29 / 04 / 2024

Fırtına Vadisi yıkım

Fırtına Vadisi yıkım

Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından korunması gereken 200 ekolojik saha arasında bulunan Rize'nin Fırtına Vadisi'ndeki dere yatağına inşa edilen 21 kaçak yapıdan 15’i yıkıldı.

Fırtına Vadisi'nde kaçak yapıların yıkımı sürüyor!

Rize Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, Fırtına Vadisi'nde yapılan kaçak yapıların yıkımı sürüyor...

Fırtına Vadisi'nde 21 kaçak yapının yıkımına başlandı!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Fırtına Vadisi'nde, dere yatağına inşa edilen 21 kaçak yapı için yıkıma start verildi.

Çamlıhemşin Fırtına Vadisi'nde kaçak yapıların yıkımında gerginlik!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki Fırtına Vadisi'nde, inşa edilen 21 kaçak yapı için yıkım kararı alındı. Yapı sahipleri ve polisler arasında tartışma yaşandı.

Rize Fırtına Vadisi'nde kaçak yapılar yıkılıyor!

Rize'nin Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, İl Özel İdaresince, Fırtına Vadisi'nde bulunan kaçak yapılar hakkında yıkım kararı alındı. Alınan  kararın ardından yıkımların gerçekleştirilmesi için çalışma başlatıldı.

Fırtına Vadisi'ndeki kaçak yapı sahibi tarafından yıkıldı! 

Rize'de bulunan Fırtına Vadisi'nde inşa edilen bazı kaçak yapılar hakkında yıkım kararı alınmıştı. Yıkım kararı alınan 21 evden birini sahibi kendisi yıktı.

Fırtına Vadisi'ndeki bütün yapılar yıkılacak!

Rize Valisi Kemal Ceber’den Fırtına Vadisi'ndeki kaçak yapıların yıkımıyla ilgili konuştu. Vali Kemal Ceber, “Bizim başka Rizemiz, başka Fırtınamız yok” dedi.

Karadeniz Ereğli'de imar nazım planı ciddiye alınmadı! Sel ve fırtına afetinin sebebi ne? 

Karadeniz Ereğli'de yaşanan sel ve fırtına afeti, ilçeyi büyük oranda etkiledi. Peki Ereğli'de yaşanan bu afetin sebebi ne? İşte açıklamalar...

Sel, fırtına ve yağıştan etkilenen KOBİ'lere müjde! 1 milyon TL'lik faizsiz kredi verilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, fırtına, aşırı yağış ve selden etkilenen yerlerdeki KOBİ'lere 1 milyon TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunulacağını duyurdu. İşte o kredinin tüm detayları....

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Tarım Kredi'den tereyağına büyük indirim: Yetişen alıyor!

Tarım Kredi'den tereyağına büyük indirim. 1 kilo tereyağının satış fiyatı oldukça düştü. Elini çabuk tutan indirimden yararlanabilecek.

Bakan Tunç'tan deprem bölgesi için flaş açıklama! Yasa geliyor: Yıkım kararına karşı davalar 170 güne düşecek!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, deprem bölgesinde yıkım kararlarına karşı açılan davalar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Tunç'un o açıklaması...

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyatları

Her geçen gün yeni zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bir zam haberi de bugün hurdadan geldi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde! Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ'den evi olmayanlara büyük müjde... Aylık 2 bin TL taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın... İşte TOKİ'nin merakla beklenen o projesi ile ilgili detaylar...

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı fırladı! 24 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyat listesi, son zamanlarda gelen zamlardan sonra merak ediliyor. Demir fiyatlarına büyük zam geldi ve 1 ton demir fiyatı adeta fırladı. Demir fiyatalrı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 24 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviye olan 25 TL'ye yükselmesi piyasaları etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi.  Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Büyükçekmece'de deprem riski taşıyan blokların yıkımına başlandı

İstanbul Büyükçekmece'de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında deprem riski taşıyan 4 blokun yıkımına başlandı.

İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Dolar kurunun yükselişe geçmesi demir fiyatlarını etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına  büyük zam geldi! Demir fiyatları resmen fırladı! 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 31 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

İş Bankası'ndan emekliye büyük müjde! Mayıs 2023 bitmeden bu promosyon rakamlarına bakın!

İş Bankası'ndan emekliye büyük müjde... Mayıs 2023 bitmeden bu promosyon rakamlarına bakın... İşte İş Bankası emekli promosyon rakamları...

Fırtına Vadisi yıkım Haberi

Fırtına Vadisi yıkım

Türkiye’de başlatılan 'imar barışı' uygulaması ile 31 Aralık 2017'den önce inşa edilen kaçak yapılara af getirecek uygulamayı fırsat bilenler, Doğu Karadeniz'de, yayla, mera ve özel koruma statülerine sahip alanlar ile dere yataklarında birçok kaçak yapı inşa etti.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  WWF tarafından korunması gereken 200 ekolojik saha arasında yer alan ve yerli-yabancı turistlerin akınına uğrayan Rize'nin Fırtına Vadisi'nde bulunan dere yatağına da otel, pansiyon ve restoran inşa edildi.

Dere yatakları daraltılıp, yol kenarlarına sıfır noktaya yapıların inşa edildiği bölgede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yıkım kararı verilen yapılar için çalışmalara başlandı.

Ekipler, vadide bulunan 21 kaçak yapıdan 15’ini yıktı, 6 kaçak yapının yıkım işlemlerine devam ediyor. Yıkımı tamamlanan kaçak yapılar arasında dere yatağına inşa edilen yapılar bulunuyor. 15 kaçak...