30 / 04 / 2024

finike arazide ağaç kesimi

finike arazide ağaç kesimi

Antalya'nın Finike ilçesinde yer alan arazilerdeki ağaçlar kesiliyor. Yöre halkı bu duruma tepkili...

Bayrampaşa'da 300 yataklı hastanenin ihalesi gerçekleştirdi...

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında, Belediye Başkanı Atila Aydıner'in Cezaevi Kentsel Dönüşüm Alanında 25 dönümlük arazide inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesine ilişkin bilgiler paylaştı. İşte haberin detayları...

‘İmara açılmayacak’ denmişti! Eski askeri arazideki konut projesine onay verildi!

Cevahir Yapı’nın, İstanbul Tuzla’da eski askeri arazide konut projesi inşa etmek için onay aldığı öğrenildi. Daha öncesinden söz konusu arazinin imara açılmayacağı belirtilmişti.

Tuzla'daki rezerv yapı alanına gümrük binası inşa edilecek! 712 bin 436 metrekarelik arazide imar planı değişti!

Depremi bekleyen İstanbul’da riskli yapıların dönüştürülmesi amacıyla daha önce rezerv yapı alanı ilan edilen Tuzla’daki dev arazide, Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve diğer hizmet birimleri için yeni hizmet binası inşa edilmesine karar verildi. İşte o imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

Toyota Hilux, Aralık ayında kaça satılıyor? Toyota Hilux 29 Aralık 2022 fiyat listesi…

Toyota’nın hem şehirde hem de arazide üstün performans gösteren karizmatik aracı Hilux’un Aralık ayı fiyatları açıklandı.. İşte Toyota Hilux 29 Aralık 2022 fiyat listesi…

Ankara-Sivas hızlı tren hattı 2023'te hizmete açılacak!

Bakan Karaismailoğlu,  önümüzdeki aylarda Ankara-Sivas Hızlı tren hattını hizmete açacaklarını duyurdu. Kapıkule-Halkalı arasında da hızlı tren çalışmalarının devam ettiğini ve şu anda arazide 4 bin 500 kilometre hızlı tren yatırımının olduğunu açıkladı.

Mahkeme imar artışı kararını iptal etti! 365 hakim, savcı ve bürokrat açıkta kalabilir!

25 konut izni verilen arazide imar güncellenmesine giderek konut sayısını 390’a çıkaran Melih Gökçek zamanındaki Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kararı kabul edilmedi. 

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi'den yeni imar planı açıklaması!

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, düzenlenen basın toplantısında ilçe gündemini meşgul eden ve spekülasyonlara yol açan konuları cevaplandırdı.

Muğla Seydikemer'de ormanlık alan imara açılıyor iddiası!

Muğla CHP Milletvekili Mürsel Alban bugün TBMM’ye verdiği soru önergesinde Seydikemer ilçesinde 2 bin hektarlık ormanlık arazide yapılan ağaç kesimlerinin sebebini sordu.

Finike Belediye Meclisi'nin gündemi imar değişikliği!

Finike Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda kentsel dönüşüm projeleri, mülkiyet ve imar sorunu gündeme getirildi.

Tuzla'daki 43 dönümlük merada AFAD merkezi inşa edilecek!

Tuzla Akfırat’ta 43 dönümlük mera arazisine, AFAD arama ve kurtarma hizmet binası yapılacak. Arama kurtarma tesislerinin inşa edileceği arazide, jeolojik açıdan sıvılaşma, sel baskını, mühendislik problemleri bulunuyor...

Mustafa Varank Türkiye'nin Otomobili'nin üretileceği fabrikanın temelinin atılacağı tarihi açıkladı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada yerli otomobil üretimi için Bursa Gemlik'te tahsis edilen arazide inşaata başlama tarihinin 18 Temmuz olarak belirlendiğini söyledi.

Kuruluş Osman için 300 dönüm arazide oba inşa edildi!

ATV ekranlarında izleyicilerle buluşacak Kuruluş Osman dizisi için 300 dönüm arazi üzerinde Kayı Obası inşa edildi...

finike arazide ağaç kesimi Haberi

finike arazide ağaç kesimi
Finike Kızılcık Yaylası'nda yer alan asırlık çam ve sedir ağaçları dünya mirası kabul edilmesine rağmen kesiliyor. İddiaya göre arazilerde yer alan ağaçların, taş ocakları açılması için kesildiği söyleniyor. Yöre halkı sedir ve çam ağaçlarının kesilmesine tepki...