kredisi başvuruları başladı mı? İki yıl geri ödemesiz 150 bin TL evlilik kredisinde son durum!

Yeni evlenecekler için 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki evlilik kredisi başvuruları başladı mı? İki sene geri ödemesiz 150 bin TL evlilik kredisinde son durum...

ABD'de mortgage başvuruları son 27 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de mortgage (konut kredisi) başvuruları, mortgage faiz oranlarındaki gerilemelere rağmen geçen hafta 1996 yılının Aralık ayından bu yana kaydedilmiş olan en düşük seviyelere indi.

ev kredisi başvuruları Haberi

ev kredisi başvuruları

Ev kredisi başvuru koşulları!

Günümüzde herkes, kedi kuruluşları ve bankalarda sunulan düşük faizli ve uzun vadeli konut kredileri ile ev sahibi oluyor. Ev kredisinde bazı koşullar aranıyor.


Konut kredisi verilecek kimselerde aranan özellikler bankadan bankaya değişmek ile birlikte genel olarak aradıkları bazı ortak koşullar bulunuyor.


Bu nedenle bir bankanın onay vermediği konut kredisi başvurusuna diğer bir banka onay verebiliyor, çünkü her bankanın almak istediği risk profili değişiktir. Ancak aranan bazı ortak koşulların olduğunu belirtmiştik. Konut kredisi başvuru şartları şu şekilde sıralanıyor:


Ev kredisi şartları 2015..

Kişinin Kredi Özgeçmişi

Mortgage almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülür. Kişinin daha önceden batık borcunun bulunmaması, karşılıksız çekinin olmaması, olan borç ve taksitlerini düzenli ödüyor olması ve halihazırda aşırı borç altında olmaması kredi notunun yükselmesini sağlar.


Kişinin Toplam Geliri

Hemen...