09 / 05 / 2024

ev mi alıcan bitanesi

ev mi alıcan bitanesi

"Nlogo İstanbul: Vurur yüze ifadesi, ev mi alıcan bitanesi" sloganıyla yükselen Nlogo İstanbul Konutları 7 bloktan oluşuyor. Projede daire fiyatları 171 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dolar mı, ev mi?

Son zamanlarda milyonlarca yatırımcı dolara yönelmeye başladı. Dolar yatırımcılarının sayısı her geçen gün artarken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci sosyal medya hesabından 'dolar mı ev mi?'' diye sordu. 

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira gündemde! Ev sahibi isyan etti! Gecekondu kirası veriyor!

Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine 11 bin lira veren Feraye Tanyolaç, ev sahibinin kiranın 80 bin liraya çıkarılması üzerine ev incelemeye alındı. Ev sahibi 'gecekondu kirası' veriyor diyerek tepki gösterdi. 

Yabancılara sahte kira sözleşmesi şoku: İkamet izni olmayanlara ev kiralamaya çalışan 6 şüpheli gözaltında!

Yasal olarak ikamet izni bulunmayan yabancı uyruklulara sahte kira sözleşmeleri hazırlayarak Ankara İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne ibraz eden 6 şüphelinin göz altına alındığı belirtildi. İşte detaylar...

'700 bin liraya ev mi araba mı' diyenlere İslam Memiş'ten en net yanıt geldi!

Son zamanlarda konut ve otomobil yatırımının ne kadar doğru olduğu tartışma konusu olurken yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de '700 bin liraya ev mi araba mı?' sorusuna yanıt verdi. 

1951 yılında İstanbul'a yeni mahalle: Levent!

Levent mahallesi, 1951 yılında kurulmuş. Mahallenin kurulmasında Levend arazisi tercih edilmiş ve toplamda 391 ev yer alıyormuş.

Kiracılar dikkat! Kiracı eve ev arkadaşı alabilir mi? Alırsa hangi şartlarda alabilir?

Kiracılar için kira fiyatları çok fazla artınca ev arkadaşı almak ve kirayı paylaşmak bir çözüm yolu haline geldi. Fakat böyle bir durumda yasal mevzuat merak edilen konular arasında yer alıyor. Bir kiracı eve ev arkadaşını hangi şartlarda alabilir?

Ev mi, borsa mı?

Peter Lynch ve John Rothcild'in birlikte yazdıkları Borsada tek başına kitabının 47'nci sayfasına değinen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci ''ev mi, borsa mı?'' sorusuna yanıt verdi..

Ünlü mimar sordu: Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? Bu çirkine olan merakımız sizce neden? 

Ünlü mimar Şenol Gökner resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? bu çirkine olan merakımız sizce neden?" diye sordu. İşte Şenol Gökner'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Ev mi dükkan mı? İstanbul, Ankara ve İzmir verileri masaya yatırıldı, bakın ne sonuç çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan fiyat endeksini yayımlamasından sonra konut ve dükkan fiyatlarındaki değişim de masaya yatırıldı. Peki ev mi dükkan mı? 

2 milyon TL paranız olsa 15 bin TL kira getirili ev mi alırsınız, aylık 60 bin TL getirili faize mi yatırırsınız?

Son günlerde konut yatırımı ve mevduat faizleri sık sık karşılaştırılıyor. Peki 2 milyon TL paranız olsa 15 bin TL kira getirili ev mi alırsınız yoksa aylık 60 bin TL getirili faize mi yatırırsınız? Vatandaşlar ne dedi? İşte vatandaşlardan gelen yorumlar...

Yasal artışın üzerinde ödenen kira ev sahibinden geri alınabilir mi?

Kira fiyatlarındaki fahiş artışlar gündemden düşmüyor. Ülke genelinde barınma en büyük problem haline gelirken kiracıların kira fiyatlarıyla mücadelesi devam ediyor. Peki kira artışı ne kadar olmalı? Fazla ödenen kira ev sahibinden geri alınabilir mi?

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Evi kiraya vermek mi? yoksa vadeli hesaba yatırım mı? daha cazip...

Ev kiraya vermek iyi bir yatırım mı? Yoksa paranızı vadeye yatırıp faiz almak mı daha cazip! Ev kiraya vermek uzun dönemde kazandıran bir yöntemdir. Fakat son günlerde sosyal medya x üzerinden, uzmanlar ev mi? vadeli hesap mı? konusunu tartışmaya açıyor. İşte haberin detayları ve yorumlar...

ev mi alıcan bitanesi Haberi

ev mi alıcan bitanesi

Toplamda 2 bin 679 adet dairenin yer aldığı Nlogo İstanbul Residence'de tamamı peşin ödemelerde liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim uygulanıyor. Proje Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 


"Nlogo İstanbul: Vurur yüze ifadesi, ev mi alıcan bitanesi" sloganıyla tanıtılan Nlogo İstanbul Evleri İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa ediliyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. 


Atatürk Havaalanı’na 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakikalık uzaklıkta olan Esenyurt Nlogo İstanbul'da banka kredili alımlarda 120 ay vade avantajı sunuluyor. 


Özyurtlar Nlogo İstanbul'da yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan kısım 60 ay vade farkı olmadan taksitlendiriliyor ve taksit ödemelerine 2017 yılında başlanıyor. 


Nlogo Esenyurt Rezidans'ın sosyal olanakları arasında; sauna, spor salonu, çocuk oyun alanı ve fitness center, çocuk oyun alanları, açık-kapalı yüzme havuzu, sinema salonu, Türk...