07 / 05 / 2024

fatih altaylı İstanbul Havalimanı metrosu

fatih altaylı İstanbul Havalimanı metrosu

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı bugünkü yazısında, İstanbul Havalimanı metrosunu kaleme aldı. işte Altaylı'nın o yazısı...

Fatih Altaylı'dan yabancıya konut satışı tepkisi: Parayı verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor!

Fatih Altaylı, katıldığı bir yayında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve "250 bin dolar verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor" dedi. Peki yabancıya konut satışı ile ilgili vatandaşlar neler söyledi? 

Fatih Altaylı'dan gayrimenkul piyasası yorumu: İşler karışacak, iyi niyetliler kazıklanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in emlak vergisi ve tapu konusunda atacağı adımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Fatih Altaylı ''İşler karışacak, iyi niyetliler kazıklanacak.'' dedi.

Fatih Altaylı duyduğu Borsa İstanbul dedikodusunu açıkladı: '1,5-2 aydır...'

Borsa İstanbul'daki düşüşler özellikle küçük yatırımcıyı da derinden etkiledi. Ekonomist Özgür Demirtaş'ın Borsa İstanbul'daki dünkü düşüş sonrası yaptığı yorum gündem olurken gazeteci Fatih Altaylı "Yerli ve yabancı dostlarımız var" diyerek piyasalarda 1,5-2 aydır konuşulan dedikoduyu açıkladı

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'de!

Arnavutluk Adalet Bakanlığı tarafından Türkiye'ye iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, İstanbul'a getirildi.

Doğalgaza o tarihte indirim gelebilir! 

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü köşe yazısında 20 Nisan'da doğalgaza indirim yapılacağını iddia etti. Altaylı, "20 Nisan’da yapılacak doğalgazın karaya erişmesi töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan “Yeni” bir “Müjde” verecek ve doğalgaz ücretine bir indirim açıklayacak.

İstanbul otogarı için korkutan açıklama geldi! Depreme dayanıklı değil!

İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan İstanbul otogarının depreme dayanıklı olmadığını açıkladı.

İstanbul'daki İBB'ye ait binanın 25 yıllık tahsisinin iptali engele takıldı!

Fatih’te İstanbul İtfaiyesi’nin yanı başında yer alan İBB’ye ait binanın 2010'da Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’ne 25 seneliğine bedelsiz tahsis edilmesine ilişkin kararın iptali, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun oyları ile kabul edilmedi. İşte ayrıntılar...

Fatih Altaylı: İktidar seçim için İslam ülkelerinden yüklü miktarda para topluyor

Habertürk yazarı Fatih Altaylı iktidarın seçimi kazanmak için her şeyi göze aldığını dile getirirken İslam ülkelerinden yüklü miktarda nakit dolar transfer edildiğini ve bunun nasıl ödeneceğinin dahi hesaplanmadığını aktardı.

Fatih Altaylı'dan hükümete KYK kredileriyle ilgili flaş talep!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, AK Parti hükümetine seslenerek KYK kredisini faizleriyle birlikte ödeyen vatandaşlar için çağrıda bulundu.

Fatih Altaylı vatandaşın cebinden çıkacak parayı açıkladı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomik önlemlerin ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

İstanbul'da 700 bin bina kentsel dönüşüme girmeli!

17 Ağustos İstanbul depremi yıldönümü gelirken uzman isimler büyük İstanbul depremine yönelik açıklamalarına devam ediyor. AFAM Müdürü ve inşaat mühendisi Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan, İstanbul'da 700 bin binanın kentsel dönüşüme girmesi gerektiğini dile getirdi. 

İstanbul Havalimanı metrosuyla ilgili şok iddia!

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı bugünkü yazısında, İstanbul Havalimanı metrosunu kaleme aldı. işte Altaylı'nın o yazısı...

Fethiye Kayaköy'de sit alanında kaçak inşaat yapılıyor iddiası!

Fethiye Kayaköy'de inşaat yasakları kalkar kalkmaz, burası SİT alanı ve özel koruma bölgesinde olmasına rağmen, kaçak inşaatlar yapılmaya başlandı. Habertürk Gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı'nın okur mektupları köşesinde bir okuyucu kaçak inşaatla ilgili bilgi verdi.

fatih altaylı İstanbul Havalimanı metrosu Haberi

fatih altaylı İstanbul Havalimanı metrosu

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı bugünkü yazısında, İstanbul Havalimanı metrosunu kaleme aldı. işte Altaylı'nın o yazısı...

Metrosuz havalimanı, merdivensiz adliye desem

Dünkü yazımda iktidarın öngörüsü ile ilgili eleştiriler yapınca ve bunu da Kanal İstanbul’a bağlayınca bazıları çok kızdı.

Troll ordularının saldırısını zaten saymıyorum da, bazı ciddi ciddi unvanlı kişiler bile “Ne demek istiyorsun” demişler.

Demek istediğim bir şey yok.

Açık açık söylüyorum.

Siz anlamak istemiyorsunuz.

Bir şeyi yaparken, bir kararı alırken önünü arkasını iyi hesap etmiyorsunuz ve sonra sıkıntı çıkıyor.

Genelde kervan yolda düzülür diye alelacele iş yapıyorsunuz ama kervan her zaman yolda düzülemiyor.

Dostlar alışverişte görsün diye gereksiz alışverişe çıkıyorsunuz ama kredi kartını sonra bize ödetiyorsunuz.

Hesapsız kitapsız iş yapıyorsunuz.

İtiraz kültürü olmadığı için de içerden hiç kimse “Yahu bu yanlış” diyemiyor.

Dışardan söyleyeni ise anında hain ilan ediyorsunuz.

Dün verdiğim...