11 / 05 / 2024

EVA filyos

EVA filyos

Türkiye'nin ilk mega endüstri bölgesi olan Zonguldak Filyos yatırımcıların ilgi odağı olmaya başladı. Filyos Liman Projesi’nin inşa edilmesinden sonra ilgi rağbet görmeye başladı. 

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye 17. Uluslararası ödül!

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme, alanında Avrupa'nın en prestijli ödülü olarak kabul edilen European Property Awards danışmanlık kategorisinde 17. ödülünü aldı.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 35. sayısı yayınlandı!

 EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her 3 ayda bir yayınlanan ''Periskop Analiz'' yayınının 35. sayısı yayınlandı. 

Eva Gayrimenkul Periskop'un 45. sayısı yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 45. sayısı yayınlandı.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 44. sayısı yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 44. sayısı yayınlandı.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 34. sayısı yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, her 3 ayda bir yayınladığı PERİSKOP yayınının 34. sayısını paylaştı. 2017'nin Nisan-Mayıs-Haziran dönemine ait veriler haberimizin içinde...

Eva Gayrimenkul Periskop'un 43. sayısı yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınladığımız "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 43. sayısı yayınlandı

Evaş Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evaş Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Can Erçaçan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zonguldak Filyos imara açılacak!

Anadolu Bayram Gazetesi köşe yazarı olan Derya Akbıyık bugünkü yazısında Zonguldak'ın Filyos Bölgesi'nde hayata geçirilmesi planlanan Filyos Vadisi projesinden bahsetti. Akbıyık, bölgenin imara açılacağını açıkladı.

EVA'nın ekonomide Nisan 2017 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 41. sayısını yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

Eva Gayrimenkul Periskop'un 33. sayısı yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, her 3 ayda bir yayınladığı PERİSKOP yayınının 33. sayısını paylaştı. 2017'nin ilk 3 ay ile ilgili veriler haberimizin içinde...

EVA'nın ekonomide Mart 2017 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 40. sayısını yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

Filyos Limanı'nın inşaatı başladı!

Demir Medya Gazetesi köşe yazarı olan Derya Akbıyık, bugünkü yazısında Zonguldak'taki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Akbıyık, Filyos liman inşaatının başladığını belirtti.

TOKİ Zonguldak Filyos'a 3 bin 52 konut inşa ediyor!

TOKİ Zonguldak sınırlarından Karadeniz'e dökülen Filyos Çayı kıyılarına 3 bin 52 konut inşa ediyor. Bölge yeni bir yaşam alanına kavuşuyor.

EVA filyos Haberi

EVA filyos

Türkiye'nin ilk mega endüstri bölgesi olan Zonguldak Filyos yatırımcıların ilgi odağı olmaya başladı. Filyos Liman Projesi’nin inşa edilmesinden sonra ilgi rağbet görmeye başladı.

Yapımı tamamlanan yeni evlerde konut fiyatları hızla yükselerek, 6.000-10.000 Türk Lirası metrekaresi, arsalar ise 3000-4000 Türk Lirası metrekare arasında satışa sunuluyor.

EVA Gayrlmenkul Değerleme Koordinatörü Mehmet Türkmen, Türkiye'nin ilk mega endüstri bölgesi olan Filyos’ta gayrimenkul fiyatlarının her geçen gün çoğaldığını vurgulayarak, “Zonguldak Filyos Limanı Türkiye’nin artan dış ticaretini karşılamak ve bölgesel bir aktarma merkezi olmasını sağlamak için planlanmış üç büyük yatırımdan biridir. Türkiye'nin ilk mega endüstri bölgesi olan Filyos Endüstri Bölgesi, güneyindeki Filyos Serbest Bölgesi ve Türkiye'nin en büyük limanlarından biri olan Filyos Limanı da Filyos Yatırım Havzası'nda yer alan ve Türkiye’nin önemle üzerinde durduğu ulusal bir...