15 / 05 / 2024

fed kredi programında düzenleme 2020

fed kredi programında düzenleme 2020

ABD Merkez Bankası, yeni tip koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini hafifletmek amacıyla uygulamaya koyduğu küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik kredi programında, minimum kredi ölçeğini 250 bin dolardan 100 bin dolara düşürdü.

Faizsiz kredi için son 6 gün uyarısı geldi, hesaplara anında geçiyor! İşte bankaların Nisan 2024 kampanyaları!

Bankalar müşteri kazanabilmek için yeni kampanyalarını açıklarken, faizsiz kredi kampanyasında da artık son 6 güne girildi. İşte bankaların 0 faizli kampanyaları...

Kredi kartı kullananlara kötü haber! Kredi kartı faiz oranları artırıldı!

Milyonlarca kredi kartı kullanıcısını yakından ilgilendiren kritik karar Merkez Bankası'ndan geldi. Alınan yeni kararla birlikte kredi kartında aylık azami akdi faiz yüzde 4,25'e yükseltildi.

Kredi kartıyla taksitli alışveriş bitiyor mu? Ünlü ekonomist işte o tarihi işaret etti

Milyonlarca kişi kredi kartlarında taksit uygulamasıyla ilgili açıklanacak kararı merakla bekliyor. Son günlerde ekonomi dünyasının gündeminde olan konuyla ilgili açıklama ve tarih Ziraat Bankası eski yöneticisi, ekonomist Şenol Babuşçu'dan geldi.

Kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile altın almak isteyenler kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Bankalar kredi kartlarında yeni düzenlemeye gitti. Alınan karara göre, nakit avans ve taksit sayıları azaltıldı. Peki kredi kartı ile altın alınır mı? Kredi kartı ile taksitle altın alınır mı? 

Faizsiz kredi kampanyası nedir? 5 bankanın açıkladığı detaylar belli oldu!

Yeni düzenlemeler ile birlikte kredi kartında nakit avans sayısı azalıp kredi faiz oranları da artıyor. Buna göre, bazı bankalar da hala düşük miktarlarda ve şartlara bağlı da olsa sıfır faizli kredi veriyorlar. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor?

Kredi kartlarına sınırlama getirildi, taksit sayısı düştü

Bankalar kredi kartlarında yeni düzenlemeleri açıkladı. Alınan kararlar doğrultusunda nakit avans çekimleri ve taksit sayıları üzerinde sınırlamaya gidildi.

Kredi kartlarında sınırlama nereden başlayacak? İlk işaret geldi...  

Kredi kartı harcamalarındaki yükseliş devam ederken gözler ekonomi yönetiminden gelecek kararlara çevrildi. Peki kartlarda hangi düzenlemeler bekleniyor, ilk sınırlama nereden başlayacak?

ATO'dan, ticari kredi kartları için 'taksit sayısı artsın' talebi geldi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, ticari kredi kartlarında uygulanacak olan taksit sayısının artırılmasının üretime ve ticarete olumlu yansıyacağını açıkladı. 

Bankalardan müşterilerine 'Kartınız kapanabilir' mesajı! Kredi kartında yeni düzenlemeler geliyor...

Bankalar kredi kartı kullanıcılarına ''kredi kartınız kapanabilir'' mesajı attı. Mesajlar karşısında şoke olan vatandaşlar nedenini araştırmaya başlarken, bankalar nedeninin açıkladı. İşte detaylar...

Çanlar kredi kartları için çalıyor: Borçlar 1.2 trilyon liraya ulaştı!

Bireysel kredi kartı borçları 1.2 trilyon TL'ye ulaştı. Tüketimin enflasyonla mücadeledeki zorlayıcı etkisi sebebiyle ekonomi yönetiminin de kredi kartlarında frene basması bekleniyor.

Kredi kartında flaş düzenleme! Kısıtlanıyor mu? Ekonomistler olasılıkları peş peşe sıraladı

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, kredi kartı kullanımındaki artışlara dikkat çekerek düzenleme gelebileceğini açıkladı.

Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 sene önce duyurduğu 'çılgın proje' Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

fed kredi programında düzenleme 2020 Haberi

fed kredi programında düzenleme 2020

ABD Merkez Bankası'ndan (Fed), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkilerini hafifletmek amacıyla uygulamaya koyduğu küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik kredi programında, minimum kredi ölçeğini 250 bin dolardan 100 bin dolara düşürdü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Fed'den yapılan açıklamada, küçük işletmelere daha iyi destek sağlamak amacıyla Ana Cadde Borç Verme Programı'nın şartlarında değişiklik yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, program kapsamındaki 3 kredi opsiyonu için minimum kredi ölçeğinin 250 bin dolardan 100 bin dolara düşürüldüğü kaydedildi. Bu kapsamda alınan ücretlerin de daha küçük kredilerin sağlanmasını teşvik edecek şekilde düzenlendiği belirtilen açıklamada, söz konusu program kapsamında bu zamana kadar çok çeşitli sektörlerden işletmelere toplamda 3,7 milyar dolarlık kredi...