10 / 05 / 2024

G-20 Zirvesi için yol

G-20 Zirvesi için yol

G-20 Zirvesi için hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi 31 kilometre yeni yol, 4 bin 900 metre yağmur suyu hattı, 2 köprü inşa etti.

1934'te Adalar için yeni karar alınmış: Oteller sınıflara ayrılacak, fiyatlar kontrol edilecek!

1934 yılında Adalar'ı güzelleştirmek için yeni bir karar alınmış. Karara göre oteller sınıflara ayrılacak ve fiyat listeleri sıkı şekilde denetlenecekmiş. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Öğretmenlere ikramiye müjdesi! 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler Meclis'te...

Milyonlarca öğretmeni ilgilendiren ikramiye ile ilgili kanun teklifi hazırlanarak TBMM'ye sunuldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler TBMM'ye çevrildi. Temmuz ayında memur maaşına yapılan seyyanen zam ile en düşük öğretmen maaşı 15 bin 793 TL'den 26 bin 654 TL seviyesine çıkarılmıştı.

Gram altın, euro ve gümüş almak için iyi zaman diyen İslam Memiş dolar için uyardı! Bu günlere aman dikkat

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın, euro ve gümüş almanın iyi zaman olduğunu söyleyerek, bu akşam açıklanacak Fed faiz kararı sonrası için dolar konusunda uyardı.

Osmaniye'de afetzede esnaflar için yapılan iş yerlerinin teslimleri başladı!

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde işletmeleri yıkılan ya da hasar gören esnaf için planlanan 95 prefabrik iş yerinden tamamlanmış olan 65 tanesinin teslimlerine başlandı.

Kahramanmaraş'ta esnaf için inşa edilen geçici iş yerlerinin yüzde 92'si teslim edildi!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde iş yerleri yıkılan ya da ağır hasar gören esnaflar için toplamda 64 noktada planlanan 4 bin 55 geçici iş yerinden 3 bin 573'ü hak sahiplerine verildi.

İslam Memiş'ten yastık altındaki gümüşler için uyarı geldi! Sisteme dahil edilmeli!

Son 10 yıldır yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması için bir çok projenin üstlenildiğini ancak gümüşle ilgili bu konuda bir gelişme olmadığını belirten İslam Memiş'ten uyarı geldi. 

'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyen İslam Memiş 15 gün sonrası için rakam verdi

Altın fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyerek, gram altında 15 gün sonrası için rakam verdi.

Güvenlik görevlisi için iş fırsatı! Eğer sertifikanız varsa bu fırsat kaçmaz!

İŞKUR, güvenlik sektöründe çalışmak isteyenlere fırsat sunuyor! Toplamda 2,750 güvenlik görevlisi pozisyonu için alım yapılacağı duyuruldu. Sertifikalı adaylar için iş olanakları genişliyor. Peki güvenlik görevlisi için şartlar nelerdir? İşe alım koşulları ve detayları haberin devamında...

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldı. Ön talep avantajlarının başladığı projede 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

Gümüş fiyatları için doları takip ediyoruz diyen İslam Memiş gümüşün geleceği rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları için doları takip etmeye devam edeceğiz diyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.

Dev bankadan gümüş için yeni tahmin geldi! Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak!

ABD merkezli bankacılık devi Citigroup gümüş fiyatı için yeni tahmin geldi. Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak? İşte gümüş tahmini son dakika...

Finansbank babalar günü kampanyası için düğmeye bastı! Bunu yapanlara tam 300 TL Parapuan hediye edecek!

Finansbank babalar günü kampanyası için düğmeye bastı... Bunu yapanlara tam 300 TL Parapuan hediye edecek...

G-20 Zirvesi için yol Haberi

G-20 Zirvesi için yol

G-20 Zirvesi için hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi 31 kilometre yeni yol, 4 bin 900 metre yağmur suyu hattı, 2 köprü inşa etti. Dünyaca ünlü iki turizm bölgesi Kundu ve Belek, 6,5 kilometre uzunluğundaki yeni yol ile birbirine bağlandı. 


Dünya liderlerini en iyi şekilde ağırlamak ve Antalya'yı dünyaya en iyi şekilde tanıtmak için yoğun bir çalışma yürüten Antalya Büyükşehir Belediyesi aylar öncesinde başladığı çalışmalarını tamamladı. Toplam 902 kişi ve 232 araçlık dev hizmet kadrosu ile gece gündüz çalışan Büyükşehir Belediyesi bölgeye yeni yollarlar yaptı, en kötü hava şartlarına göre hazırlanan yağmur suyu drenaj hatları açtı ve peyzaj çalışmalarını gerçekleştirdi. G-20 zirve kapsamında EXPO 2016 Antalya- Kundu Yolu, Kundu-Belek Yolu, Belck-Kadriye Turizm Yolu, Kardeş Kentler Caddesi olmak üzere toplam 31 kilometrelik yol...