03 / 05 / 2024

finans bankası

finans bankası

Katılım bankası Türkiye Finans 'ın Genel Müdürü Derya Gürerk görevinden bugün itibariyle istifa etti. Genel Müdür Yardımcısı Osman Çelik'in vekaleten atandığı belirtildi.

Finansbank 5 yeni şube açtı!

Finansbank Serdivan, İbrahim Ağa Gebze, İstanbul Esenyalı, Buca Çarşı ve Bergama şubelerinin açılışı hakkında açıklama yaptı...

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Garanti Bankası emekli promosyonunda rakiplerini sollayarak birincilik tahtına oturdu!

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından biri olan Garanti Bankası, emeklilere yönelik sunmuş olduğu cazip promosyon fırsatları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yeniden alevlenen rekabet ortamında, banka en yüksek promosyon ödemeleri yaparak emeklilere maddi destek sağlama hedefini

Finans kuruluşları kredi musluklarını kapattı! Üretim ve ihracat tehlike sinyali veriyor!

Finans sektöründeki bir çok banka ve kuruluşun kredi musluklarını kapatması, üretim ve ihracatta tehlike sinyalleri vermeye başladı. Seçim belirsizliği ve nakit sıkışıklığı nedeniyle önünü göremeyen sanayici, ‘kredi yok, bankası var’ diyor.

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken, kamu bankaları da taşınma hazırlıklarını sürdürüyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın nisan ayı içerisinde birim birim Ataşehir’deki genel müdürlük binalarına taşınacağı belirtiliyor.

Türkiye’nin ilk şubesiz, dijital bankası Hayat Finans faaliyet iznini aldı! Hayat Finans’ın ortakları kimler?

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyet iznini aldı. Türk bankacılık sektörünün ilk şubesiz dijital bankası olan Hayat Finans, katılım bankacılığı alanında banka müşterilerine masrafsız, hızlı, basit ve güvenilir hizmet sunmayı hedefliyor.

Merkez Bankası faiz kararını açıklıyor! Yeni faiz kararı ne olacak? Ekonomistlerden ardı ardına tahminler geldi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz kararını açıklıyor. Gözler, TCMB'nin 23 Mart’ta açıklayacağı faiz kararına çevrildi. AA Finans'ın karar öncesi gerçekleştirdiği ankete göre ekonomistlerin çoğunun düşüncesi aynı. İşte detaylar...

Türkiye Finans'dan kampanya gibi kampanya! 20 bin TL almak için 30 TL vermek yeterli!

Türkiye Finans Katılım Bankası, bireysel finansal ürünlerini nakitte ulaşmada zorluk yaşayan tüketiciler için yeniden tasarladığını duyurdu ve finansal ürünlerinde başlangıç faiz oranını %1,79 olarak açıkladı.

Finans uzmanları uyardı: 10 ABD bankası daha iflas edebilir!

ABD’de 3 gün içerisinde iki bankaya kayyum atanması ile dünya borsalarında ciddi düşüşler yaşanırken uzmanlar domino etkisi ile en az 10 ABD bankasının daha iflas edebileceğini belirtti.

Merkez Bankası faiz artıracak mı? İşte dünyaca ünlü kuruluşların yorumları!

Merkez Bankası'nın faiz kararı merakla beklenirken yerli ve yabancı finans kuruluşları da tahminlerde bulunuyor. Kuruluşların tahminleri ağırlıklı olarak Merkez Bankası'nın 100 baz puan indirime gideceği yönünde oldu.

Kamu bankası çalışanları için de promosyon talebi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye seslenen Öz Finans-İş Sendikası Başkanı Ahmet Eroğlu, “Kamu bankası çalışanlarını bu haktan mahrum bırakmayın” çağrısı yaptı.

İslam Memiş'ten flaş açıklama! Merkez Bankası açıklamasını önceden duyurdu!

Merkez Bankası Kasım ayı faiz kararını yarın açıklayacak. Ekonominin beklediği faiz kararının tek haneli bir değere indirileceği söyleniyor. Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş de konuyla ilgili tahminlerini yayınladı.

Emekli maaş promosyonunda rekabet bitmiyor! Türkiye Finans rakamı yükseltti tam 10 bin TL!

Bankaların emekli maaşlarında promosyon yarışı devam ediyor. Türkiye Finans Katılım Bankası 7500 TL promosyona ek olarak toplam 2.500 TL daha verecek.

İş Bankası’ndan yeşil dönüşüm ve sürdürülebilirlik için yepyeni kaynak

Türkiye İş Bankası, yurt dışı havale akımları ile ilgili olan seküritizasyon programı kapsamı dahilinde Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve Uluslararası Finans Kurumu'ndan (IFC) toplam 227 milyon dolar civarında, beş sene nihai vadeli yeni kaynak sağladı. İşte detaylar…

finans bankası Haberi

finans bankası

Katılım bankası Türkiye Finans'ın Genel Müdürü Derya Gürerk görevinden bugün itibariyle istifa etti. Bankadan KAP'a yapılan açıklamada, bankanın genel müdürlüğüne, ticari bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Çelik'in vekaleten atandığı...