02 / 05 / 2024

fırınlarsırtı toki başvurusu 2019

fırınlarsırtı toki başvurusu 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Fırınlarsırtı projesinde yer alan 97 konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

Opel Corsa'da Şubat kampanyası! 150 bin TL kredi sıfır faizle! Araba almak isteyenler bayilere akın etti!

Otomotiv devi Opel, yeni Corsa modelinde 150 bin TL kredi sıfır faizle dev kampanya başlattı. Araba almak isteyenler Opel Corsa'nın güncel fiyatını araştırmaya başladı. 2024 Opel Corsa ne kadar?

Ford’dan sıfır araçta anahtar teslimli kampanya!

Ford’dan 387 bin Türk Lira peşinat ile sıfır araç teslim kampanyası başladığı duyuruldu. Marka, sıfır kilometre araç satın alma düşüncesinde olan vatandaşlara, mevcut fırsatları değerlendirerek kendilerine sunulan imkanlardan faydalanmak istiyorlar. Ford, cazip ödeme seçenekleri ile  sıfır kilometre

Sıfır otomobilde kampanya dönemi başladı! İşte marka marka tüm detaylar...

Sıfır otomobilde kampanyalar yeniden başladı. Toyota, Skoda, Chery, Jeep, Honda, Fiat, Hyundai, Opel, MG, Cupra, Seat, Volkswagen gibi markaların ekim kampanyaları açıklandı. İşte tüm detaylar...

Fırıncılar Federasyonu’ndan Ekmek Zammı ile İlgili Açıklamalar

Son dönemde ülke genelinde artan ekmek fiyatlarına ilişkin Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, açıklamalarda bulundu. Ekmek fiyatlarının en son 9 ay önce güncellendiğini belirten Balcı, yapılan yüzde 40'lık zamın makul olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı duyurdu! Sıfır faizli kredi kampanyası başlıyor! Hemen o bankaya koşun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatta bulundu. Sıfır faizli kredi kampanyası başladı. İşte detaylar!

TOKİ başvurusu yapanlar hemen baksın! Kuralar yeniden çekilecek!

TOKİ başvurusu yapanlar aman dikkat. Kuralar yeniden çekilecek. İşte detaylar!

Efsane geri dönüyor! 2023 sıfır Tofaş Şahin üretimi başladı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Sıfır Tofaş Şahin üretimi 2023 yılında tekrar başladı. Efsane geri dönüyor. Peki fiyatı ve özellikleri neler? İşte haberin detayları…

Fırıncılar Odası açıkladı! Ocak ve şubatta ekmeğe zam yok!

Ekmek fiyatları hakkında açıklama yapan Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarının 8- 10 TL’ye kadar yükseleceği iddialarını yanıtladı.

İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB burs başvurusu açıklandı mı? İBB burs 2 taksit ne zaman yatacak 2022?

İBB burs başvurusunun sonuçları öğrenciler tarafından merakla bekleniyor. 2022 İBB burs başvurusu sonuçları her gün itina ile sorgulanmaktadır. İşte İBB burs başvurusu 2022 sonuçlarına dair merak edilenler!

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ başvurularının birden çok yolu bulunmaktadır. Onlardan biri de e-devlet üzerinden yapılandır. Peki E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilenler!

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi yapılır mı?

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları daha ilk günlerden rekor seviyelere ulaştı. Peki yapılan TOKİ başvuruları nasıl iptal edilir? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi alınabilir mi?

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

fırınlarsırtı toki başvurusu 2019 Haberi

fırınlarsırtı toki başvurusu 2019

TOKİ  Edirne Fırınlarsırtı ve Arnavutköy projelerinde toplam 97 adet konut bulunuyor. Projelerde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

2 oda 1 salon dairelere yer verilen TOKİ  Edirne Fırınlarsırtı projesinde başvuru dönemi 18 Şubat 2019 tarihinde sona erecek.

Konut fiyatlarının 114 bin 328 TL ile 175 bin 934 TL arasında değiştiği proje için peşinat oranı yüzde 12 ve yüzde 20 olarak belirlendi.

180 ay ve 240 ay vade sunulan TOKİ Edirne Fırınlarsırtı projesinde en düşük peşinat tutarı 13 bin 719 TL, en yüksek peşinat tutarı ise 35 bin 186 TL.

Başvuru heyecanının başladığı TOKİ Edirne projesi için ödenecek en düşük aylık taksit bedeli 381,09 TL, en yüksek aylık taksit bedeli ise 860,13...