25 / 07 / 2024

fed kredi programında düzenleme

fed kredi programında düzenleme

ABD Merkez Bankası, yeni tip koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini hafifletmek amacıyla uygulamaya koyduğu küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik kredi programında, minimum kredi ölçeğini 250 bin dolardan 100 bin dolara düşürdü.

Kredi kartlarında yeni dönem 1 Temmuz'dan itibaren başlıyor! Kredi kartı olanlar dikkat! Ödeme yapmadan bakın!

Milyonlarca kredi ve banka kartı sahiplerini yakından ilgilendiren yeni gelişme yaşandı. Kredi kartlarında yeni dönem 1 Temmuz itibariyle başlıyor. İşte ayrıntılar...

Kredi kartlarında yasal takibe düşenlerin sayısı yüzde 70 arttı

Bireysel kredi veya kredi kartı borcunu ödeyemediği için hakkında yasal takip başlatılanların sayısında patlama yaşandı. Geçen yılın ilk dört ayına göre yüzde 70 arttı.

Kredi kartında takibe düşen sayısı yüzde 90,8 arttı!

Kredi kartı borcu nedeniyle yasal takibe intikal etmiş kişi sayısı bu yılın Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 90,8 oranında artış göstererek, 124 bin 959 kişiye ulaştı ve 28 ayın zirvesini gördü.

Bankaların 0 faizli kredi kampanyalarında rakam 35 bin TL'ye çıktı! İşte banka banka faizsiz kredi kampanyaları!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan 0 faizli kredi kampanyalarında rakam 35 bin TL'ye kadar çıktı. İşte son dakika banka banka faizsiz kredi kampanyaları...

Faizsiz kredi için son 6 gün uyarısı geldi, hesaplara anında geçiyor! İşte bankaların Nisan 2024 kampanyaları!

Bankalar müşteri kazanabilmek için yeni kampanyalarını açıklarken, faizsiz kredi kampanyasında da artık son 6 güne girildi. İşte bankaların 0 faizli kampanyaları...

Faizsiz kredi kampanyası nedir? 5 bankanın açıkladığı detaylar belli oldu!

Yeni düzenlemeler ile birlikte kredi kartında nakit avans sayısı azalıp kredi faiz oranları da artıyor. Buna göre, bazı bankalar da hala düşük miktarlarda ve şartlara bağlı da olsa sıfır faizli kredi veriyorlar. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor?

Kredi kartlarına sınırlama getirildi, taksit sayısı düştü

Bankalar kredi kartlarında yeni düzenlemeleri açıkladı. Alınan kararlar doğrultusunda nakit avans çekimleri ve taksit sayıları üzerinde sınırlamaya gidildi.

Kredi kartlarında sınırlama nereden başlayacak? İlk işaret geldi...  

Kredi kartı harcamalarındaki yükseliş devam ederken gözler ekonomi yönetiminden gelecek kararlara çevrildi. Peki kartlarda hangi düzenlemeler bekleniyor, ilk sınırlama nereden başlayacak?

ATO'dan, ticari kredi kartları için 'taksit sayısı artsın' talebi geldi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, ticari kredi kartlarında uygulanacak olan taksit sayısının artırılmasının üretime ve ticarete olumlu yansıyacağını açıkladı. 

Bankalardan müşterilerine 'Kartınız kapanabilir' mesajı! Kredi kartında yeni düzenlemeler geliyor...

Bankalar kredi kartı kullanıcılarına ''kredi kartınız kapanabilir'' mesajı attı. Mesajlar karşısında şoke olan vatandaşlar nedenini araştırmaya başlarken, bankalar nedeninin açıkladı. İşte detaylar...

Çanlar kredi kartları için çalıyor: Borçlar 1.2 trilyon liraya ulaştı!

Bireysel kredi kartı borçları 1.2 trilyon TL'ye ulaştı. Tüketimin enflasyonla mücadeledeki zorlayıcı etkisi sebebiyle ekonomi yönetiminin de kredi kartlarında frene basması bekleniyor.

Kredi kartında flaş düzenleme! Kısıtlanıyor mu? Ekonomistler olasılıkları peş peşe sıraladı

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, kredi kartı kullanımındaki artışlara dikkat çekerek düzenleme gelebileceğini açıkladı.

Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 sene önce duyurduğu 'çılgın proje' Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

fed kredi programında düzenleme Haberi

fed kredi programında düzenleme

ABD Merkez Bankası'ndan (Fed), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkilerini hafifletmek amacıyla uygulamaya koyduğu küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik kredi programında, minimum kredi ölçeğini 250 bin dolardan 100 bin dolara düşürdü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Fed'den yapılan açıklamada, küçük işletmelere daha iyi destek sağlamak amacıyla Ana Cadde Borç Verme Programı'nın şartlarında değişiklik yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, program kapsamındaki 3 kredi opsiyonu için minimum kredi ölçeğinin 250 bin dolardan 100 bin dolara düşürüldüğü kaydedildi. Bu kapsamda alınan ücretlerin de daha küçük kredilerin sağlanmasını teşvik edecek şekilde düzenlendiği belirtilen açıklamada, söz konusu program kapsamında bu zamana kadar çok çeşitli sektörlerden işletmelere toplamda 3,7 milyar dolarlık kredi...