22 / 07 / 2024

Evini müzeye dönüştürdü

Evini müzeye dönüştürdü

Emekli resim öğretmeni Haydar Durmuş resimleriyle evini müze haline getirdi...

KİPTAŞ ve Şişli Belediyesi arasında kentsel dönüşüm protokolü! 24 proje alanında 407 bağımsız birim dönüştürülecek! 

Şişli Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) iştiraki KİPTAŞ arasında kentsel dönüşüm protokolü ile Şişli’de uzlaşmanın sağlanmış olduğu toplamda 24 proje alanında 407 bağımsız birimin dönüştürülecek.

Tuzla'da 10 yılda 25 bin bağımsız bölüm dönüştü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'da 10 senede 25 bin bağımsız bölümün dönüştüğünü söyledi. 

Evini dönüştürmek isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde hangi teşvik ve destekler veriliyor 2024?

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden sonra kentsel dönüşümün önemi de bir kez daha anlaşıldı. Peki evini dönüştürmek isteyenler için hangi teşvik ve destekler veriliyor? İşte kentsel dönüşüm teşvik ve destekleri...

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

Bakan Özhaseki: Bugüne kadar 2 milyon 250 bin konut dönüştü, 425 bin civarında konutun dönüşümü sürüyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem hazırlığında kentsel dönüşümün önemini işaret ederek, bugüne kadar 2 milyon 250 bin konutun dönüştüğünü dile getirdi. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

'Türkiyem için üzgünüm' diyen Prof. Dr. Ahmet Ercan: 'Ülkenin tümü dar gelirliye dönüştü'

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'Türkiyem için üzgünüm' diyerek, ülkenin tümünün dar gelirliye dönüştüğünü söyledi. İşte Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

İstanbul'da 855 bin bağımsız bölüm dönüştürüldü! Dönüşmesi gereken yaklaşık 600 bin konut daha var!

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Kentsel dönüşüm projelerine ilişkin bilgi veren Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de şimdiye kadar 60 bin, İstanbul'da ise 855 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü söyledi.

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü ve 5 senede de 1.5 milyon konutu dönüştüreceklerini belirtti. 

Evini dönüştürmek isteyenler hemen baksın! İki yıl ödemesiz, 1 milyon 250 bin TL’lik kentsel dönüşüm kredisi veriliyor!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden sonra Hazine ve Maliye Bakanlığı harekete geçti. Evini dönüştürmek isteyen vatandaşlar için daire başına iki yıl ödemesiz 1 milyon 250 bin lira ayrıldı. 

Evini müzeye dönüştürdü Haberi

Evini müzeye dönüştürdü
Trabzon'da yetmiş yaşındaki emekli resim öğretmeni Haydar Durmuş, çoğunluğunu kendisinin yaptığı 250 resmi, adeta müzeye çevirdiği üç katlı evinin iki katında...