15 / 05 / 2024

Ev Yol International İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Ev Yol International İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Ev Yol International İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Rafieianzab tarafından kuruldu.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Kira bedelini artırmak isteyen ev sahibi ne yapabilir, kira bedelinde sınır nedir?

Konut kira artışlarında yüzde 25’lik sınırın mağduriyete yol açtığı söylemleri gelmeye devam ediyor. Peki Kira bedelini artırmak isteyen ev sahibi ne yapabilir, kira bedelinde sınır nedir?

Ev sahipleri dikkat! Kiracı ile komşusu arasında yaşanan sıkınıtıda kiracı evden çıkartılır mı?

Kiracı ve ev sahipleri arasında son zamanlarda yaşanan sorunların yanı sıra, kiracıların komşuları ile olan sıkıntıları da evden çıkarılmaya yol açabileceği kaydedildi. Buna göre ev sahiplerinin yasal hakları ve çıkarılma sürecinin nasıl işlediği önemli bir detay. İşte haberin ayrıntıları...

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken vergilere dikkat! Emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken tapu harç ve vergilerinde değerinden farklı gösterilmesinin neye yol açacağı tek tek açıklandı. Peki emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Konut kiralamada yeni kriz: Bazı ev sahipleri yüzde 25 sınırını aşan uygulamayı devreye aldı!

Ev kiralama yöntemi kiracı ve ev sahipleri arasında sorunlara yol açıyor. Bazı ev sahipleri 'tahliye taahhütnamesi' şartıyla evi kiraya veriyor. Bu yöntemle yasal kira zammı yüzde 25 sınırı aşılabiliyor. 

Yüksek ev ve kira fiyatlarını çözecek yol haritası çizildi: Bakan Mehmet Şimşek tek tek anlattı! 

Türkiye'de son iki senede kira ve ev fiyatları uçtu. Bu konuda harekete geçen hükümet yürürlüğe girecek birçok konu için harekete geçti. Bakan Mehmet Şimşek, fahiş kira ve konut fiyatlarındaki artışın kalıcı çözümü için alınacak önlemleri anlattı.

Ev sahiplerinden kira artışına yeni yol!

Yükselen kiralarla ev bulmak giderek güçleşirken, ev sahiplerinin tutumu farklılaştı. Eskiden memur ve evli kiracı arayan ev sahipleri artık bekar ve öğrenciye yöneldi. Uzmanlar ev sahiplerinin tercihinin sebebini paylaştı. İşte tüm detaylar...

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri bunu da yaptı: Ya evi boşalt ya da farkı öde!

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri yeni bir yol buldu. Kiracılardan geçmiş dönem enflasyon farkını isteyip alacaklı davası açan ev sahibi  ''ya geçmiş farklı öde ya da evi boşalt' diyerek kiracılarından yüksek kira talep ediyor.

Oturduğumuz ev sağlam mı? Depreme karşı dayanıklı mı? Yıkılma riski var mı? İşte bu soruların yanıtları...

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve toplam 10 ili etkileyen deprem felaketleri bölgede büyük hasarlara ve can kayıplarına yol açtı. Ülkemizin deprem kuşağında olması sebebiyle şimdi herkes aynı soruları soruyor: “Oturduğum ev sağlam mı? Ne kadar güvenilir? Yıkılma riski var mı?”

ABD'de ev alanlar kazançlı çıkacak!

ABD’nin önde gelen emlak broker şirketi International Realtors Group, Türk yatırımcılara Miami ve Baltimore kentlerinde avantajlı şartlarla ev alma imkanı sunuyor.

Emlakçılardan ev fiyatlarını düşürecek öneri!

2020 yılında konut fiyatlarındaki aşırı artış, ev almak isteyen vatandaşların kredilere yönelmesine yol açtı. Emlakçılar imara kapalı alanların imara açılmasıyla fiyatların düşüreceğini söyledi...

Adana Feke'de yol çöktü: 1 ev yıkıldı!

Adana Feke'de meydana gelen heyelan sonucunda yol çöktü. İlçede bir ev yıkıldı ve kullanılmaz hale geldi.

Ev Yol International İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ev Yol International İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Rafieianzab tarafından kuruldu.

Ev Yol International İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Ev Yol International İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres

Ev Yol International İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Rafieianzab tarafından kuruldu.

Ev Yol International İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...